yauli747

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif ניצלת את זה שאני זקן וסנילי

יחסית לגיל המומצא בפורום כמובן... וגרמת לי לא להיות בטוח בעצמי!!! אמא של אלכס דוחפת לו סבונים בזמן שהסבתא נותנת לו שוקולדים! וזאת כמובן אמא של בנצי שואמרת לו שלא ישתה חשיש בצבא!

שי מילר

New member
מנהל
אני אגיד לך.

בספיחס שנחשב לסרט ששלפו ממנו הכי הרבה ביטויים לתוך ההוויי הישראלי הייתה סצנה שבנצי יוצא לצבא אז אמא שלו נפרדת ממנו ואומרת לו: שלא תשתה לי שם חשיש!

Raz Bob Marley

New member
וואלה!!

אני זוכר את הקטע,קטע חזק מאוד... אחד הקטעים היותר מצחיקים שהיו בסרטי אסקימו לימון...

h a r r y 4

New member
תהנה!

אם זה אפשרי. אבל תנסה. טייקר ישמור עליך מלמטה..
שיהיה לך טיול מהנה.

kendog keds

New member
../images/Emo41.gifטוב, כמות התגובות שקיבלת פה מראה

שצריך לבקש מחברי הפורום לא להודיע על כל עזיבה של 3 ימים, זה נראה כמו קבוצת תמיכה וזי די דבילי, אם לומר את האמת. אתה כולה נוסע ליומיים מסכנים. (בעצם הוא בטיול, הוא לא רואה את זה בכלל, אבל זה לתשומת לב כולם)

פשוט בושה

אנחנו מנויים לידיעות אחרונות ולא מקבלים את החדשות החמות! בושה.

legend kiler

New member
OMG!!..ג'סיקה סימפסון!!!

היא כוסית בטירוף!!!.... למי שלא מכיר היא מככבת בסרט "הדיוקס קורעים את האזרד" כיכבה בתוכנית הריאלטי "זוג טרי" עם בעלה לשעבר ניק ועכשיו הולכת על צ'ון צ'ינה???:S:S:S:S בעעע

legend kiler

New member
ועוד משו מסריח!!!

אני יצתרך לראות כתבות על סינה בראש1 !!!.....העיתון שאני אוהב לראות כל יום רביעי שמגיע לי בתיבת דואר הולך לההרס מצ'ון צ'ינה!! ...

Chris Jericho

New member
"מככבת"

התפקיד שלה שם הוא מאוד מצומצם וברור שהיא משתתתפת בסרט רק בגלל שהיא נראית טוב. ד"א, הסרט הזה מאוד גרוע לדעתי.

איזה יופי

שני חקיינים חסרי כשרון ביחד! תחשוב עד כמה חסרי כשרון יהיו הילדים שלהם!!!! לילדים שלהם גן של חוסר כשרון יהיה כה דומיננטי, שהילדים יזייפו גם תוך שירת "יונתן הקטן".

למעלה