../images/Emo32.gif

ממצב אנשים? איך המרגש? יאללה בוא ניהיה קצת יותר פעילים בזמן האחרון אנחנו יבשים
ראיתם זה מראה רק 5 דפים! חייבים להפציץ- לא להציף! חחחחח אז יאללה כל הדברים שלא קשורים לסימס --------> לפה! ומי שיש לו פיק שישרשר כתובת לכאן
לי יש: http://varditus.pic.co.il

אההה ודרך אגב......

מישהו יודע לעשות חתימה? עם כן בבקשה תגידו אני צריכה חתימה ואין לי אפחד שיכול לעשות
אז עם מישהו יכול שיגיד "כן"

YahavHami

New member
כן...../images/Emo13.gif

תלחצי על הכינוי שלך <המודגש- ליד הכותרת>, ואז ת נכנסת ל"עולם שלך". שם בצד שמאל למעלה יש- "עדכון העולם שלי". ............תלחצי.......... ואז תעשי שמור והמשך, ואז כתוב לך: "עוד על עצמי:" "ציטוט נבחר:" "חתימה:"
בחתימה תרשמי מה שאת רוצה... ואז אם תמשיכי לעשות "שמור והמשך", בסוף תגיעי להוספת קבצים והכל...... שם תוכלי להוסיף תמונות שלך, ועוד כל מיני תמונות שתרצי... מקווה שעזרתי

חחחח לא התכוונתי לזה

התכוונתי עם מישהו יכול לעשות לי חתימה.... כיאלו עם תמונות שלי
בפוטושופ.... אבל תודה ענקית מזה השקעת במה שכתבת חחח תדוה!

KillER SmiLEY

New member
אני יכולה לעשות לך אבל לא מבטיחה../images/Emo3.gif

גם לי יש דברים לעשות בחיים..
אבל בעיקרון אני יכולה לעשות לך אם את רוצה..

noa5mil

New member
כן אבל לא אני..

אלא חברה שלי.. יש לה מפעל הזמנות ואני בטוחה שהיא תסכים לעשות לך!! את יכולה להגיד לה שנעה שלחה אותך לשם חח.. אתם יכולים להיכנס חופשי, להירשם והכל.. אתר מהמם שלי ושלה

Rey Mysterio13

New member
2 דברים-

1) יש פורום אוף, תרשמי שם את ההודעות האלה. 2) בקשר לשאלה שלך- לא סתם יש את פורום תמיכה בתפוז ועוד כמה.

lilOr

New member
..../images/Emo41.gif

יש רק 5 דפים כי עשיתי סדר|סדגש, דבר שהיה נחוץ פהה..

BaBy AnImE

New member
כן קשור לסימס, אבל לא בא לי הודעה

חדשה
אזאז. נכון יש את הפאץ' הזה לסימס שכשמורידים אותו אפשר ללחוץ על תיבת הדואר ויש שם מלא אפשרויות מגניבות (כמו make everyone hppy או make me know everyone..)? מישהו יכול לתת לי לינק מאיפה אפשר להוריד את זה? ^^" תודה :]]

BaBy AnImE

New member
אני יודעת,

אבל אני מחפשת את המצברוח.. זה הדבר היחיד שאני משתמשת בו
לא מצאתי שם משהו, אבל תודה :]]

למעלה