AliceW

New member
../images/Emo32.gif

התחלתי לשמוע טורי איימוס (קרדיט לרוית - גם פיונה וגם טורי, סחטיק
) וכרגע הליסט מסתכם בRaspberry Swirl וHappy Phantom. המלצות, מישו

isw

New member
נצל"ש קניתי אתמול מלא דיסקים!!

קניתי דיסק של איימי מאן, של שרה מקלכלן ואת ok computer של רדיוהד כי כבר די אני חייבת אותו. עוד לא שמעתי אף אחד מהם אבל אנשים אני מקווה שהם טובים כי קניתי אותם בגללכם! אה ולקחתי דיסק של הת'ר נובה מחברה שלי ואני אראה אם היא באמת טובה או לא. לפי מה שהבנתי יש לה טקסטים תת רמה? בקשר לטורי איימוס- השיר האהוב עלי-winter מהדיסק הראשון. וכל הדיסק הראשון הוא ממש ממש מעולה. אני גם אוהבת את שני הדיסקים הבאים שלה. את השאר קצת פחות.

Jagged chaos

New member
הטקסטים של נובה לא תת רמה...

הן לא זולות ובנאליות.. אבל הן לא עמוקות כמו שאלאניס, פיונה וטורי אימוס מצליחות להוציא.. אבל היא גם לא מנסה להיות ישירה\עמוקה כמו אלאניס-פיונה-טורי.. הטקסטים שלה צבעוניים וספרותיים (תמיד זה יכול להשמע כמו איזו אגדה השירים שלה.. מלאים במילים האלו... בתולות ים, נהרות, יערות, הרים, שמיים, מלאכים..).. בנוסף לזה.. יש לה התחברות מטורפת למילים שלה והיא מבטא את כל הרגש שלה עם הקול שלה.. מקווה שהדיסק של החברה שלך זה OYSTER.. מבטא הכי טוב מי היא..

Rוית

New member
בחירות מעולות! ../images/Emo13.gif

2 שאלות לי אליך - איזה דיסק של איימי מאן קנית? (אני הצלחתי למצוא רק את lost in space המעולה) ואיזה דיסק של שרה קנית? תתחדשי! וואי גורם לי לרצות לקנות גם דיסק

isw

New member
תודה!!

של שרה surfacing ושל איימי מאן אני לא זוכרת נראה לי אותו אחד שלך יש. כשאני אהיה סופסוף בבית בערב אני אומר לך. תודה על העידוד! אגב, של הת'ר נובה יש לי את siren ולא את הדיסק שאמיל המלץ עליו..

Surfacing אלבום מושלם!

שירים קסומים, לחן מצויין וקול מדהים של שרה. בחירה מעולה! תתחדשי!

Rוית

New member
מסכימה..

ADIA זה אחד השירים שאני יותר אוהבת של שרה ובכלל..

Jagged chaos

New member
הפלייליסט של גלגל"צ ../images/Emo3.gif

Crazy עדיין שקוע עמוק בפלייליסט..
אביב גפן – עם הזמן בית הבובות – למעני גלעד - תקוה יהודית רביץ ואהובה עוזרי – האיש ההוא כלא 6 – דרך המלך מאיה בוסקילה – רק אל תגיד מטרופולין – בלי לומר מילה מירי מסיקה – שיר לשירה סיון שביט – כרטיס טיסה (C-LIST) עמיר בניון – הכל עד לכאן רונית שחר – להתחיל להמשיך שגיא צורף, אלעד כהן עם מלאני פרס ויהלי סובול – לרוץ מהר שירי מימון – כמה פעמים שרית חדד – בין כל הבלאגן "השיר של עמרי" – מדי יום במסגרת תכנית "הבחירות": השיר יבחר ביום א' (15.1). "סינגלס" – שיר השבוע: השיבולים - גוונים פלייליסט לילה: סיון שביט – כרטיס טיסה תומר ממיה – סימנים של בוקר "פלייליסט מסיבה": דנידין – המנגינה שלי Alone (feat. Maya) – עפר ניסים רוני – לא עוצרת השירים הותיקים (פעם ביום ומטה): בית הבובות – סיגפו דוד ד'אור עם ארקדי דוכין – נוסע צפונה מטרופולין – מלאכים מירי מסיקה – אף אחת / שיר לשירה נינט טייב – האור בחיי שוטי הנבואה ואיזבו – הוא שי 360, הצל וגיא מזיג – קבל!!! שי נובלמן – Girlfriend ALANIS MORISSETTE – CRAZY BLACK EYED PEAS – MY HUMPS (C-LIST) COLDPLAY – TALK DANIEL POWTER – BAD DAY DEPECHE MODE – PRECIOUS FORT MINOR – BELIEVE ME JAMES BLUNT – GOODBYE MY LOVER KELLY CLARKSON – BECAUSE OF YOU MADONNA – SORRY MARIAH CAREY – GET YOUR NUMBER MATTAFIX – BIG CITY LIFE NICKLEBACK - PHOTOGRAPH SHAKIRA – DON'T BOTHER "פלייליסט מסיבה": KANYE WEST FEAT. JAMIE FOXX – GOLD DIGGER SEAN PAUL – WE BE BURNIN' פלייליסט לילה: ANTHONY & THE JOHNSONS – YOU'RE MY SISTER FRANZ FERDINAND – WALK AWAY השירים הותיקים (פעם ביום ומטה): ANTHONY & THE JOHNSONS – HOPE THERE'S SOMEONE GRAFFITI PROJECT - ALINE ROBBIE WILLIAMS – TRIPPING

hadas 5

New member
שאלה לי אלייך,

מאיפה אתה יודע מה הפלייליסט של גלגל"צ
זה רשום באתר של גלגל"צ או משו
סתם מעניין אותי...

Jagged chaos

New member
../images/Emo3.gif

פורום "מצעדים וביקורת מוזיקה"
יש שם כמה אנשים עם קשרים משהו כזה... אחד מהם הוא עורך רדיו..

Rוית

New member
../images/Emo6.gif!

למרות שהזיהוי שלך למרלין מנסון, לפי התמונה שלהם שם בכל אופן, מדאיג משהו!

AlanisJunkie

New member
האאא קיויתי שתתעלמי../images/Emo46.gif../images/Emo140.gif

גם אותי הדאיג בהחלט.

ההמלצה שלי:

כמה שיותר טורי יותר טוב
תקשיבי לעוד שירים ועוד אלבומים ומובטחת לך הנאה צרופה!

למעלה