../images/Emo40.gif היום ב../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo95.gif

פורום מכבי צעיר יצא לדרך! עצבו לוגו, השתתפו בתחרות ואולי יהיה זה הלוגו שלכם שיתנוסס בכניסה לפורום http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1487&msgid=71282846
הידעתם ש 10% מהילדים שנולדים בארץ הינם פגים? הידעתם ש50% ממקרי מוות של תינוקות בארץ הם של פגים (לעומת 5% מות עריסה)? ילדינו בסכנה, אנו מנסים לשנות את המצב. חותמים על העצומה למען הפגים. לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=444&msgid=71305642

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif מה מעפן?!

ששש שקט את. הוא יפה
. [בטוחה שאת לא רוצה במאמרים? |שוחד|]

Lost Lullaby

New member
LOL

אני וידיד שלי ראינו מישהי בביתספר עם חולצה של HIM אז אמרתי לה "יש לך חולצה יפה, אנחנו אוהבים את HIM" אז היא הגיבה ב"אני לא"
שעשע אותי

Tashkin

New member
חחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח היא בשביל הפוזה לבשה חחחח הרגת אותי חחחחחחח

Sim§ MaN

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo189.gif

חחחח.. XD היא לבשה כאילו לקטע?
וונאביז.

Sim§ MaN

New member
אתם מבינים מה אני אומר לכם?! ../images/Emo189.gif

ווילה ואני בני זוג. ברור לכם?! הוא מקדיש לי בכול הקליפים שלו רמזים! למשל בג'וין מי הוא שולח לי נשיקה עם שלט.
נכעון שהוא גבר רומנטי? ובקשר לארוסתו, היא סתם שרמוטה והוא מנצל אותה כי היא עשירה למרות שגם לו לא חסר כסף. הבנתם? בעצם הסיפור הוא שהוא מחכה שאני בן 18 ואז נוכל להינשא ועכשיו זה חשאי. אבל אני מספר רק לכם.
והשלט בכלל לא הוכן בצייר! הוא אמיתי!
יש לי הפרעות.

../images/Emo210.gifמאוחר מדיי, הוא כבר בעלי!

אני התחתנתי איתו לפני כמה חודשים, וגם לי הוא שולח רמזים ^.^ הוא הבטיח לי שנעבור לפינלנד כשאני יהיה חוקית, ושם נגור כל החיים, והוא אמר לי שהוא אוהב אותי, וכל הסיפור עם הארוסה שלו זאת סתם המצאה בשביל שהעיתונות תעזוב אותו.
הו, והוא שולח לכם ד"ש.

Sim§ MaN

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo189.gif

שקרנית! הוא נשוי לי! אולי נחייה ביחד בשליישיה כמו אירה מהדוגמניות 2?
לא רוצה! הוא נשוי לי! די!
חוץמזה את קטנה יותר.

Sim§ MaN

New member
הו אוקי../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo189.gif

ונביא ווילה ג'וניור קטן לעולם <:

poison666

New member
אתה קורא לווילה נצלן??

אולי ההפך??אולי היונה הזאת(כן כן אם יש כאלה שלא יודעים הג' הפינית זה י') מנצלת את החבר והבעל לעתיד המושלם שלי..אז פעם הבאה תחשוב מה אתה אומר..כי ווילה הוא לא נצלן! ומסכימה עם מה שאמרת על יונה..ואל תקרא לה ארוסתו כי בא לי להקיא על הפרצוף המכוער שלה..

Sim§ MaN

New member
נימ.. צחקתי../images/Emo12.gif../images/Emo189.gif

יונה? היא יהודיה או משהו? XD

poison666

New member
היא לא וטוב שככה..חח

וגם אני הייתי בשוק בהתחלה..מקוה מאוד שהם לא יתחתנו ושווילה יחכה לי ויהרוג ת'בדידות איתי..נו ברור!;)

inbal287

New member
נועה נועה נועהההה אעעע

החלפת חתימה!!! אעעעע! מה פה קורה פה? התחדשי מתוקית
החתימה הרגה אותי מצחוק

למעלה