מי פגש את קרן?

מי חיבק את קרן?
מי נישק את קרן?
אניאנאיאנאיאנאיאיייי!! אעאעע פגשתי את המדהימהה שליי=]] ושחכתי למסור לה דש מאופיר=] קרן את מדהימה ואני אוהבת אותך=]] היה כייף להיפגש איתך=]]

shmeksit

New member
מתי פגשת אותה?

ואממ איפה? סליחה שאני מחטטת את לא חייבת לענות לי :] אני הולכת לפגוש את קרן! במפגש! :]
ואותך

כולם לפהה!!!

דלדלץ..שירה לא עשתה..אנ י שלחתי מסר והכל..אבל אין מה לעשות.. אז שירה רשמתיא ותך ברשימת המתנה שוב=] והבאה בתור..שרון בבקשה תעשי!!

סאפיייייייייייייייייייייייייייייייר

איפה את מתחבת
<מקווה שכתבתי נכון> אני מתגעגעת אלייך.... בואי למסנג'ר, מסר משהווו...

../images/Emo163.gifיש לי הרגשה של נחסיות ../images/Emo11.gif

כואב לי הראש כבר 3 ימים בטח בגלל העברה בין הקיץ לחורף.. יש לי מחר מבחן שאני לא הצלחתי לפתור (זה היה תרגול למבחן) אפילו תרגיל אחד.. ולמרות ששברים זה קל
יש קצת נושאים קשים בזה ולא אכפת לי שכולכן עברתן את הנושא ובשבילכן זה קלי קלות
ותגידו לי מי מתי עושים מבחן במוזיקה??????????? אני לא יודעת כלום יותר גרוע משברים
כולם אומרים לי את צריכה לדעת את זה, את מנגנת על פסנטר וכו' אבל תגידו לי מה הקשר בין פסנטר לכל כלי הנגינה הסוגים חלילית ומנגינות לעזאזל
ובלשון.. זה דווקא הולך להיות קל ^^ בניני הפועל.. למדתי כבר 4 פעלים, אבל יהיו במבחן את כל השבעה לא נורא
אויש איזה מורים מניאקים הכל הם דוחים לשניה האחרונה לפי החופש (שישי-חשבון ראשון-מוסיקה שני-לשון)

shmeksit

New member
איזה בעסה לך!

אבל זה לא כזה נורא
אני אוהבת אותך! ואני הולכת לפגוש אותך!

../images/Emo163.gifאת לא ../images/Emo10.gif

אמא רוצה לצאת כי זה יומולדת של אבא
אז כנראה לא נבוא למפגש

shmeksit

New member
אני כבר חצ שעה עם פה פתוח בגללך!

עכשיו סגרתי אותו לאאאאאאאאא נכוןןןןן אתן באות ואואווווו אתן כל כךךךךך באותתתתתתת!!!!! אתן באות :]

hhx2

New member
אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

אח שלי חזר היום במקום מחר, והוא הוריד את העטיפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני נגעתי בספר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני פתחתי אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני צורחת כמו משוגעת, צריך לאשפז אותי. אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

../images/Emo183.gif../images/Emo41.gifכמה הודעות.. ../images/Emo41.gif

אני באה למפגש^^ שכנעתי את אמא:X ו.. קניתי הארי פוטררררררררררר והנסיך חצוי הדם

למעלה