../images/Emo19.gif../images/Emo29.gifאז ככה...

חואן שיחק בסדרה "סיפורי סקס של אנשים רגילים" שהיא דרמה אירוטית, ובין השאר באחת הסצנות הצטלם בעירום, שום סרט פורנו ושום כלום.

sole te amo

New member
אנשים טובים כנסוווו../images/Emo26.gif

פליז תחתמו על העצומה: העצומה מתנגדת לחוק החדש שחל בראשון לציון- שאסור להאכיל חתולי רחוב. זה צורך כל כך קצת ויכול לעזור כל כך הרבה. אל תתנו לחתולי ראשון למות- החתולים האלה כבר התרגלו לקבל אוכל מהמאכילים שלהם ולא יוכלו לשרוד בלעדיו. כנסו לפה
ותחתמו
.

shiran232

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifחותמת עכשיו!

איזה חוק מטומטם! מה מפריע להם??

סליחהה? הם צודקיםםם

עם כמה שהחיות האלה חמודות..בתור אחת שגרה בראשון..נולדו מתחת לבית שלי לא מזמן 10 חתולים ובהתחלה הביאו להם אוכל היום הם כבר בני 4 חודשים בערך אם לא יותר והם הפכו להיות 20 חתולים שכל היום מיללים מתחת לבית שלי לאוכל ..בגלל הרעב שלהם אני צריכה לקום ב-5 לפנות בוקר? לא אמורים להאכיל אותם אמורים לשלוח אותם לצער בעלי חיים..

shiran232

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifכנסי

אם מישהו מחליט לגדל חתול בתור חיית מחמד ולתת לו אוכל אז הוא לא יילל? ואנשים שמגדלים כלבים, הכלבים שלהם לא נובחים? אז החוק מדבר על חתולי רחוב אבל מה זה משנה? זה בדיוק אותו דבר! אם הרעש מפריע אז שיאסרו גם על גידול כל חיית מחמד שמרעישה וישימו אותן בכלובים בגן חיות. אבל הם לא חוקקו את זה בגלל הרעש. חוץ מזה, לשלוח אותם ל'צער בעלי חיים' זה לא בדיוק הפתרון כי שם הם בטח יהרגו אותם אז אם זה מה שהם מתכוונים לעשות שיהרגו אותם לפני וזהו. ואם אין להם כוח להרוג אותם שיתנו אקדח לכל תושב כדי שירה בכל חתול רחוב שהוא רואה. מה זה לא רעיון?

sole te amo

New member
אני לא אגיב לך

אני רק אגיד שנראה לי מגעיל שאת דואגת לשינה שלך מאשר אם החתולים ימותו או לא. אם כל כך מפריע לך את יכולה לפנות את בעצמך לעירייה, לקחת אותם בעצמך לצער בעלי חיים, או לא יודעת מה. לא הכרחתי אותך לחתום

sole te amo

New member
אה-

ואני מבטיחה לך, שאם החתולים היו במצב שלך ואת היית במצב העגום שלהם {שהם, חיות שרדניות שכמוהן נאלצות להסתמך על בני האדם כדי לשרוד} - היית אומרת אחרת. אז לפחות תנסי לחשוב גם על יצורים ח-י-י-ם אחרים, מאשר על השינה שלך...

rif125

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך...

מה יותר חשוב לך השינה שלך או החתולים המסכנים שזקוקים לאוכל וקופאים מקור בחמש לפנות בוקר!
לפי דעתי מה שאמרת זה מכוער ומגעיל מכיוון שאת דואגת לעצמך ולא לחתולים נכון אני יכולה להבין שזה מפריע בשינה אבל לא צריך להגיע למעשים כאלה נוראים כמו לקחת אותם לצער בעלי חיים שם בטוח יהרגו אותם

uoston

New member
לגבי צער בעלי חיים

אם הם הקימו את האירגון בשביל שאנשים יביאו אליהם חיות והם הורגים את החיות ואנשים חושבים שמחפשים להם בית אז מה אני עושה עכשיו אם אני רוצה לתת חתול לארגון חיות?

sole te amo

New member
יש עוד הרבה עמותות...

תלוי איפה את גרה ולא כל העמותות הורגות את החיות שלהן, זה לא שחור או לבן

אם מביאים לחתול אוכל הוא ממשיך לבוא

לאיפה שהביאו לו את האוכל..האנשים שהביאו לו אוכל היו מטומטמים.. צריך לשלוח אותם לכל מיני מקומות שדואגים להם..

sole te amo

New member
מטומטמים../images/Emo35.gif

מטומטמים כי הם החליטו להציל אותו
החליטו לרחם על יצור הרבה יותר חלש מהם
כי הם החליטו שלא להתעלם מהמצב הקשה שבו חתולי הרחוב גרים
או שמא- הם מטומטמים בגלל שהם אנושיים
. נראה לך הגיוני שיתנו קנס של 600 שקל לבן אדם, כי הוא הציל מישהו
. מה היו עושים אם במקום החתולים האלה היו ילדים
ילדים יתומים בלי כסף ובית, שנאלצים להסתובב ברחוב ולבקש מזון
. גם אז היו גובים מהם סכומים אסטרונומים שהם "העיזו" לתת להם אוכל, ולכן הם ממשיכים לבוא
. תשמעי מה את אומרת בחיאת... וכבר אמרתי לך, שאם את רוצה לשלוח אותם- תשלחי
, לא ביקשתי כלום...

למעלה