BiDriL

New member
שוקו|בא לי

עוד עגיל רגיל באוזן הליקס
סייד ליפ רינג *-* בקשר לשניים האחרונים אחכה בשקט עד גיל 16 כי לא ירשו לי. אבל אני וחברה רוצות לעשות את הראשון יחד ^__________^

Stinki Winki

New member
פירוש לטיפשים?../images/Emo122.gif

מזה הליקס?OO ומזה סייד ליפ רינג? העגיל שיש בשפה?

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo11.gif

הליקס-עגיל באוזן למעלה סייד ליפ רינג-עגיל בשפה,בצד

../images/Emo9.gif../images/Emo97.gif

לשמוע אלפי אנשים שרים בגאווה את השיר לשלום. ואני כמו סתומה לא מפסיקה לחייך לטלוויזיה ולשיר איתם. עושה לי טוב בלב.

GalGul000

New member
../images/Emo45.gif.

למרות שזה בעיקר גרם לי לבכות. אבל זה עשה הרגשה טובה. דיוויד ברוזה קצת הגזים
אבל זה גם היה יפה. שכולם שרו איתו.

o0Invisible0o

New member
טוב.

אז בלה. אתן כותבות המון באוף..אתן יודעות את זה?
השרשור היחיד שאני לא יכולה להשלים את כל ההודעות פה.
אז כל ההודעות צומי למיניהן, קיטורים על בציפר והחיים.
באמת שהכל מסתדר עם הזמן והחיים קשים וחרא וצריך להתמודד ובלהבלה.
ואממ..תסלחו לי שאני לא מסוגלת להושיב את עצמי ולקרוא הכל על כולן, ריפרפתי.
|מתה| וזהו. השבוע אני אהיה עסוקה!
סופסוף.
כבר מתחיל להיות ממש משעמם. השבוע אני עובדת כל יום! א'-ה'. כמו שצריך. חבל שדווקא בשני הערבים שאחותי לא לומדת [שני ושלישי] אני עובדת ערב. ככה שלא נראה לי שלהסתפר יצא לי השבוע...אבל אני צריכה גם לסדר את החדר.
[אתן לא יודעות..זה לא לסדר את החדר, זה לעשות מהפך. ולקנות וילונות ולגרור את אבא לעשות לי מדפים..ולהעביר חשמל לשקע חדש בקיר- כי הטלוויזיה חוצה את החדר..למקום אחר..ושיט..גם את הכבלים להעביר.|מתה| בלה. המון עבודה!
וחוצמזה...יש מצב שאני אארגן לחברה שלי חבילה לקורס בצבא ואשלח לה מלאמלא ממתקים.XD וגם..לקנות נעליים ולהתחיל לקנות דברים לצבא..:|
וגם אני פוגשת חברה מהאינטרנט. וגם להשלים פווול פרקים של זוב"י, אבודים, עב"נ וסמולוויל. אה. אני מתה.:X וכמובן, לסיים דולי! ולסיים את שבועת רחל.
בואו נתערב שחצי מזה אני לא אעשה...?XD

אנבלייי

New member
איילתת ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif ../images/Emo23.gif

בהצלחה לך ^-^ מקוה בשבילך שתספיקי
תמיד אני צריכה לעשות מלא דברים ואז אני לא עושה אותם, ואז אני בוכה על זה שלא עשיתי כלום. ואז אני אומרת- טוב, נעשה את זה מחר. ואז אני לא עושה את זה מחר. ואז אני אומרת- טוב זה בכלמקרה לא ב-א-מ-ת חשוב.

למעלה