BiDriL

New member
../images/Emo185.gifהמחנכת שלי קנתה פאה חדשה ../images/Emo12.gif

הגיע הזמן,הפאה הקודמת כבר נראתה ממש זוועתי.

the queen zohar

New member
להיות איתך../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

היה לי יום מעולה ואני מפרטת רק בפרטי...

אנבלייי

New member
רוקסןןןןןןןןןןןןןן

רוקסןןןןןןןןןןןן יו דונא האב טו פוד דה..אהה.. פאקינג בלהבלהD:: רועעעעעעעעעעקקקקקקסןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אנבלייי

New member
שוב הדיסקוווווו כאאאאאאןןןן

תזיזי את התחתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

Radio Joe

New member
תניעי תאגן D:

[אוח, הנוסטלגיה. ערב טוב קהל, אנחנו גדוד רותם/לוטם אלף חניכים ש- שולטים בשבט המצב לא טוב חיריה כבר מוצפת ואם לא נמחזר כפ"ס תיהיה יותר [?] גדכדי גדכחדגכךלחךדגכ הכסף בא ליד נהמדגכ טוב שמחזרתם! DDDDD:.]

Radio Joe

New member
נזכרתי!

ערב טוב קהל! אנחנו גדוד לוטם [טנהנה] אלף חניכים ששולטים בשבט [טולולו] המצב לא טוב [לא טובבבב] חיריה כבר מוצפת [להלהלה] ואם לא נמחזר כפ"ס תיהיה יותר [?] [וקפיצה!] פה אני לא זוכרת לא זוכרת מיחזור הוא שוב במודה, הכסף בא ליד את כל הפסולת חברה, נכניס לפחים המתאימים [אה אה האה אה] גדוד לוטם כאן אה, אה, אה, אה טוב שמחזרתם! [טולולול לולולוו] מפה יש משהו על מסטירקים מתחת לספסלים ואנשים שמנקים וזהו

Cool Simsit

New member
את בצופים???? אעעע גמאני גמאני

ואת עדיין בצופים? כי אני זוכרת שהשיר הזה היה לפני שנתיים ככה... יאאא ניא אולי אראה אותך!!!! יאנה
היית במופערכס של השנה? היה יפההההה יאאאאאאנננננהההה!!!! אולי אני אראה אותךךךך!! ואת בכדורעף?

פוט און דה רט לייט,

פוט און דה רט לייט, פוט און דה רט לייט, פוט און דה רט לייט, פוט און דה רט לייט, פוט און דה רט לייט, יו דונט הב טו פוט און דה רט לייט!!!!!11111111שמונה כפרעליך

the queen zohar

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo168.gif

אנשים לא מדברים במסרים. אחרי שהם לא מגיבים גם כותבים להם אם חייזרים חטפו אותם. אבל שהם חס ושלום יענו
לא
הם ישתקו וייבשו אותי שעה
עומר, היכן אתה

YuviChan

New member
../images/Emo10.gifתקראו../images/Emo124.gif

אני לא מרגישה שייכת כי אפח'ד כאן לא מכיר אותי ולא מגיבים להודעות שלי...
אני צובי

גרר.../images/Emo54.gif

ציירתי סיריוס(אמא אומרת שהוא צעיר מדי..אז סיריוס הצעיר
) והוא ממש ממש סקסי ורציתי אפילו להראות לכן אותו וזה ואני אוהבת אותו
והסורק לא עובד
ויש לי חשק עז לשפר את ציור הג'וני דפ שלי משנה שעברה אבל אני מפחדת שאהרוס וזה>.< ונוו יש לי קטע ארוך לתרגם בצרפתית
ויש המון המון מילים חדשות ולא בא לי

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif יש לך *-*

ציור *-* של *-* ג'וני
ניסיתי ו ו ולא. ;--(
תעלי את הציורים נו

אבל הסורק לא עובד!../images/Emo54.gif

אחרת הייתי מורידה אותו מהקיר ומראה לך..P: אבל זה לא כזה דומה><אני צריכה לנסות שוב מתישהו.

למעלה