עונה לעצמי../images/Emo204.gif

מה השעה עכשיו?הא..19:03 עד שאני ישלח יעבור מלא זמן.. שם:שיר גיל:13 ו8 חודשים עוד'מט אני 14.. מה הספקת לעשות היום?הרבה..ללמוד,לעשות שיעורים,להיות במחשב,להיות באתר של אגמי,ללמוד למבחן 100 מושגים התקוע לי באמצע החיים..ועוד הרבה אני מחלקת זמן טוב ושווה בשווה! מאכל אהוב:ספגטי..או הא..קוסקוס..מילקי..והרבה יש שאני אוהבת ומלאן שאני שונאת..חחח.. עונה אהובה:קיץ וחורף..אני אוהבת את כולם שיש קיץ באלי חורף ולהפך.. חיה אהובה:כלב,מחתולים יש לי סיוטים בגלל משהו שקרה לי בגיל 6 או פחות אבל הם גם חמודים.. משקה אהוב:קולה תחביבים:לשחק במחשב,להתכתב,לדבר עם חברות,לראות טלוויזיה,לשמוע מוזיקה. מה אתה אוהב בעצמך?המון..את האופי..הפנים,הגוף..כי יש לי מבנה גוף שאני אוהבת רזה וגבוהה..בערך. מה אתה שונא בעצמך?את השיינים הבלתי מסודרות שבדרך לסידור. מוזיקה אהובה:ישראלית..ולפעמיים לועזית. חייזר, יש חיה כזו?אולי..לא יודעת! לדעתך אתה בן-אדם שכיף לדבר איתו?הא..אני חושבת שכן..אני מעודדת..משמחת ומלא מרגישים איתי כיפ ואומרים את זה..ושאני עצובה וכאלה כולם מנסים לשמח אותי אתמול ידיד שלי אמר לי:אני אוהב יותר שאת במיטבך ולא עצובה. חתול או כלב?כלב. יש לך אהבה?לא.. אם לא, היית רוצה?לא נראלי שעכשיו בעתיד הרחוק ברור עכשיו לא'דעת מה היא אשת החלומות בשבילך/גבר החלומות בשבילך?מאיפה לי..אחד שיכבד אותי,שיעריך אותי,שיאהב אותי,שישמח אותי,ועוד מלאא אבל שיהיה בן אדם טוב קודם. יותר חשוב-יופי או אופי?אופי וברור יופי זה לא הכולל..אתה יכול להיות יפה ואופי חראא וזה מגעיל אני חושבת שאופי. לישון או לקום?גם וגם קשה לי לקום בחורף אבל אני לא אוהבת ממש לישון. מקצוע אהוב:אני רוצה ללמוד משחק..ומקצוע בבצפר הא..מורשת,היסטוריה,מתמטיקה,אנגלית,ספורט וזהו אני חושבת..אני אוהבת הכול אין משהו שאני שונאת במיוחד יש כאלה שפחות כיפיים. איזה גן היית ומי היו הגננות שלך?הייתי במלאא גנים..אני זוכרת אחת קראו לה שרה והיו לי מלא לא זוכרת...הייתה ברכה כל מיני!!והייתי במלאא גנים. מי המחנכת בכיתה א'?אושרת. ב'?אושרת(אצלנו בבצפר הקודם כל מחנכת שנתיים אלא אם היא עוזבת) ג'?נועה(מורה שאפשר לעבוד עלייה צחקנו איתה הפרענו לה מסכנה נראלי היא לא רצתה לחזור להיות מורה..חח..כי היא הייתה פחות מנוסה..כמה בלאגנים היו אצלה יאאללה..) ד'?דלית..בעע.. ה'?סימה המורה הכי טובה בארץ אני מתגעגעת אלייה מלאן אני ילך לבקר אותה בבצפר הישן שלי.. ו'?סימה..גם המורה ההיא הכי טובה חולה עלייה זו אותה אחת אין היא מקסימה!היא כל כך אהבה אותנו ותמכה בנו בהכולל אין עלייה!! ז'?רחלי..בסדר.. פרי אהוב:לא אוהבת ממש פירות אני בקושי אוכלת אבל תפוח ירוק לא אדום.. ירק אהוב:גמבה.עגבנייה בע..ומלפפון בסדר..הכי גמבה. חטיף אהוב:הא..אני לא ממש אוכלת חטיפים כי זה לא בריא לי לעור הפנים למרות שאינלי פצעים אני לא רוצה שיהיה לי..עור שומני!..לכן אני אוכלת פעם ב..או במבה או צ'יטוס.זהו..ובד"כ לא רק מדי פעםם שממש אני רוצה אני הולכת לקנות...שזה קורה לעיתים רחוקות. שאלון נחמד!!=]

