עונה.. ../images/Emo189.gif
עניתי כבר בבלוג שלי עליו אז הנה העתק.
שם: ישי. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא. מיקום: חיפה. תמונה: [צרף] חייב?
טוב נו, תקיאו את נשמתכם.
וחובה לציין שהראש שלי נראה פה ענק ויש לי יובש בשפתיים ותמונה קקע והשיער שלי יותר ארוך עכשיו. האם תקראי לבת שלך על שמך? לא.. אני בן.. P= אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? שי? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? לאיודע. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לפעמים. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? הומ, לא. מין: זכר. רווק? כה. אם לא, רוצה להיות? המ. תאריך לידה: 91\9\2 גיל: 14. גיל שהיית רוצה להיות: 20 כיתה: ט`. מצבך החברתי: קקי. גובה: לא יודע. צבע עיניים: טורקיז. אוהב אותם? כן הם בסדר. {: צבע שער: שטני. אוהב אותו? לא, אני מאריך עכשיו. צבע אהוב: כחול ושחור. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס: ימין. חיות מחמד? כלב. מה העבודה שלך? תלמיד? יש / אין - פירסינג: אין, אבל בקרוב בגבה והליקס באוזן ואולי גם באף. קעקועים: אין... אובססיות:יש.. קציצת ציפורוניים ושוקולד. התמכרויות:המ.. איזה שפות אתה דובר? אנגלית ועברית? משפט אהוב: .I`m fat, your ugly. but i can diet האם... אתה חי את הרגע? לע ממש. יש לך סודות? כן. אתה שונא את עצמך? לפעמים, הרבה. אתה אוהב את הכתב יד שלך? ככה. יש לך הרגלים רעים? לפעמים. Oo איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? חמוד, נחמד. אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? השעמום הנצחי. מה הפחד הגדול ביותר שלך? גנבים. אתה יודע לשיר? לא. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא, אבל הייתה לי סיטואציה הפוכה. ארג. האם אתה מתבודד? יחסית. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? עלוב אבל, הקומונה שלי. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אני מניח. האם אתה פועל בפזיזות? ברוב המקרים, זה מעצבן. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כה. האם אתה פסיבי או פעיל? גם וגם, תלוי במה. יש לך יומן/ ג`ורנל? לא. מה החולשה הכי גדולה שלך? שוקולד אני מניח. מה החוזק הכי גדול שלך? התעלמות, למרות שזה לא מצליח תמיד. ;-; אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? מוריד 15 קילו. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? ממש לא. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כה. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לע ממש. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שהם מתנה, למרות שהיא לא תמיד טובה. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? עיניים ואף. ומה הכי פחות אוהב? השאר. אתה חושב שאתה נראה טוב? לא. יש לך ביטחון עצמי? לא. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? יש פאט-מן? האם אתה: מעשן? לא. סמים? לא. עדיף טיפקס. (
) קורא עיתון? לפעמים. מתפלל? לפעמים נדירות. הולך לבית כנסת? בחגים. מדבר עם זרים? כן. ישן עם בובות פרווה? לא. יוצא לטיול בגשם? כן. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן. נוהג? לא. אוהב לנסוע מהר? המ? אוהב את הקול שלך? לא. האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן. יצאת מהמדינה? לא. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא. היית מאוהב? כן. היית על סמים? לא. שחית בעירום? לא. היה לך מקרה חירום רפואי? לא, ברוך ה`. עברת ניתוח? לא. ברחת מהבית? כן, לסבתא. >< חטפת מכות? כן. החטפת מכות למישהו? כן. התחילו איתך? כן, כנראה יש להן בעיות ראייה. היית על במה? כה. ישנת מחוץ לבית? כה. חשבת על התאבדות? כה. נשארת ער כל הלילה? כה. לא אכלת יום שלם? אחמ? כה. דיברת בטלפון כל הלילה? לא. ישנת כל היום? חצי. הרגת מישהו? כמובן.. שלא. חשבת שאתה משתגע? כן, כרגע גם. בגדו בך? כה. היה לך חלום שהתגשם? כה. עברת על החוק? חצייה ברמזור אדם? דריכה על פרח? פגשת מישהו מפורסם? כה. הרגת חיה בטעות? נמלים? הרגת חיה בכוונה? לא. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן. גנבת משהו? נחשי גומי? היית ברדיו/ טלוויזיה? כה. היתה לך התמוטטות עצבים? כה. קפצת בנג`י? לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן. )=