אביחי 33

New member
נעל!|גרב|

הגברים הם יותר עדיפים מהנשים בקטע של גבריות
הנשים סתם זבליות תמיד ישתפנו לך בכל מצב(חוץ מכמה
) הגברים עומדים על שלהם, לא משתפנים לך, ממש ג=ב=ר=י=ם

חחחח אביחי ../images/Emo6.gif

אתה נכלל בקבוצה הזאת...? שיהיה...
חח סתם... ומה הקשר גרב? אמא... שתהיה בריא... ונאמר א=מ=ן

אויי! עניתי ולא נשלח לי, ועכשיו..

חזרתי לכאן עם הודעה ריקה =[ אוף, אולי אחר כך אני אענה שוב, אם יהיה לי כוח

אייללוש

New member
וואלה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gifגמלי זה קרה ולכן לא

היה לי רח לכתוב שנית..... אולי שיהיה לי שיא המשעמם אני יוסיף את שלי...

coral chan

New member
עוד שאלון 33>

1. בריכה או ים: שונאת מים. אבל אם כבר אז בריכה 2.מחשב נייד או מחשב נייח: נייח,ברור 3.סנדלים או מגפיים: מגפיים 4.מטריה או שמשיה: מטריה 5.הצפון או הדרום: צפון *-*~ 6.פלאפון או טלפון: טלפון 7.חצאית או מכנסיים: מכנסיייים 8.גרביים או יחפיים: גרביים 9.תיק גב או תיק צד: גב 10.מחשב או טלוויזיה: מחשב 11.קולנוע או תאטרון: קולנוע 12.שחור או כחול: שחור 13.רוק או קלאסי: רוקלאסי ביחד D: 14.עברי או מזרחי: שניהם איכ 15.עוגה או עוגייות: עוגגהה 3: 16.שקל או שניים: שניים 17.ילדים קטנים או מבוגרים: מבוגרים (כי גמני גרנדופילית XD ) 18.חבר או חברה: ממ..שאלה טובה 19.ערסים או פריקים: פריקים 20.הומואים או לסביות: לסביות 21.פאנטה או קולה: קולה 22.מים מהברז או מים מינרליים: העיקר מים 23.בשר או ירקות: בשר 24.חלבי או בשרי: חלבי 25.כלבים או חתולים: nekoooo *________* 26.אפרת גוש או זהבה בן: נלך על..אפרת גוש? (לא שאני יודעת מי אלו בכלל) 27.עופר לוי או אביתר בנאי: האנדנדינו אמר אביתר בנאי 28.שרון או פרץ: פוליטיקה? י.י 29.ישראל או לונדון: ישראל 30.חייל או משתמט: חייל (כי הם יותר חתיכים במדים) (לא,סתם) 31.רוסים או אתיופים: אתיופים 32.ככה או למה ככה: ככה 33.נשים או גברים: נשים 34.אינטרנט מהיר או איטי: מהיר,זו בכלל שאלה? 35.מסנג'ר או אייסיקיו: מסנג'ר (אייסיקיו זה שטן) 36.אמיול או קאדה: אמיול (קאזה עושה וירוסים) 37. אווטלווק או מייל רגיל: מייל רגיל (לא סובלת אווטלוק) 38.משחק מכור או יאיר לפיד: משחק מכור (גורי
) 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: בחירה קשה מדי >< שניהם בלופ 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו: מחוצה לו

limor132

New member
עונה../images/Emo26.gif

1. בריכה או ים: בריכה.. 2.מחשב נייד או מחשב נייח: מזה מחשב נייח?
3.סנדלים או מגפיים: מגפיים.. 4.מטריה או שמשיה: מטריה..
5.הצפון או הדרום: אממ צפון..
6.פלאפון או טלפון: טלפון...וואי אני מכורה.. 7.חצאית או מכנסיים: מכנסיים.. 8.גרביים או יחפיים: גרביים... 9.תיק גב או תיק צד: תיק צד.. 10.מחשב או טלוויזיה: מחשב..
11.קולנוע או תאטרון: קולנוע.. 12.שחור או כחול: כחול..
13.רוק או קלאסי: לא זה ולא זה.. 14.עברי או מזרחי: אממ לויודעת.. 15.עוגה או עוגייות: שניהם..חח 16.שקל או שניים: שניים.. 17.ילדים קטנים או מבוגרים: ילדים קטנים אבל חמודים ולא מעצבנים..
18.חבר או חברה: באיזה מובן?! 19.ערסים או פריקים: לא זה ולא זה.. 20.הומואים או לסביות: לא משנה חח אותו דבר.. 21.פאנטה או קולה: קולה
22.מים מהברז או מים מינרליים: מינרליים.. 23.בשר או ירקות: ירקות.. 24.חלבי או בשרי: אממ תלוי מתי.. 25.כלבים או חתולים: שונאת בעלי חיים..!! (וממש פוחדת מכלבים..) 26.אפרת גוש או זהבה בן: לא זה ולא זה.. 27.עופר לוי או אביתר בנאי: כנ"ל.. 28.שרון או פרץ: אנערף.. 29.ישראל או לונדון: ישראל..
30.חייל או משתמט: חייל.. 31.רוסים או אתיופים: לא משנה.. 32.ככה או למה ככה:
אה?! חח 33.נשים או גברים: נשים שולטות..!! 34.אינטרנט מהיר או איטי: מהיר.. 35.מסנג'ר או אייסיקיו: אממ שניהם..לא משנה לי.. 36.אמיול או קאדה: קאזה.. 37. אווטלווק או מייל רגיל: מייל רגיל.. 38.משחק מכור או יאיר לפיד: יאיר לפיד.. 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: לא רואה אף אחד.. 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו: בבית..!!

Mi RoNi

New member
../images/Emo182.gif עונה ../images/Emo182.gif

בריכה
נייח
מגפים
מטריה
דרום
פלאפון
מכנסיים
גרביים
תיק צד