Shusho

New member
../images/Emo32.gif

היום נורא רציתי לקפוץ מתחת לגלגלים של האוטובוס אבל ריחמתי על הנהגP:

Shusho

New member
ממש לא משהו רציני../images/Emo3.gif

אל תקחו את זה קשה, סתם יום לא משהו בעבודה.

כיתה סתומה../images/Emo6.gif../images/Emo211.gif

עברנו הרצאה על תקיפה מינית(משהו מאוד קשה למישהי שעברה אחד...), וכל מין היה בהרצאה אחרת. בסוף ההרצאה, אחד הבנים בא אל חברה שלו וחיבק אותה וכל הבנות צעקו "הוא אונס אותה! הוא אונס אותה!">< הו, והם גם חושבים שזה מאוד מצחיק שצ'ינצ'ילה טבעה באקווריום של צבים, בייחוד שילדות מכיתה א' ראו את זה...

הגיון פשוט דיר../images/Emo211.gif

אתן יודעות, אתן די הראשונות שיודעות מזה, הייתי מצפה לקצת יותר תגובות...

אנבלייי

New member
../images/Emo45.gif :|

את באמת מתכוונת לזה?? לא ידעתי אם זה ברצינות, כי ההודעה נשמעה לי קצת צינית.. זוהר.. אני לא יודעת מה להגיד... פאק. זה ממש קשה.. קשה לי לעכל. רגע. אוקי. לא. רגע.

../images/Emo211.gif

אם זה מרגיע אתכן, זה קרה לפני שלוש שנים בערך... וזה סתם מפגר שכלית אחד, אני לא רואה טעם להתלונן במשטרה...

Shusho

New member
חוץ מהעובדה שהוא עלול לתקוף

בנות אחרות כי המשטרה לא תטפל בו?....

הוא לא מספיק חכם לזה../images/Emo211.gif

חוץ מזה, מה המשטרה כבר תעשה לקטין מפגר שכלית, שלפני שלוש שנים תקף(לא אנס, תקף)ילדה בת תשע?

אני לא יודעת אם הם יכולים../images/Emo211.gif

וזה כולל גם משפט, ואני ממש לא רוצה שהרבה אנשים ידעו את זה/לשחזר את מה שקרה עוד פעם...

tamaguchi girl

New member
רגע רגע.

ההורים שלך יודעים מזה? דיברת עם מישהו? זה לא צחוק, את חייבת להתלונן עליו, למרות שאני בטוחה שזה יהיה קשה לשחזר ושידעו על זה, אני בטוחה תרגישי הרבה יותר טוב כשהוא יענש. תחשבי על זה.

לא אני לא../images/Emo211.gif

זה כמו שתאשימי ילד בן חמש(אפילו אם הוא אשם)ותבקשי להעניש אותו... ברור שהם יודעים... הנה הרשימה של מי שיודע: 1. ההורים 2. הדודה 3. ילדה שהיא בת של חברים של ההורים 4. ההורים שלה 5. אתן 6. הוא 7. אני

tamaguchi girl

New member
גם בילד בן חמש ניתן לטפל במקרי תקיפ

+ה. אולי לא להושיב אותו בכלא או משהו, אבל גם בזה מטפלים. ואם יש לו בעיה נפשית יעזרו לו לטפל בה. אני בטוחה שאת לא חושבת שזה נכון לתת לו להיות חופשי ולהמשיך ולפגוע בבנות נוספות.

הוא בהשגחה תמידית של ההורים../images/Emo211.gif

לעיתים רחוקות מאוד זה קורה שהם לא משגיחים עליו, ובפעמים האלו מישהו אחר(מישהו, לא מישהי)משגיח עליו...

למעלה