0bad boy0

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo41.gifילדות רעות../images/Emo41.gif../images/Emo66.gif

הקומונה לסבונייה החדשה של ערוץ המוזיקה, 24... "ילדות רעות". הצילומים הראשונים כבר התקיימו ב-12.12.05 שחקנים כבר יש ועכשיו קומונה מדהימה!! לטובת מי שלא מעודכן: מדובר בסבונייה שתעלה לאוויר במארס 2006, וצפויה לתת פייט לעונה השלישית של "השיר שלנו" ולטנובלה החדשה של הכבלים, שתעסוק בעולם הכדורגל. "ילדות רעות", המגוללת את סיפורן של בנות מהפריפריה החולמות להקים להקה, אמורה להעלות את הרייטינג המדשדש של הערוץ. אם להתחשב ברשימת הסלבס המככבים בה, הסיכוי שזה יקרה הוא בהחלט לא רע. הכוכבים: שירי מימון (המגלמת בסדרה, כמו בחיים, כוכבת חברת תקליטים), עומר ברנע, ניר פרידמן (המגלמים טאלנטים מחברת התקליטים), יונה אליאן (בעלת חברת התקליטים), גיא אריאלי (המגלם בסדרה את בנה של אליאן) ומני פאר (כן, גם אנחנו הרמנו גבה). בנוסף ישתתפו אליענה בקייר, אוולין הגואל, אורי בנאי, אורן שבו, שירה קצנלבוגן ואחרים טובים... בואו לקומונה ותהנו מדיונים, שרשורי תמונות, משחקים, החדשות הכי חמות והאנשים הכי נדירים!! אז בואו לחכות ביחד!! כי יש למה לצפות!!

limor132

New member
צהריים..../images/Emo42.gif

וואיי השתחררנו היום ב-2 וחצי..
איזה כייף..
עוד מעט אני הולכת למחויבות אישית ואז ליומולדת של חברה.. וואיי איזה כייף היום המתנה תגיע לאגם..!
אביחי תהנה
ותמסור לאגם ד"ש חעחע.. שיהיה לכולם אחלה של יום..

היללי 2

New member
../images/Emo140.gifההייי לככוולםם!!!!!11

ממהה הקורה פורום אגמי???? אתמול ישנתי אצל חברה שלי ולכן לא הייתי בבית...
אביחי>>תהננה השיר נולד!! מחכים לתמונות!!!
הדסיי>>למה את לא בבצפר??
המשך יום מעולה לכוולללםם!!!
הילה.

כייייי

היה לי קשה מדי ללמוד לשלושה מבחנים
חשבתי שבסוף יבטלו אחד ובאמת זה מה שקרה.. אבל לא הלכתי ליתר ביטחון וגם היה לי קת בחילות בבוקר

היללי 2

New member
וווששחחכתי לווממר!!!!

עוד שבוע פחות יום....כיאלו יום רביעי הבא אני ב.... ש=י=ר נ=ו=ל=ד!!!!!!!! אני כבר מחכה לזה

limor132

New member
היה בסידר..../images/Emo13.gif

היו לי היום 2 מבחנים-בתנ"ך(לכיתה שלנו זה היה היום) והמורה אמרה לנו שהשאלות שהיא הביאה זה מהבגרות..חעחע רואים כי זה לא איך שהיא מנסחת תמיד את השאלות היה קצת יותר קשה אבל בכללי בסדר.. ובמחשבים כי לא הייתי שבוע שעבר...
..הייתי במבחן בחשבים עם מיכל..חעחע בכללי היה היום בסדר גמור..
איך עבר לך היום בבית??

היוש אנשים!=]

היי אנשים מה המצב?לי היה היום מבחן באנגלית בסדר עברתי אותו בשלום אני חושבת שהולך להיות לי ציון 85 ומעלה!!=] אני עכשיו צריכה ללמוד למבחן באיכות הסביבה אבל לא הרבה מצאתי כמה מושגים שהיא לימדת וזה אז אני ילמד אותם יקרא קצת במחברת וזהו!!=] קודם אני הולכת לסדר פה קצת את הבית אני לבד והכול הפוך פהה אינלי כוח לסדר הכול אופפ...=[טוב נעבור את זה!!=] אח"כ אני ימשיך ללמוד ובשעה 7 וחצי ככה אני יתפנה מקווה גם שאני יסיים ללמוד כבר ויהיה פנויה ויסיים שיעורים למחר בעע...=[יום עמוס ביותר!!חחחח...ביי אנשים! אביחיוש תהנה בשיר נולד... והיללי אינלי מושג השם אבל שמחה בשבילך ותהני על בטוחחח!!=] הדסוש נהנת בבית הא..הפסדת את כל המבחנים חחח...!=] ביי אנשים לכולם המשך יום יפה,מגניב ומוצלח!

למעלה