TEENAGER1

New member
../images/Emo32.gif

תאונות דרכים זה הדבר הכי נורא שיש. הייתי עכשיו בהלוויה של ילד בן 9. ילד בכיתה ד', אוקיי? אמא שלו וחלק מהאחים שלו פצועים. זה פשוט זוועה, זה לא נתפס בכלל. בסה"כ ילד, עוד לא הספיק כלום בחיים. תעשו לי טובה, ותדאגו שכל מי שמסביבכם נוהג בטוח ובמהירות נורמלית. זה באמת באמת מזעזע. יום טוב שיהיה.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo10.gif מזעזע בהחלט, אני פה,

לא הלכתי לביה"ס ולא קמתי מהמיטה עד לפני חצי שעה כדי לשתות מרק כי היה לי חום גבוה, עכשיו הוא ירד ל-38 כי לקחתי תרופה, לפני זה היה לי הרבה יותר P: פספסתי היום גיאומטריה [מה שאני לא מרשה לעצמי לעשות, כי אח"כ קשה לי בחומר] ומחר יש לי גם מתמטיקה וגם טכניקה, אז אני חייבת להתגבר על המחלה הזאת, שלא נדבר על כמות גלילי הנייר שהשתמשתי בהם.. בלע, החלמה מהירה. ? -.-'

GalGul000

New member
גיאומטריה יכול לחכות..

חוצמזה, גיאומטריה זה די מקצוע שלומדים לבד. אין ממש מה ללמד בו... את תסתדרי. יו. ירד ל38?! תהיי בריאה מותק

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifתודה.../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

בשיעורים הקודמים אבל את ההוכחה האחרונה לא הצלחתי, רק 3 הצלחתי. אז רציתי להשלים.\: אני ממש בלחץ מהמקצועות האלה. בכל מקרה מחר יותר חשוב כי מחר זה דברים שיותר קשה להבין, אלגברה>> תודהלאבב.

GalGul000

New member
ששששששש.

זה כולה מתמטיקה. זה הרבה הרבה פחות חשוב מהבריאות שלך. מה אתם לומדים באלגברה?

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifפונק' קווית,

ובגיאונמטריה מלבן. אבל אנחנו די בסוף הפונק' קווית- ככה שזה מסובך.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifתודה.../images/Emo23.gif

נמאס לי לקנח את האף.
יש לי כבר שיטה סדירה

AnImE BaBe

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo194.gifאוף נו...

אני לא רוצה. לא נחמד לי. ואני פוחדת שאני אוהבת את הידיד כמעט הכי טוב שלי וזה...ואוף נו. וגרר. צריכהצומי.

../images/Emo183.gif../images/Emo205.gifאני לא יכולה ככה../images/Emo14.gif

זה הוא. מצד אחד, הוא נחמד אלי והכל, אנחנו לומדים באותו ביה"ס, אנחנו משחקים יחד טניס, אנחנו מכירים כבר שנה. ומצד שני, הוא בכיתה ט' שזה אומר שנתיים מעלי, ודי, לא שם עלי.
וזהו שאני פוגשת אותו כל יום, וגם בערב בימי ראשון ורביעי. ו... אופ.

behind the masc

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

תכירי אותו טוב יותר זה באמת די מסובך עם משהו בכיתה ט*לאועזרת* אני פשוט מזדבהה איתך

AnImE BaBe

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo194.gifאני אודה לך אם תיכנסי.

ישלך סיכוי! לחברה שלי (אני בכיתה ז' וגם היא) יש חבר מכיתה ט'. אל תתיאשי, גם אם זה לא ילך, ההפסד כולו שלו! ותנסי

shronet

New member
../images/Emo217.gif../images/Emo107.gifכנסו ב'קשה...

אין עוד מלבדוׁ בנות. אני עוזבת. החלטתי שאין לי כבר מה לחפש כאן. אני לא יודעת עם מישהי שמה לב אבל אני כבר לא פעילה כמו פעם. גם דוליז אני כבר לא עושה. בהתחלה חשבתי שאין לי מוזה ושזה משהו שבא- וחולף, אבל פשוט נגמר לי. אני כבר לא נהנת מזה. אין לי כבר כ"כ זמן לפורום, החלטתי להתנתק קצת מהמחשב וב"ה מצאתי עיסוקים אחרים, הרבה יותר טובים וחשובים. קורים עכשיו הרבה דברים שאני ממש רוצה להיו חלק מהם. אני צריכה להיות קצת עם עצמי, להבין מה אני רוצה וצריכה. הכל כ"כ קשה עכשיו, דברים שלא חשבתי שיכולים לקרות. אני מצטערת עם זה נשמע כאילו אני מדברת בקודים, אני פשוט לא רוצה להרחיב עכשיו. לא כאן. אוף, אני אוהבת אתכן נורא נורא, את כולכן!
אני לא יודעת איך זה קרה, אבל הפורום הזה הוא פשוט קובץ של בנות נפלאות. אחת אחת. אני כ"כ מקווה שזה לא ישתנה. שאני לא אבוא לבקר ואמצא פתאום פורום שורץ פקאצות, כראוי לפורום דוליז
אז זהו, זה כל מה שרציתי להגיד. אני מצטערת שעשיתי את זה כזה דרמטי וזה>< אוהבת המון
שרון. אהה.- תחרויות ופרויקטים שהתחיבתי אליהם, אני עדיין בפנים. אני אבוא לבקר מדי פעם ואבדוק אם נפתח השרשור.

shronet

New member
../images/Emo217.gif../images/Emo107.gifאיך ראיתי את זה בא...

לאף אחת לא באמת אכפת. חבל. חשבתי שתהיה לי פרידה יפה מהפורום...

MorningGlory

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo203.gif

מחר יש לנו הופעה(בבצפר
) של כנסיית השכלP: אז ניסיתי לשמוע קצת שירים שלהם כדי לדעת מי אלה(
) ולא ממש אהבתי. ואז פתאום שמעתי שיר אחד ממש נחמדD: ואז הסתבר שהוא לא שלהםX: הייתה היום הפסקת חשמל. באמצע שיעור מחשבים
. אז לא ממש יכולנו לעשות משוX: יצאנו החוצה והצקנו לכיתות שכן למדו. עשו כמה דברים מפחידים, כאלה שמעוורים אותך. אבל אני לא אספר0.0 *קשקושבלבוששפריץ*

Stinki Winki

New member
הממ

יש להם שיר אחד... אמ... קוראים לו "איך זה מרגיש" והוא דווקא יפה[:

למעלה