real snake

New member
מה! תפוז עדיין לא קיבלו שכל?../images/Emo26.gif

לא נורא..
זה יגיע להם מתי שהוא.....
אביחי עוד יהיה מנהל הפורום כאן

פורום חדש

נפתח פורום חדש לדוגמן הבית (החתיך אני חייבת לציין) של רנואר מן, איתי תירוש. כולם מוזמנים להיכנס להנות ולהכיר את איתי מקרוב יותר.. כי באמת שהוא בן אדם מדהים ואחד המהממים שיש בין הדוגמנים היום.. אז כנסו ותהנו :) אה ותפיצו שהפורום יתמלא חחח http://www.ez-forum.net/forum/index.php?mforum=helis

גם אנחנו רוצים שאביחי יהיה../images/Emo25.gif

מנהל הפורום, אך לא ניתן לפתוח על כך הודעה חדשה, אלא - אם - כן זה למטרת עצומה וכו'.

אביחי 33

New member
חחחחח כפרעלייייך../images/Emo13.gif../images/Emo195.gif

תודה נשמה... איזה גבר הבנאדם הזה אין לכם מושג.!!!

הוא דיבר לreal snake...

שהוא מנהל מדהים של פורום אמ"ל..!! והוא לא דיבר לפלוריסיינטה אל תדאגי..

../images/Emo12.gif מנהל מדהים של פורום אמ"ל../images/Emo35.gif

לירן ואביחי מאמי הם מומחים של הפורום אמ"ל... הם לא מנהלים... מי שמנהלת אותו זאת אני ועוד אחת שקוראים לה איילת....

../images/Emo205.gifהיום ב../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo199.gif

אמוטיקונים חדשים:
נכון לאתמול נוספו למערכת כ-36 אמוטיקונים חדשים. אנו רוצים להודות לגל ואורן, מנהלי פורום תקשורת חזותית, על המאמץ והיצירתיות שלהם בעיצוב ובביצוע.
יודעים הכל על "ספרות זולה"? שורקים לאחור את "הסנדק"? פורום סרטים מזמין אתכם להשתתף בתחרות טריוויה חודשית בנושא קולנוע, ואולי לזכות בתואר הנחשק "מלך הפורום". לא תנסו? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=65&msgid=70343441
אין חוויה מרגשת יותר, מבולבלת יותר, הורמונלית יותר ומעניינת יותר מחווית ההריון והלידה... בואי לשתף ולרגש את הגולשים ב"לידה האישית" שלך – תחרות הסיפורים של ערוץ ההריון והלידה, ותוכלי לזכות בפרס: http://www.tapuz.co.il/blog/birth/default.asp

אייללוש

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

"אייללוש,הקלאסיקות של בייבי מחכות לתינוק שלך"
(
)

סקר...

מנוסח בזכר אך לשני המינים! מה השעה עכשיו? שם: גיל: מה הספקת לעשות היום? מאכל אהוב: עונה אהובה: חיה אהובה: משקה אהוב: תחביבים: מה אתה אוהב בעצמך? מה אתה שונא בעצמך? מוזיקה אהובה: חייזר, יש חיה כזו? לדעתך אתה בן-אדם שכיף לדבר איתו? חתול או כלב? יש לך אהבה? אם לא, היית רוצה? מה היא אשת החלומות בשבילך/גבר החלומות בשבילך? יותר חשוב-יופי או אופי? לישון או לקום? מקצוע אהוב: איזה גן היית ומי היו הגננות שלך? מי המחנכת בכיתה א'? ב'? ג'? ד'? ה'? ו'? ז'? פרי אהוב: ירק אהוב: חטיף אהוב: ממתק אהוב: תהנו..לקוח מפורום שאלונים וסקרים!=]

../images/Emo110.gif

שם: מיכל גיל: עוד 3 חודשים 14:] [97 ימים.] מה הספקת לעשות היום? בצפר, להיות בפעילות של לתת, מחשב, וזהו נדמה לי. מאכל אהוב: אממממממ תפוחי אדמה
[בכל צורה שהיא
] הגעתי למסקנה הזאת רק ביום שבת
עד אז לא ידעתי מה אני אוהבת:p עונה אהובה: אביבבבבב
חיה אהובה: אמממ.. כלבים משקה אהוב: קולה
תחביבים: לישוןןן!! מה אתה אוהב בעצמך? אממממממ מה אני אוהבת.. את האף:p למרות שהוא יוצא מעוות ומגעיל בתמונות.. ותצבע שיער וזהו
מה אתה שונא בעצמך? אממממממ כמעט הכל חוץ מזה
^ [אני ממש שונאת תפה שלי:p..] מוזיקה אהובה: אממ כמעט הכל חייזר, יש חיה כזו? אולי
לדעתך אתה בן-אדם שכיף לדבר איתו? לאדעת:p תלוי את מי שואלים.. חתול או כלב? כלב יש לך אהבה? לע:p אם לא, היית רוצה? לא עכשיו.. מה היא אשת החלומות בשבילך/גבר החלומות בשבילך? עיניים כחולות
חחחחחח סתם סתם.. אמממ.. לא ידוע:]] יותר חשוב-יופי או אופי? אופי בארור! לישון או לקום? לישששששששששששששוווןןן
מקצוע אהוב: אין כזה.. איזה גן היית ומי היו הגננות שלך? לא זוכרת תשם של הגן.. אני מדברת רק על הגן חובה.. והגננת שלי היתה דגנית:p מי המחנכת בכיתה א'? מלכה:] ב'? גם^ ג'? חני:p ד'? גם^ ה'? אטי ו'? גם^ ז'? ריטה.. וגם עכשיו.. פרי אהוב: אמממ כמעט הכל חוץ מבננה.. אני לא יכולה לראות בננות:p ירק אהוב: לא אוהבת ירקות.. ותמיד שאני אומרת תפו"א אומרים לי שזה לא נחשב אז אני אשתוק
חטיף אהוב: ביסלי ממתק אהוב: לאדעת:p שאלון חמוד:] ושיר אני אוסיף אותך ב8 אני הולכת לראות טיוי:)

למעלה