עונהההה

מה השעה עכשיו? 20:31 שם:שיר גיל:12 חצי_ביומולדת של אגם אני יהיה) מה הספקת לעשות היום?ללכת לבצפר לראות טלוויזיה ומחשב מאכל אהוב:פסטה עונה אהובה:קיץ חיה אהובה:לאדעת משקה אהוב:דיאט קולה תחביבים:לישון, לראות טלוויזיה להיות במחשב מה אתה אוהב בעצמך?לא יודעת מה אתה שונא בעצמך?גם לא יודעת מוזיקה אהובה:רק מוזיקה ישראלית חייזר, יש חיה כזו?אין לי שמצצ מה זה?? לדעתך אתה בן-אדם שכיף לדבר איתו?תלוי אני אוהבת שיחות ארוכות... חתול או כלב?כלב למרות שאני מפחדת משניהם אבל מחתול יותרר יש לך אהבה?לאא אם לא, היית רוצה? תלוי מיי ומתיי מה היא אשת החלומות בשבילך/גבר החלומות בשבילך?שיהיה יפה מצחיק ולא מתלהב יותר חשוב-יופי או אופי?שניהם!!! לישון או לקום?לישון מקצוע אהוב:אין איזה גן היית ומי היו הגננות שלך? כן אורלי מי המחנכת בכיתה א'?נינה ב'?נינה ג'?כלנית ד'?דינה ה'?דינה ו'?דינה ז'?רונית פרי אהוב:שונאת את כל הפירות!!! ירק אהוב:שונאת את כל הירקות חטיף אהוב:שונאת את כל החטיפים ממתק אהוב:שונאת את כל הממתקים שאלות יפההההה!!!

dragonit12

New member
עונה..

מה השעה עכשיו?20:06 שם:שלומית. גיל:14.11 מה הספקת לעשות היום?ללכת לעשות סיבוב בפארק עם דודים שלי ובן דוד שלי להיות במחשב ולראות טיוי... מאכל אהוב:מסטיק
לבן
עונה אהובה:כולן.. חיה אהובה:דולפין
ודב פנדה משקה אהוב:טאקי מחבואים תופסת ש-מט שש-בש ועוד מלא... תחביבים:לנגן ב
לכתוב ולצאת החוצה לטייל.. מה אתה אוהב בעצמך?שאני מתחשבת באחרים.. מה אתה שונא בעצמך?שאני נפגעת מהר.. מוזיקה אהובה:באסטד אסקלאב7 וסאן אוף דורק... חייזר, יש חיה כזו?אולי.. לדעתך אתה בן-אדם שכיף לדבר איתו?כן..אני חושבת.. חתול או כלב?שניהם
יש לך אהבה?אממ... אם לא, היית רוצה?אממ... מה היא אשת החלומות בשבילך/גבר החלומות בשבילך?אנערף...
יותר חשוב-יופי או אופי?אופי הרבה יותר חשוב האופי מאשר היופי... לישון או לקום?לקום מקצוע אהוב:של"ח{שיעור לא חשוב}לא סתם..של"ח זה כייף ושיעור חופשי..
איזה גן היית ומי היו הגננות שלך?אנערף... מי המחנכת בכיתה א'?אילנה ב'?שכחתי.. ג'?שרה ד'?שרה ה'?נטע ו'?ענת ז'?מרים פרי אהוב:אמממ..לא'דעת.. ירק אהוב:לא'דעת... חטיף אהוב:מסטיק ושוקולד לבן... ממתק אהוב:כנ"ל..

אביחי 33

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif

מה השעה עכשיו? 21:10 שם:אביחי גיל:15 וחצי מה הספקת לעשות היום? איזה שאלה
מאכל אהוב:שניצל עונה אהובה:חורף
חיה אהובה:קואלה,ועוד כמה
משקה אהוב:קולה תחביבים:לגלוש במחשב,לשיר,לשחק ועוד. מה אתה אוהב בעצמך?הכל
מה אתה שונא בעצמך?כלום
מוזיקה אהובה:כל הסוגים
חייזר, יש חיה כזו?אכן יש
לדעתך אתה בן-אדם שכיף לדבר איתו?לפעמים
חתול או כלב?חתול
יש לך אהבה?תמיד
אם לא, היית רוצה?^ מה היא אשת החלומות בשבילך/גבר החלומות בשבילך?אין מיוחדת
יותר חשוב-יופי או אופי?שניהם
לישון או לקום?
לישון מקצוע אהוב:כלום
איזה גן היית ומי היו הגננות שלך?גן יוכבד.. מאיפה לי?
מי המחנכת בכיתה א'?גילה
ב'?גילה
ג'?מיטל
ד'?מיטל
ה'?דורית
ו'?דורית
ז'?אברהם
פרי אהוב:תפוז
ירק אהוב:אממ קולורבי. חטיף אהוב:במבה
ממתק אהוב:שוקולד עם עוגיות=לבן
תודה

Dark Force

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

אני מקווה בטוח בשם כולנו, שיבוא היום ואביחי ינהל את הפורום.

real snake

New member
Dark Force איזה חמודה את יפה

על הפירגון!! עם זה חמוד אז... *איזה נחמד אתה..) סתם אל תתיחס אני אחרי משמרת מהערב@@@

למעלה