behind the masc

New member
ראשונה^^

נמנמנמנמ אני הולכת לישון השעות 0 הורגות אותי:,-( נמנמ רק אני רוצה להגיד שוב שממש היתגעגעעתיייי

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo3.gif

כל היום האינטרנט מתנתק>> אה ובשלוש שעות האחרונות היום בבית הספר שלחו אותי את שיר ואת שביט לאומנות כדי לצבוע שלט של כ"ט בנובמבר>> המורה לא מצא אותנו |כי משום מה חיכינו לו ליד חדר אומנותOO| אז הוא לקח עוד כמה בנות.... א. ש. מ. ועדי
. |כמו ששמתן לב אין לי בעיה עם עדי^^ רק עם השמות המצונזרים>>| המורה קבע שאני ועדי אחראיות
והוא משאיר לה את המפתח>> אני ושיר עושות עם א. פרויקט במדעים.... אז כל השלוש שעות האלו היא טימטמה אותנו ב: תזכרו שכל הרעיון הוא שלי
הוא שלי
ואם נזכה ונקבל כסף אני אקבל את כולו
|מה הסיכוי שנקבל כסף>> ולמה שניתן לך אותו?>>|אזהתחיל ריב על מה? על זה שהיא שתלטנית ואנחנו שונאות אותה ושאנחנו נוטשות את הקבוצה>> כי אם היא כ"כ חכמה שממציאה רעיונות מעולים לבד אז היא יכולה גם בלעדינו לא?? אחרי שעה: אוי סליחה... עכשיו אתן תחזרו? אממ לא...
עוד צרות מבית א. ש. ומ. קודם כל הן לא עשו כמעט כלום חוץ מלכתוב את השמות שלהן על דפים ולגמור את הצבע
הן גם שפכו מים על כל הריצפה... ומי ניקה? כמובן שהפראייריות אוי סליחה
האחראיות
הן צרחו וריכלו עלינו שאנחנו מגעילות וסנוביות ועוד ועוד
לסיכום: זונות
וואו איזו מגילה
XD לא נראה לי שמישי תקרא את כל זהXD ליל"ט

Radio Joe

New member
Let the rain fall down

And wake my dreams Let it wash away My sanity Cause I wanna feel the thunder I wanna scream et the rain fall down I'm coming cleen היום יום עמוס
ברבע יש מכירת עוגות ושיט בביתספר. בחמש יש קבלתהורים |גורוגורו| ועד שש נשארים בבצפר למכירה הזו. ואז צריך להתכונן [=כללללללללל הערב לחרוש] מפגרמטיקה. ואז. האמ. כלום
. לישון D:

mirymoo

New member
הילארי דאף...

אני אוהבת שירים שלה...חוץ מהדיסק החדש -2.... OH WELL...

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifדנה לא למחוק הודעות שלאצריך

עוד תאבדי את הכחול!

yalula

New member
אני מתגעגעת אליכן ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

אבל יש לחץ נוראי. כמעט כל יום מבחן, שנכנס למגן
איכסה מגן. איכסה י"א. אני על סף התמוטטות ;-;

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo187.gif../images/Emo99.gif

התמכרתי;; I don't want to die But I ain't keen on living either Before I fall in love I'm preparing to leave her I scare myself to death That's why I keep on running Before I've arrived I can see myself coming
חה. קיבלתי 97 וחצי בלשון. וחצי*O* ו-ח-צ-י *O* חצי. לא סתם 97, אלא עוד חצי:OOOOOOOOOOO קולטים? חצי!!!;111!!!!!אחד!*O* חציDDDDDDD:

למעלה