tamaguchi girl

New member
מורה מטומטמת >>

בגלל שיש חופש חנוכה, המורה למת' החליטה שאין לנו מה לעשות בחיים ונתנה לנו בתור ש.ב 80 (!!) תרגילים של משוואות עם 2 נעלמים, וכל תרגיל זה כמעט חצי עמוד. תודו שזה כיף
ואח"כ היא אומרת לנו חופש נעים. כן בטח, עם כל התרגילים האלה בהחלט יהיה לנו 'חופש נעים'
אוף איתה

shmeksit

New member
אוו מסכנים!

לנו יש לעשות את העבודת שורשים, אבל למזלי כבר סיימתי את כל מה שצריך לעשות בחופש >< ואני *לא* מודה שזה כיף כי זה ממש ממש לא (אהמ מדברת הילדה שנוסעת כל יום חמישי לאוניברסיטה ללמוד חשבון, חשיבה מגניבה :] אהמ) :]

tamaguchi girl

New member
עבודת שורשים זה מתיש ../images/Emo178.gif

כמה זמן נתנו לך לעבודת שורשים? לנו נתנו חודש, החצופים. כמעט ואף אחד לא הספיק להגיש, אני הספקתי, אבל העבודה כמעט ולא מושקעת

shmeksit

New member
עשינו כבר חצי עבודה

ואז אחרי חנוכה יש לנו בערך חודש ואנחנו מסיימים זה יחסית הרבה זמן.. זה באמת מתיש ומשעמם! :]

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifאנחנו לומדות את אותם תרגילים

לי נתנו 28
יותר נכון 14 אבל כל תרגיל צריך לפתור בשתי שיטות שונות....שיהיה>> ועוד עבודה על חזקות>> תתחילי מוקדם ותעשי כל יום קצתD:

tamaguchi girl

New member
אנחנו למדנו רק שיטה אחת, דיי

מעצבנת וארוכה- שיטת ההצבה
חזקות ברוך השם הפסקנו ללמוד בכיתה ו'. אנחנו משתמשים פה ושם, לא הרבה [חזקות זה השטן
] עשיתי היום 8. וניסתי עוד 6 ולא הצלחתי, יצאו לי תשובות שגויות, לפחות לפי הספר. וגם אחי ניסה ולא הצליח[כיתה י"ב], וגם אמא שלי ניסתה ולא הצליחה[שהייתה פעם מורה לחשבון] נראה לי שיש טעויות בספר והתשובות שם לא נכונות >.>" איך זה הגיוני ששלוש אנשים יפתרו את אותם התרגילים ויקבלו את אותה התשובה, ובכל זאת היא תהיה שגויה? בלע
ובהצלחה לך

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifהצבה היא השיטה הקצרה בד"כ..

נסי הנגדת מקדמים>>" באמת נראה לי שיש בעיה בספר-_-" אם את צריכה עזרה אז אני טובה בזהD: בערך

tamaguchi girl

New member
אין לי מושג מה זה אומר../images/Emo6.gifלא למדנו

עדיין
יכול להיות שיש. כי חברות שלי גם ניסו ויצא להם אותה תוצאה כמו שלי- וזה טעות. בא לך לבדוק שניה בספר אלגברה [בני גורן, אלגברה חלק ב', בצבעים ירוק צהוב] בעמוד 96 את תרגיל 103? כל שאר התרגילים שלא הצלחתי היו בסגנון הזה ._." ואם יוצא לך x=2 y=3 את חייבת לגלות לי איך עשית את זה, ניסתי כבר בכל דרך אפשרית בשיטת ההצבה ולא הצלחתי
תודה

אין לי בעיה לעזור לך../images/Emo54.gif

אם את צריכה, כי הייתי טובה בזה שנה שעברה. אבל תזכירי לי רק מה זה שיטת ההצבה
זהזה שצריך לאפס אחד המשתנים, למצוא אותו ואז להציב באחת המשוואות ולמצוא את השני?

tamaguchi girl

New member
תודה :)

שיטת ההצבה זה שיש 2 משוואות. צריך לבודד את אחד המשתנים באחת המשוואות, ואח"כ להציב את מה שיצא זה במקום המשתנה במשוואה השניה. נגיד התרגיל הזה: 3x-2y=0 4x-5y=-7 זה תרגיל מעצבן שלא הצלחתי

../images/Emo54.gif

התשובה היא X=-2 וY=-3 את המשוואה הראשונה תכפילי בארבע, את השנייה במינוס שלוש. האיקס מתאפס, ומפה את כבר יודעת, נכון?

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif היום ../images/Emo9.gif

אבל למי איכפת, כבר קראתי באנגלית

shmeksit

New member
חח חברות שלי קיפצו בבית הספר

זה היה מוזר :0 אז שאלתי מה קרה ואז הם אמרו לי היום! אז אמרתי אהה נכון >< אבל האמת היא שאני לא ממש קוראת ספרים אז לא קיפצתי ביחד איתם, אני רואה את הסרטים המקום! חחעע.. :]

למעלה