הגיע הסוף שבוע. מה עשיתם השבוע? מה מצפה לכם שבוע הבא?
A axnholic New member 18/2/06 #1 ../images/Emo32.gif הגיע הסוף שבוע. מה עשיתם השבוע? מה מצפה לכם שבוע הבא?
Y yaya1989 New member 18/2/06 #2 יש לי שאלה!!../images/Emo206.gif איפה אפשר להוריד את שיר הנושא של הסדרה? אני יודעת שאסור לדבר כאן על הורדות אבל אני מחפשת את זה כבר הרבה זמן ואני לא מוצאת בשומקום אחר!!! בבקשה תעזרו לי...תודה...
יש לי שאלה!!../images/Emo206.gif איפה אפשר להוריד את שיר הנושא של הסדרה? אני יודעת שאסור לדבר כאן על הורדות אבל אני מחפשת את זה כבר הרבה זמן ואני לא מוצאת בשומקום אחר!!! בבקשה תעזרו לי...תודה...
G GILADOS New member 18/2/06 #1 ../images/Emo4.gif אם את יודעת שזה אסור, למה את עושה את זה? ../images/Emo4.gif חוק הוא חוק. אם אסור לדבר על זה כאן, אז לא יעזרו לך.
../images/Emo4.gif אם את יודעת שזה אסור, למה את עושה את זה? ../images/Emo4.gif חוק הוא חוק. אם אסור לדבר על זה כאן, אז לא יעזרו לך.
L LuLiLu27 New member 19/2/06 #3 ../images/Emo207.gif מישהו יודע מה שם השיר שהיה בסוף הפרק האחרון (כרגע היה שידור חוזר של הפרק..)
S SHEX New member 19/2/06 #4 היינו אצל מישהי בבית../images/Emo95.gif עשינו ארוחת ערב כמה חברים (שחר הבריז...) והיום היה לי קונצרט אבל אני חולה אז בקושי הצלחתי לנגן...
היינו אצל מישהי בבית../images/Emo95.gif עשינו ארוחת ערב כמה חברים (שחר הבריז...) והיום היה לי קונצרט אבל אני חולה אז בקושי הצלחתי לנגן...