פרץ תומך בדרך אוסלו שהיא שלום בהסכם

שרון לעומת זה שמאלה ממנו, כי הוא בעד נסיגות חד צדדיות שא מניבות שום הישג, מלבד זה שאנחנו מראים לאוייבים שלנו שקל להבריח אותנו, עם קצת מאמץ, אני דוגל דווקא בדרך של תן משהו וקבל משהו בתמורה, אבל שרון לא התנה את הנסיגה מעזה אפילו בשלום מצד הפלשתינים.

yosep nanon

New member
השאלה היא אחרת

השאלה היא אחרת כמובן אני מסכים איתך שלשכנים שלנו הפלסטינים יש תרבות מזוויעה, אבל עם מי תעשה שלום בסופו של דבר ? עם מי תגיע להסכם? ערפאת (ימח שמו) היה המחבל מספר 1 נגד ישראל ושילח מרצחים שהרגו לנו נשים ילדים וזקנים , אך האם לא ישבו איתו למשא ומתן ? האם ראשי ממשלות לא לחצו את ידו ...ביבי? ברגותי גם רוצח אני מסכים, אך צריך לראות עם מי אפשר להגיע להסכם שהוא גם יכבד וימלא אותו .

צודק, יוסק'ה. למעשה בחוגים פנימיים

וכפי שהעיתונאי רן אדליסט תומך גוש שלום אמר בעבר "ביילין תומך בשחרור כל הרוצחים ". אתה אומר בוא נחזור ךמתווה עראפת הם השתכללו בינתיים וקיבלו עוד שטח יהרגו אולי עשרת אלפים -עשרים אלף איש לא משהו רציני -אבל משחיות השלום הנפלאה... היא כל כך קורצת. ואכן עמיר פרץ את יוסי ביילין רוצים לחזור לדרך אוסלו. גם זכות השיבה תעמוד על הפרק , החלפת הדגל וההמנון- כפי שעמיר פרץ איש "שלום עכשיו" אמר בזמנו. במקרה הז בנימין נתניהו הצליח למזער את הנזקים יותר מכל ראש ממשלה אחר (בתקופתו נהרגו הכי פחות אנשים) ולבלום את הטירוף עד אשר הודח לאחר הלינץ' התקשורתי.

ראשית הייתי מעמיד את ביילין על אותה

סקאלה של אנשי כהנא. הוא לא ראוי להיבחר לכנסת. אם הטיפוס הזה הממומן ע"י האיחוד האירופי שתומך בהכחדת המדינה היהודית זה רק בגלל טירוף מערכות. הטיפוס הזה ראוי לשבת מאחורי סורג ובריח.

yosep nanon

New member
לא לזה התכוונתי

שאלתי הייתה איך תגיע בסופו של דבר להסכם שלום עם הפלסטינאים?? באיזה דרך ? האם אתה חושב שפתרון חד צדדי הוא משהו ארוך טווח?

עצם השאלה איננה רלוונטית.

כדי לעמוד מול המציאות האמיתית יש לטפל תחילה בגורמים האנטי-ציוניים ששואפים להכחיד את קיומה של ישראל מבפנים והשם עמיר פרץ כלול בהם. רק לאחר מכן ניתן להתחיל לדון בנושאים חיצוניים בזהירות הראויה.

yosep nanon

New member
משקיף אתה יכול להסביר את דבריך??

"בגורמים האנטי-ציוניים ששואפים להכחיד את קיומה של ישראל מבפנים והשם עמיר פרץ כלול בהם" עמיר פרץ אנטי ציוני?? ואיך בדיוק הוא שואף להכחיד את קיומה של מדינת ישראל? טוב שלא כתבת שהוא קושר קשר עם אירן

חמודי , אתה לא כל כך מכיר את הפטרון

שלך. ואגב. בהקשר לנשיא אירן -אני לא מבין מדוע אתה מרונן? הוא בסך הכל חוזר על דבריו של ה'פציפיסט' , פרופסור נועם חומסקי-(האנטי ישראלי-אמריקאי אהובו של עמיר פרץ.) רק הקשר ספורדי ממקימי בצ"ל , פעיל ב"שלום עכשיו". אמר בזמנו שצריך להחליף את סמלי המדינה. אמור לי מי הם יועציו ואומר לך מי האיש. למשל, יועצו הקרוב לשעבר הסוציאליסט , פרופסור לב גרינברג ראש החוג לחינוך בבן-גוריון שפירסם לפני שנתיים בעיתונות הבלגית והדנית קריאה נרגשת לאירופים לצאת למאבק לוחמתי בישראל, משום שהיא מבצעת "רצח עם בפלסטינים".

מה עוד תרצה לדעת איבני?

אני מבין שקשה לך לקלוט את העובדה שעמיר פרץ משתייך לפלג הקיצוני , הלא ציוני של השמאל. אכן בשורות קשות. העובדות מצויות לרגלך -אבל אתה מעדיף להסיט את המבט. לאורך זמן זה לא יעבוד. השמאל הקיצוני יוקא מחמת מאוס.

yosep nanon

New member
לא הסברת כלום בעצם

לא הסברת איך תגיע להסכם שלום עם הפלסטינאים! לא הסברת איך עמיר פרץ הוא אנטי ציוני! לא הסברת איך עמיר פרץ הוא סכנה למדינה! לא הסברת כלום חוץ מלשלוף שטויות

yosep nanon

New member
ונחזור לשאלה שממנה אתה מתחמק

שאלתי הייתה איך תגיע בסופו של דבר להסכם שלום עם הפלסטינאים?? באיזה דרך ? האם אתה חושב שפתרון חד צדדי הוא משהו ארוך טווח?

נחזור על העובדות איבני

גם אם קשה לך לקלוט אותן. האיש הוא ממקימי הארגון המתחזה ל"ארגון זכויות אדם" הניאו-פלסטיני האנטי ישראלי ממומן האירופאים בצל"ם. האיש היה פעיל נמרץ של אירגון השמאל הפוסט/אנטי ישראלי "שלום עכשיו" זה שעד לפני 3 שנים הוקא מחמת המיאוס ע"י מפלגת העבודה. בענין הזה פרץ בהחלט לא לבד, עכשיו גם שלל השרצים -לכאורה ..(אתה יודע סיבות משפטיות..)יריב אופנהיימר יולי תמיר ושות' חילחלו למפלגת העבודה כולם פוסט ציונים קיצוניים. עמיר פרץ אמר לפני שנים ספורות כי הוא תומך בהחלפת סמלי המדינה -קרי הדגל וההמנון. הקשר שלו לקומוניסטים-סוצאיליסטים מובהקים שמשמשים מפעם לפעם כיועציו הובהר -אלה אשר קוראים לאירופאים להאבק בשיראל בגלל ש"היא מבצעת רצח עם" עמיר פרץ לא רק יברח לגבולות 49' שזה באמת לא שונה בהרבה משרון, אלא שהוא יחתור לבטל את ההגמוניה של ישראל כמדינה יהודית. אבל אם כל זה לא מספיק. אז אתה יודע מה אישי הנבון.. כנראה שהכל בסדר. תמשיך כך.

yosep nanon

New member
מה שאתה כותב הוא בליל של שטויות

במיץ עגבניות ,פשוט כך אין הסבר, אין הוכחות ,אין מובאות,אין כלום!!!

למעלה