MsUnderstood

New member
בהצלחה מתוק../images/Emo25.gif

ואני עדיין כועסת על התיספרות!!! ותתחדייש גם על הסטיקרים!! נכון אפשר להעלות לפה את התמונה של הסטיקר?

darklighter

New member
../images/Emo45.gifגם אני כועסת על התספורת../images/Emo70.gif../images/Emo121.gif

נ.ב-דנה
את תהיי פה כשהסידרה תשודר נכון? (לגבי זמן השידור תסתכלי בשורה הכחולה השקסית למעלה)

../images/Emo39.gif סופשבוע בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

מחר, יום שבת, בשעה 19:00, חברת הכנסת אתי לבני תגיע לפורום מפלגת שינוי ותענה על שאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם כבר עכשיו
ד"ר אילנה פרבשטיין, מומחית לפסיכיאטריה של הילד והמתבגר ומנהלת היחידה לפסיכיאטריה של הילד והמתבגר בבית חולים "זיו" בצפת, תייעץ בפינת הייעוץ הרפואית השבועית של פורום הפרעות קשב ADHD‏ במוצ"ש בשעה 21:00 ותענה על שאלות הנוגעות לאבחון וטיפול בהפרעות קשב או בהפרעות פסיכיאטריות אחרות בילדים ומתבגרים.

נצל"ש ../images/Emo26.gif חשוב../images/Emo70.gif

לאיפה: -עדי -רותם -אור (עור למתעקשים
) -אית'ן -דר אוטובוס -שחר -דורין -עוד אנשים ששכחתי נעלמו?

invisable

New member
אני אענה לך../images/Emo9.gif

-עדי שאלה טובה -רותם שאלה מאוד טובה -אור (עור למתעקשים ) אין לה נט. כל כך קשה לקלוט? כן? -אית'ן לא יודעת. דיברתי איתו ביום רביעי
-דר אוטובוס שאלה טובה. -שחר שאלה טובה -דורין עוד שאלה טובה -עוד אנשים ששכחתי שם

darklighter

New member
*שיעול*../images/Emo121.gif

אני לא נעלמתי
זה שהתעלמת ממני זה משהו אחר.... אורטייייי

darklighter

New member
שחר ודורין תהיו גאים בעצמיכם../images/Emo70.gif

פורומים מועדפים על הגולשים בפורום:
תשוקות (שדורין מנהלת) 4400 (ששחר מנהל) מכושפות (טוב זה תמיד נמצא ברשימה כי רוב האנשים פה אוהבים את הסידרה, לא יכולה להאשים אותם
) יעל בר זוהר (שדורין ניהלה באופן זמני ועדיין כחולה שם) זיהוי שירים (גם זה נמצא הרבה ברשימה) ולסיום- תמונה שמוקדשת לאחת מהבוסיות שלי (נחשו מי)

darklighter

New member
אבל בחודש בו יבזבזבז נכנס למועדפים

את ניהלת לפחות בשבוע הראשון (ואני די בטוחה שבגלל זה אנשים נכנסו לשם).

למעלה