חח לא יקרה..

חחח ניראה לך שמעריצים של שרית משוגעים
למה לעשות דבר כזה ביכלל זה אי שפיות
אח אח אנשים מסובכים

Music4Life

New member
נו מה, משוגעים חסר ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

וזה לא שזה מעריצה, זה אמא של מעריצה! זה פשוט מחליא אותי לקרא על דברים כאלה...אנשים פשוט חולי נפש, אין צורה אחרת לבטא או להבין דבר כזה...יש להם בעיה נפשית. זה לא התנהגות של בנאדם נורמלי, מצטערת להגיד לכם. חד וחלק. אנשים עם בעיות נפשיות...... וכאלה לא חסר, בכל מקום. מסכנים האומנים שזה קורה להם..אתם יודעים איזה לחץ זה??
בע"ה זה לא יקרה לשרית...בכל השנים שהיא בעסק הזה, אני לא חושבת (מקווה שלא) שזה קרה לה מעולם ואמן שזה לא יקרה.
פחד אלוהים...

אימלההה../images/Emo2.gif לא שפויה יאלוהים../images/Emo67.gif

לאן אנשים ידעו לאן יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זה לדעתי פשוא אי שפיות.

תסלחו לי אבל לשרית ..

גם לשרית היו מעריצים חולי נפש... וגם עכשיו הם מעריצים .. שעשו דברים יותר גרועיים מזה..

Music4Life

New member
מה לא לשפוט?

בנאדם שעושה מעשים כאלה ברור שאני אשפוט אותו..הוא מטורף...שופטים הרי לפי מעשים (כמו שאומרים) ובסדר, גם זה צריך קודם להסתכל מסביב אבל בחייאת - זה נראה לכם שפוי? ועוד אמא, בנאדם מבוגר....ממש מצמרר !

eynav16

New member
ניבה

צודקת שאת שופטת אבל עדיין אי אפשר לדעת למה היא עשתה את זה. יש אנשים כאלה מה לעשות קראה את מה שעשו לאביב גפן ונתן לה רעיון חחחח

Music4Life

New member
עינב -

יש משו במה שאת אומרת....לכי תדעי מה עבר עליה או מי זו...אבל רק לראות שיש לאנשים יכולת לעשות דברים כאלה לא שפויים זה מפחיד... לא כל אחד מסוגל גם! בקיצור, לא מעניין אותי ושלא נדע מצרות ששרית לא תדע דברים כאלה לעולם (אמן!)
חמסה חמסהההה

אני בטוח שלשרית יש השפעה על אנשים

דוגמא אם מישהי לא אוכלת או שהיא אנורקסית או להיפך, במחלה מילה משרית תעודד ותשפיע.

למעלה