N o a a1

New member
טוב אז הנה מה שכתבתי בקיטורים בקשר

למגמות.. ולפני שאני מתחילה כדי לחסוך בהודעות
חחחחחח אז כל מי שכותב שאני כותבת הרבה הודעות( אין לי בעיה עם זה חופשי חחח זה אפילו מצחיק אותי) הנה התגובה ---->
ואם אני אצטרך להוסיף אני אוסיף מה שצריך
חחחחחח טוב אז ככה מגמות... ב"בליך" התיכון שאני לומדת יש משהו כמו 12-14 מגמות עכשיו מגמה זה כמו תחום עיסוק שאתה רוצה להתמקד בו במשך שנתיים-3.. אני החלטתי ללכת על ביולוגיה או רפואה או ערבית או פיסכולוגיה סוציאולוגיה (פסיכולוגיה סציולוגיה זה ביחד).. הכי פחות נראה לי שאני אלך זה ערבית ופסיכולוגיה סוציאולוגיה עכשיו נשארו לי עוד 2 מגמות שביניהן אני צריכה לבחור אחת . מגמת רפואה אוקיי במגמות רפואה הדרישות הן כאלה: אני אכתוב את הדרישות ואת הציון שלי בתעודה במחצית הזאת מקצוע דרישה ציון מתמטיקה 85 90 ביולוגיה 85 100 כימיה 85 88 ויש עוד איזה קורס שצריך לעשות בחופש הגדול שבו צריך להוציא 80. את מגמת רפואה להבדיל משאר המגמות (כולל מגמת ביולוגיה) מתחילים בכיתה י' את שאר המגמות מתחילים ב יא' הבעיה ברפואה: זה לשבת וללמוד 24 שעות סביב השעון(קצת הגזמתי
) ואין לי כוח אבל במגמת רפואה עושים מחויבות אישית במד"א חחח ואני חושבת לא בטוחה שהמתנדבים במחיובות אישית הם גם אלה ששומרים בכל ההופעות האלה פסטיגל שיר נולד וכאלה לא בטוח.. וזה נשמע נחמד זה חיסכוני
יש בעיה אחת קטנה ממש קטנה אבל די מגעילה במגמת ביולוגיה ורפואה אתם לא רוצים לדעת אבל אני אגיד מנתחים לב של חזיר כן כן מחזיקים אותו וכל הדברים "הנחמדים" האלה.. במגמת ביולוגיה הדרישות הם 80 בביולוגיה לפחות ו70 נראה לי לפחות במתמטיקה 4 יח"ל בביולוגיה ברור שגם צריך להשקיע אבל ברפואה לומדים יותר בביולגיה אין אקשן זה כאילו להיות כיתה ולשמוע את ההרצאות של המורים ומרצים אחרים לא נראה לי ששיש פעיליות במד"א ואם יש אז הן לא לתקופת זמן עכשיו זה המצב לסיכום: רפואה יתרונות יש יותר עניין עם כל הקטע הזה של מד"א והדברים האלה חסרונות כל היום לומדים לומדים ולומדים
ביולוגיה יתרונות לא צריכים לשבת כל היום ולחרוש לזה חסרונות לא יודעת אם זה הכי מעניין
אם אני רוצה לרפואה אני צריכה להגיד מועמדות עד 23.2 נראה לי
מה דעתכם? לאן ללכת?

אל תחשבי על מה שיותר קל תחשבי מה

יועיל לך ומה יותר מעניין אותך ואני מאחלת לך הרבה הצלחה

N o a a1

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif היום אני הולכת

לשמוע על זה הרצאה..ואני לפי זה אחליט מקסימום אני אגיש מועמדות ואם אני אתקבל אני אהיה ברפואה ואם לא בביולוגיה.. למרות ששניהם כמעט אותו דבר חוץ מזה שזה נשמע שברפואה יותר כיף, לא?

moshavnikit

New member
תחשבי על העתיד

אני לא מצפה שתחליטי עכשיו מה לעשות בעתיד, אבל שזה יהיה לפחות בכיוון. ולגבי הלב של החזיר, אני חושבת שיש לך אפשרות לבקש לעבוד עם תחליף שהוא לא של חיה. את יכולה לברר על זה בפורום זכויות בעלי חיים

N o a a1

New member
אמ.. אוקיי תודה../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

אז ככה אני די בכיוון ואני רואה את עצמי די נשארת בנושא של ביולוגיה מאשר ומתמיד נמשכתי לנושא הזה של רפואה עוד מגיל 7-8 הייתי אוהבת לחוש רופאה
( אבל לא הייתי מבצעת בדיקות רפאויות על אחרים חחח. תמיד שאח שלי אמר שהוא לא מרגיש טוב הייתי אומרת לו מה יש לו
הייתי אומרת מחלות [שבת דודה שלי- היא רופאה] היתה אומרת חחח) עכשיו הייתי בהרצאה על מגמת רפואה וזה עניין אותי מאוד כאילו ראיתי במה הם מתעסקים וזה ובקשר ללב של החזיר לא נראה לי שאפשר לבקש תחליף כי אחד מהדרישות שלהם זה איזשהו חוזק נפשי..אני חושבת שאם אני רק ארצה אני אצליח להתמודד עם הלב של החזיר המסכן
תיהיה לי העדפה להתקבל לאוניברסיטה ולחיל רפואה בצבא במידה ואני אתקבל למגמה(דבר שממש לא בטוח כי יש 25 תלמידים בכיתה
) בקורס מד"א מה שאני אעשה בקיץ לוקחים אותנו לבית חולים ומראים לנו איך מנשימים בנאדם וכל זה ובסה"כ עושים 15 יח"ל = קשה מאוד אני חושבת שאני אנסה איכשהו למצוא יום שישי רגע לבד ולעשות טבלה רצינית של יתרונות וחסרונות של כל מגמה, מגמה שיהיו בה הכי הרבה יתרונות אני אגיש מעומדות
אני מקווה שאני אצליח.. ותודה רבה לכל מי שעזר לי למצוא איזשהי דרך להגיע להחלטה

../images/Emo183.gif../images/Emo205.gifהמקלדת שלי לא עבדה

יומיים... ביום שלישי אני נוסעת לחרמון עם סופי... ו.. הוא נוסע גם
מחר יומולדת^^

למעלה