../images/Emo68.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo193.gif

ב-11:00 ע"וד פרי נבוטני יענה על שאלות הגולשים בנושא קבלת ויזה לחו"ל. שרשרו שאלותיכם כבר עכשיו בפורום לומדים בחו"ל http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=711&msgid=70959354
הערב ב-17:30 הלגה רקאנטי ,קוסמטיקאית פרא רפואית תתארח לייב בבלוג TV ותענה לשאלות הגולשים בנושאי כתמים בעור, קמטים, אנטי אייג´ינג, שחורים, אקנה, טיפול בעור יבש בחורף וכו'. שרשרו שאלותיכם כבר עכשיו בפורום יופי וטיפוח אישי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=591&msgid=71000636

../images/Emo32.gif

כי ספיר חכמה ובמקום לשרשר את ההודעת-תפוז לאוף, שרשרתי את האוף לתפוז
מי נתן לי רשיון, מי.

אני רואה את עצמי בכחול,

וזה כאילו המחשב שלי טעה או משהו
יואוו אני כזאת מאושרת^-^ [ושמעתי גייםבויז
] *הודעהמיותרתבעליל*

../images/Emo183.gif../images/Emo205.gifזה לא חמוד?!

כנראה קונים לי ליומולדת! עוד 16 ימים וחצי...

עשיתי מבחן למגמת אדריכלות../images/Emo54.gif

אמא. אבל הלך לי די בסדר, אני חושבת.מקווה, יותר נכון
ועכשיו אני אלך ללמוד להיסטוריה

GalGul000

New member
חחח יו. את חתיכת ילדה נכה ../images/Emo6.gif

חחחחחחחח זה כל כך דבר שאני הייתי עושה אם הייתי מנהלת.
חחח די. הצחקת אותי כ"כ עכשיו. חמודה
מזל טוב מותק
יפה לך כחול... [למרות שאעעעע. זה מוזר מידי לראות אותך בכחול. איפה סאפיר השחורה והלא רשמית-סמכותית של פעם?
עכשיו יהיה מוזר לדבר איתך. זה כבר לא לדבר עם סאפיר. זה לדבר עם המנהלת!
אעעע. זה מלחיץ
] אני צריכה להפסיק לשפוך שטויות בכמויות וללכת ללמוד לאזרחות. אבלאבל מזל טוב בכל זאת נו. אני צריכה להפסיק לקטר ולשמוח בשבילך.
.

../images/Emo6.gif.

מהפתאום
אם אתן מתחילות להתייחס אליי בריחוק אני שוחטת אתכן! בסה"כ יש לי אפשרות לפתוח שדח"מים עכשיו
ולשרשר גרוע
ולחסום את גאל
XDDDDD |מאיימת| |משתמשתבסמכותבצורהלאאחראית| XD נונו סתם
מתה עליך

MorningGlory

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo203.gifאסטרונאוט*O*

כי הוא היה אצלנו היום וגם רונה רמון.... כי זה היה חצי טקס לאילן רמון. והוא דיבר על המשימה שלו(הוא היה בחלל
) והוא היה כזה חמוד ומעניין(ודיבר באנגלית, אז סופסוף הבנתי מה אומרים שם
) הם צילמו סרט במעבורת והם כולם כאלו ילדים קטנים שמשחקים בצעצועים שלהם
נדחסו לשם חצי מהבצפר
למרות שזה בעצם היה אמור להיות רק פיזיקה
אבל כל הכתה שלי הייתה כי למורה שלי יש פרוטקציותXD בסוף חברה שלי שרה את אימאג'ין והיא שרה פאקינג מדהים
ואז האסטרונאוט(סטיב רובינסון אם זה אומר לכן משוP:) נתן לה תמונה חתומה
!!1 נו והוא בנאדם כזה מעניין מצחיק;[ יותר ממר עכבר
וגם היה איש מציק עם מצלמה שעושה פלשים מציקים. אבל הוא לא באמת חשוב. nothing's gonna change my world... נהנהנה

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifרופאי שיינים הם אנשים מוזרים

. אז עשיתי שתי סתימות
והרופאה בהתחלה דיברה עם העוזרת שלה על מריבות בין אחיות [?]. ואז על קוסמטיקה.איזה מייק-אפ טוב וקרם בסיס וחברות ובלה -.-; ואז שוב מריבות
וקנו לי נעלי בובה שחורות *________* ראר. הם שמקסיות שלי ^__^

behind the masc

New member
../images/Emo205.gifהאלווD::::

אני פה ל5 דקות>< אממ נו למי ששם לה שפעם אני פה ופעם לא, אז זה ככה>< יום ראשון-אבא שני-אבא שלישי-]עם בשבועיים רביעי-אמא חמישי-אמא שישי+שבת-פעם בשבועיים. ויש לי מחשב רק אצל אבא, ואצל אמא אולי יהיה עוד מעטD: סליחהעלהחירבושהמעוס>< עוד שבועע ערב מונולוגיםםםםםםםםםםםםםםםם*התרגשות* אני עושה את המונולוג של נורה מבית הבובות[למי שמכירה] והוא קשה, ומאתגר במיוחד לגיל שלי. אבל הצלחתי לעשות אותו טוב ואני משמ מרוצה^^^^ אחלו לי הצלחה^^?

למעלה