S h A b i T

New member
אני אעזור לך להבין

היא התכוונה שהמילים הגבוהות שאתה דוחף לכל משפט לא עושות רושם על אף אחד.

One Echoe

New member
אני מסתייג מקביעה זאת.

אני חושב שהיא לא ידעה שיש מילה כזאת.

אז אולי כדי

שבמקום רק לפוצץ במילים פלצניות תנסה להבין מה המשמעות אחריהן כי היא אמרה את זה בצרוה הפשוטה ביותר, ואולי אתה סתם מנסה לסבך דברים. גיל, אתה יודע שאני ממש אוהבת אותך ואני לא נוקטת עמדה על הנושא שבו השרשור נפתח ויכול מאד להיות שאתה אפילו צדוק אבל בחייאת, אל תהיה כזה שחצן, מה הקטע? לא כל מי שחושב אחרת ממך הוא בור, ולפני שתגיד לי שהתשובות אל היו ענייניות, אני אגיד לך שאלו התגובות שלך שהפכו אותן לכאלה.

One Echoe

New member
את תמיד חייבת לבוא עם התגובה

הזאת, ה " גואלת ", כשאין לה שום משמעות, באמת. בסך הכל נתתי תיאור. יש לי שפה גבוהה, זה רע? היא טענה שאני צריך לקרוא את ההודעות שלי, לא הבנתי למה, חשבתי שהיא לא יודעת שיש מילה כזאת, אז כתבתי לה את המשמעות של המילה באנגלית. זה הכל. ואני אפילו לא אגיב, כל אחד כאן חייב להיכנס לפסים אישיים. אתם כאלה חרטטנים, כל הפורום הטיפשי הזה. איאפשר ליצור כאן דיון ענייני בלי התנפלות, או תגובות לגלגניות ומטומטמות חסרות שחר. אבל הנה, הזמנתי עלי עוד התנפלות.

One Echoe

New member
אני לא יודע מה אתם רוצים ממני.

זו השפה שלי, אני לא מנסה לשחק אותה.

מאמי, שטויות...

בעיניין הפרופיל הפרופיל הגבוה ביותר הוא 97 לא בשל סיבות כגון וסת נשיתאו ברית המילה. טיעון מטופש - וסת נשית היא הרי 100% תיקינות בבריאותה של אישה. גיל חומד, אתה נכנס לדברים מטופשים שאינך מבין בהם - חבל. 97 - כי אין אדם שהוא מושלם 100% בריאותית.

One Echoe

New member
אוי נו...

כמו שאמרתי, יש אנשים שסבורים שזה כן קשור. אבל זה לא רלוונטי, מה הקטע לתפוס אותי על טעות כ"כ טיפשית? זה ממש לא העיקר בהודעה שלי, זה רק הטפל. והסיבה שבחרת להתייחס אליו, ברורה.

חמדונה

New member
למען השם, גיל, בפעם האחרונה בהחלט,

לא כל מי שלא מסכים איתך הוא אוויל. כרגע הוכחת כמה שאתה מפגר, וזאת ההודעה האחרונה בהחלט שאני מתכוונת להגיב לך עליה. אם אתה לא נהנה בסקס שלך, זה לא אומר שזה בגלל שחתכו לך את הזין. ברור שהברית נעשית בגלל דת, זה בדיוק מה שכתבתי, או שאולי לא טרחת לקרוא בכלל, כי אתה פשוט כ"כ אוהב לתקוף בלי להקשיב בכלל ובלי שיהיה לך מושג על מה אתה מדבר. אתה מגוחך. אני אמרתי שהעורלה מסוכנת?! תקרא שוב. אני טענתי שיש סטיגמה חסרת בסיס, לפיה העורלה מסרטנת. ובפעם האחרונה, לא כל מי שלא מסכים איתך טיפש. לפעמים אתה הוא הטיפש בויכוח.

One Echoe

New member
למען האמת,

כתבתי שהאנשים כאן יצורים לא חושבים, לא בגלל דעותיהם של אנשים מסוימים כאן, אלא בגלל התבטאותם השטחית. (כדוגמאת ההודעה הזאת) ---אם אתה לא נהנה בסקס שלך, זה לא אומר שזה בגלל שחתכו לך את הזין. --- לא עניינך אם אני נהנה או לא בסקס שלי, ובטח שלא אתדיין איתך ואכנס לפסים אישיים. עם זאת, תוכלי לקרוא -כאן- על הנזק שבברית המילה מבחינה מינית. --- ברור שהברית נעשית בגלל דת, זה בדיוק מה שכתבתי, או שאולי לא טרחת לקרוא בכלל, כי אתה פשוט כ"כ אוהב לתקוף בלי להקשיב בכלל ובלי שיהיה לך מושג על מה אתה מדבר. --- הברית נעשית, באופן עקיף, בגלל דת. הבעיה היא שהמון חילונים, ואפילו רובם, עושים זאת מנסיבות חברתיות ורפואיות, לכאורה. --- אני אמרתי שהעורלה מסוכנת?! תקרא שוב. אני טענתי שיש סטיגמה חסרת בסיס, לפיה העורלה מסרטנת. --- אין גם שום סטיגמה כזאת, ולזו הייתה כוונתי. ---ובפעם האחרונה, לא כל מי שלא מסכים איתך טיפש. לפעמים אתה הוא הטיפש בויכוח. --- ברור שלפעמים אני טועה, אף פעם לא אמרתי שלא. אך בסיס ההנחה של התגובות כאן הוא שטחי ומטופש, כולל התגובה שלך.

בואנה, גם אחרי כמעט שנה שלא

ביקרתי כאן, תמיד יהיו ויכוחים כאלה כאן
חבל חבר'ס

למעלה