ערב טוב ים, מה קורה?
Y yam shaket New member 16/1/06 #46 מקסי,בחייך,בחורף את יודעת איך זה עם הים-גלים גבוהים,רעש של גלים שוצפים....שקט זה רק בנשמה...
ק קרן 31 האחת New member 16/1/06 #54 מקסי חמודה.. דווקא היום הרבה יותר נעים ממה שהיה בימים האחרונים.. וגם זכינו לקצת שמש..
ק קרן 31 האחת New member 16/1/06 #49 לא ממש חיסלה.. אבל שיפרה ../images/Emo9.gif וגם היום נשארתי לי בבית.. מחר מקווה לחזור לעבודה לא מסוגלת יותר לא לעשות כלום. anyway תודה על הדאגה!
לא ממש חיסלה.. אבל שיפרה ../images/Emo9.gif וגם היום נשארתי לי בבית.. מחר מקווה לחזור לעבודה לא מסוגלת יותר לא לעשות כלום. anyway תודה על הדאגה!
י יובל 33 New member 16/1/06 #40 יום מבאס משהו לא? או שזה רק אצלי? או שכל השקט פה התחיל להשביז אותי. בואו נעשה שמח ..... קדימה .....שמח! מי בא \ ה לשתות בסילון ב-18:30?
יום מבאס משהו לא? או שזה רק אצלי? או שכל השקט פה התחיל להשביז אותי. בואו נעשה שמח ..... קדימה .....שמח! מי בא \ ה לשתות בסילון ב-18:30?
A alonitk New member 16/1/06 #52 יום נעים בהחלט ../images/Emo13.gif היה לי את השיעור מבחן האחרון לסמסטר הזה... קבלתי מחמאות אחת המרצות רוצה להכיר לי את בנה... פשוט אחלה
יום נעים בהחלט ../images/Emo13.gif היה לי את השיעור מבחן האחרון לסמסטר הזה... קבלתי מחמאות אחת המרצות רוצה להכיר לי את בנה... פשוט אחלה