קדימה אנשנושים להתעוררר ../images/Emo124.gif

אם כבר אז אני חשבתי
שכול אחד או אחת
תספר או יספר
על עצמו או עצמה
קדימה פורם שתפו פעולה
-

archer girl

New member
פיגוע בפתח תקווה../images/Emo7.gif

פלסטיני כבן 20 עלה למונית שירות בציר ז'בוטינסקי בפתח-תקווה. כשזו הגיעה לצומת אסם, שלף סכין והחל לדקור נוסעים. אחת מהם מתה בבית-החולים, ארבעה נוספים נפגעו באורח קשה. עוברי אורח השתלטו עליו, חבטו בו בקרש והמתינו לשוטר, שכפת אותו באזיקים. המשטרה מעריכה: המחבל - עצמאי ש"התעורר והחליט בין-רגע לדקור" מאחלת החלמה מלאה וקלה לפצועים ומדליקה נר למען משפחת ההרוגה:(
בואו נתפלל לשלומם

אוקיי קצת על עצמי ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אני ילדת טבע מתה על הטבעעעעע גדלתי בטבעע טוב הגזמתי
לא אוהבת לקרוא אבל ממש אוהבת סרטיםםם
לבלות עם חברים זאת אני בהחלטט
חולההההה על חיות יש לי מלאאא חיות בבית
|פרה
אאוהבת לשחות
אוהבת לרקוד ולשיר ואוהבת להכין שיעורים
נווו מההה אוהבת ללמוד אוהבת להצליח בחיים
והכי הכי הכי אני אוהבת בנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם צוחקתתתתתתתתתתתתתת חחחחחחחחחח.. אז פחות או יותר אתם מכירים אותי
~~~~~שיר~~~~~~~
השם והכבוד ....

archer girl

New member
אבל כבר עשינו את זה, לא?../images/Emo218.gif

בכל אופן... אני לי, 14, מהמרכז
אני מטר שישים וקצת [לא כזאת גבוהה], ואני גם נראית קטנה כזאת
אני אוהבת ספרים, מוסיקה [קולדפליי שולטים^^], ואוהבת לצחוק. יש אנשים שחושבים שאני מטורפת [אין לי מושג למהXD], ואני רוצה להיות רופאת ילדים בעתיד... ילדים זה כזה דבר נפלא
זהו?...

על עצמייי

חיחיחי טוב אז אני עדי מחולון... ואני בת עוד מעט 17 (כן... אני מנסה להתרגל לזה עדיין... עוד לא עיכלתי) ואני אוהבת לשיר, לרקוד, לקרוא, להשתולל, להשתגע חחח... אני שמחה כזו בדרך כלל!!! ואני אוהבת כל מיני סוגים של מוזיקה... כרגע הלהקה שאני חורשת עליה היא סימפל פלאן... וכמו שאומרים בשיר שלהם "אני לא רוצה שיגידו לי להתבגר" אז חח כןןןן אני ילדה כזו... בוגרת, בל ילדה... מסובך? אתם לא מתארים עד כמה!! אני כולי מסובכת!!! ולי.. אל תדאגי, יש נמוכים ממך בעולם הזה!! אני למשל!!! כפיים ל-1.45 שלי!!! אני גאה בזה!! חחח ויש לי התקפות צחוק חוזרות ונשנות חחח!!! ולימודיםם אממ כן אני תלמידה טובה... (אבל אני לא חורשת) וזהווו חח אנשים מחר אני נוסעת יומיים לסמינר מטעם המגמה שלי אז תבלו לכם בנעימים כאן בפורום!!! אוהבת אתכם!!!

archer girl

New member
בטח שאת צריכה היות גאה בגובה../images/Emo218.gif

שלך... פשוט אמרתי שאני לא כל כך גבוהה:)

אתם מכירים אותי כבר לא?!

סתם תראו תמונה שצילמתי אתמול.. לא יודעת אם זה יצא יפה אבל אני משתפת אתכם כי אתם יקרים לי. בכל מקרה אני ליאת בת 24 מחולון. למי שלא מכיר
ואני דיילת מכירות, אולי בע"ה אעבור קורס דיבוב, החלום שלי להיות מדובבת. תחזיקו לי אצבעות שאצליח בקורס.. יום מקסים

yonco

New member
מחזיק לך אצבעות ../images/Emo185.gif

שיהיה בהצלחה בקורס, מקווה שתזכי להגשים את החלום שלך.

archer girl

New member
ליאת../images/Emo24.gif../images/Emo218.gif

מחזיקה לך אצבעות
הלוואי שתצליחי בכל מה שאת רוצה, העיקר שתהיי מאושרת
.

תודה../images/Emo25.gif

קודם הניתוח ואז שיתקשרו אלי להגיד מתי הקורס הבא שלהם.. אני חייבת את זה לעצמי.

למעלה