yauli747

New member
אני גם עוזב ולהרבה זמן ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

אני הולך עכשיו לישון אני בטח יחזור בבוקר שלי שזה צהרים שלכם... אז אל תגעגעו יותר מדי ותשמרו על הפורום... ועכשיו טיפה ברצינות בגלל שכבר ציינו את זה אני חייב להגיד שתמיד הצחיקו אותי כל השירשורים האלה על אני עוזב לכמה ימים וכאלה.. כי באמת שאין לזה טעם ולמרות שרובנו פה כמעט באופן יומי לא קורה כלום אם מפספסים כמה ימים בגלל זה קיים הארכיון (והסיכומים השבועיים המעולים) אני לא אומר לא לפתוח מדי שירשור OFF לספר לנו קצת על חייכם כי אני חושב שזה נחמד שאנחנו מכירים ברמה של קצת מעבר לרסלינג וצריך לשמור על זה ואפילו לפתח את זה (אני דורש להחזיר את הראיונות עם חברי הפורום אני משש אהבתי אותם) קיצור תהנה בטיול ואל תשתה לי חשיש

Raz Bob Marley

New member
לשתות חשיש???

זה אפשרי בכלל? לפי מה שאני יודע זה לעשן חשיש ולא לשתות חשיש,זה מוזר....

Raz Bob Marley

New member
אל תדאג חן אני לא באמת מעשן...

אני לא מתקרב לדברים האלה... יש לך איזה ג'וינט או באנג להביא לי?

yauli747

New member
לא באמת חשבתי שאני כזה זקן....

אבל לפחות היו כמה חברי פורום שהכירו את המשפט... זה לקוח מסרט מסדרת "אסקימו לימון" אם אתה לא מכיר את הסרט אז באמת מצב החינוך בארץ על הפנים כבר וחייבים לפתר את לימור לבנת!!! אגב אני בכלל לא בענין ובחיים לא ניסיתי שום דבר! אני Straight Edge טוב נו כעט חוץ מהקטע של האלכוהול ושל הסקס

Raz Bob Marley

New member
אה...

בטח שאני מכיר את הסדרה "אסקימו לימון" ראיתי כל סרט מהסדרה(היו 7 אם אני לא טועה)לפחות 3 פעמיים... אבל לא הקשרת את "לשתות חשי" לסרט אסקימו לימון... כן כן יאיר,בחיים שלך לא נסית לעשן ואתה בדרך הישירה,אני גם מאמין לך

the hakimi

New member
אז זהו כנראה שאתה כן זקן...

ונהיית סנילי כי זה לא מסדרת אסקימו לימון!!! זה מאלכס חולה אהבה לפני שהוא יוצא לטיול שנתי ואמא שלו אומרת "שלא תשתה לי שם חשיש, אתה שומע?" ואז בא פארוק עם המשחה נגד נחשים...

yauli747

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif:-

טוב הגיל עושה את שלו.... חוץ מלחפש מקום לקבור את השאר שלי אני לא יכול לחושב על משהו יותר טוב לעשות עכשיו

kendog keds

New member
וואי אחי אני 95% בטוח אתה טועה

אני זוכר שזו אמא של בנצי/יודה'לה/מומו (לא זוכר מי מהם, אבל זה לא היה צחי נוי אלא אחד מהשניים האחרים) לפני שהם התגייסו. מוכן לשים על זה כסף

למעלה