חמצמצה

New member
לא צריך יותר ../images/Emo9.gif

סיימתי עם המהפך, שלחתי לכולן מסרים! הו סוףסוף סיימתי עם זה

בנות...../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

רציתי לדעת האם יש למישהי תכנון לגבי מפגש בחנוכה? {נו, אני יודעת שיש עוד מלא זמן} אבל ככה כאילו יהיה מפגש?

917635

New member
אני חושבת שיהיה..../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo78.gif

אבל אני לא אבוא

בשבילי?../images/Emo10.gif

אני זוכרת אותך מהמפגש בחופש הגדול, והיית ממש חמודה :O ודיברתי איתך דווקא די הרבה. את באמת מקסימה

917635

New member
יש עוד 31 ימי לימודים עד לחנוכה.../images/Emo41.gif

[לא כולל שישי-שבת]

Mrs Johnny depp

New member
אני עוזבת את הפורום.../images/Emo105.gif../images/Emo42.gif

חחח לא שלמשהי פה יהיה אכפת
נשבר לי מהיחס החרא שאני מקבלת פה. או שמא לקרוא לזה אי יחס. כמה בנות פה מאוד פגעו בי. וכמה שתגידו שזה לא נכון- יש פה כמה בנות שממש ממש חושבות את עצמן לדעתי. אני לא רוצה להגיד את המילה 'שונאת'. אז אני 'ממש לא אוהבת' בנות שתופסות מעצמן. אבל ממש תופסות מעצמן. וזאת לא הודעת צומי, למרות שהיא מאוד נשמעת כאחת כזאת. ביי

o0Invisible0o

New member
../images/Emo12.gif

חייבת להגיד שלא ראיתי את זה בא. וחבל לי לשמוע את זה..
מקווה שתשני את דעתך.
אין לי ממש איך לשכנע אותך..>< אבלאבל. טוב נו..אם הייתי אחת מהבנות שפגעו בך, או אני אחת שמשדרת שאני ממש חושבת את עצמי..אני מתנצלת ומי יתן והיחס שלי ישתנה.
בלה.:X

broken winges

New member
חבל ../images/Emo10.gif

את הוספת המון לפורום. אבל אני לא מתערבת בדעות של אחרים ולא שמתי לב ליחס שאת מקבלת, ואני בטוחה שאם זה כך זה לא מגיע לך. תעשי מה שאת מרגישה לנכון אבל אנחנו תמיד נקבל אותך בידיים פתוחות. כי בכול זאת בכל מקום יש את הבנות הללו אבל אני לפחות מרגישה שרוב הבנות פה הן הרבה מעבר ליהירות שאת מדברת עליה, הן מקשיבות וחמות ואני חושבת שאנחנו יותר מסתם פורום "דוליז". ושוב זו החלטה שלך וחבל לי שלא יצא לך להכיר את הבנות האלו ואני לא חושבת שאת צריכה ללכת בגלל אותן בנות יהירות ... עשי מה שנכון לך

xxgatxx

New member
../images/Emo10.gif אני מקווה שאני לא אחת מהן

אני לא זוכרת גם שאמרתי משהו מגעיל
בכל אופן, אני חזרתי לפורום בגלל הדוליז ואני שמנה
על כולם ותאמיני לי שכל פעם היו את הקקים האלה שצרחו עלי לא בקטע של למה חזרתי, בקטע שאני קקי של בנאדם. וזה בעעע כי הן אפילו לא מכירות אותי אישית. אל תתייחסי לאף אחד. אם את פה בשביל הדוליז אז למה לך ללכת?

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gif לי אכפת../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

אין לי ממש איך לשכנע אותך להישאר
אבל אם אני הייתי מאלה שחושבות את עצמן\התיחסו לא יפה אז אני ממש מצטערת

Mrs Johnny depp

New member
הנה דוגמה קטנה../images/Emo105.gif../images/Emo42.gif

בסך הכל אמרתי משהו קטן. אוי ואבוי!!!!!!!!!11111 אני לא חושבת שאנבל ונעמה משעשעות וסופר מגניבות!!!!!!!!111111 באמת! איזה בת זונה אני נכון?!
כי הן כמובן ה-דבר!!!!!1111111 לייק ברור!!!11111 זה שחצי מהבנות פה מעריצות מושבעות שלהן ושל עוד כמה בנות לא אומר שגם אני חייבת להיות אחת כזאת. וזה לא שקיללתי אותן או משהו כזה
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=338&msgid=65284352

GalGul000

New member
אני מגעילה? סבבה. ביי.

מה זה קשור לאנבל ונעמה? אם היה כתוב שם את השם שלך ושם של מישהי אחרת, ופתאום מישהי הייתה קמה ואומרת ששתיכן לא מעניינות אותה, זה לא היה מעליב אותך? כולה אמרתי שזה לא במקום. כי זה באמת היה ממש לא במקום. אולי נעלבת ממני, אבל לפני זה העלבת 2 בנות אחרות. חבל שלזה את לא מתייחסת. באמת שאין לי כוח לפתוח עכשיו ריב. רוצה לעזוב בגללי, את מוזמנת. נעמה ואנבל חברות שלי. אסור לי להגן עליהם? מצטערת, פעם הבאה אני אשב בשקט ואתן לך להמשיך לרדת עליהן. מרוצה?

../images/Emo47.gif../images/Emo105.gif../images/Emo45.gif. אני הגבתי "OO".

אם לא הבנת למה דווקא שתי הבנות המסויימות האלה, איילת הסבירה את זה מעולה. אני חושבת שזה די כלבתי. כי היה בינהן שוויון ואת באת ואמרת "ואם שתיהן לא מוצאות חן בעיני?
" או משהו כזה. זו חוצפה שגוררת תגובה חברתית. פייס איט.

o0Invisible0o

New member
אוקיי.

זה היה מעליב לציין את זה..ואני אגיד לך למה. יכולת לבחור בכל בת שרצית לקטגוריה הזאת, נהיה מצב של שיוויון בין שתי הבנות האלה, כלומר..בהן הרוב בחר. אז עכשיו אם את לא רוצה אף אחת מהן..פשוט אל תצביעי לקטגוריה הזאת, אבל ציין ככה שאף אחת מהן לא נראית לך זה ממש לא נחמד..ואני בטוחה שלא היית רוצה להיות במקומן שיגידו את זה עליך.
וסליחה, אבל ההודעה שלך בכוונה נכתבה כמו של פקאצות? זה אמור לרמוז משו? ואת לא חייבת לקלל כדי לפגוע, עובדה..אותך לא קיללו חזרה..ועדיין נפגעת. אני באמת לא רוצה שתעזבי..ועוד בגלל דבר כזה. אני םשוט מסכימה עם גל ולא חושבת שזה לעניין לציין את זה שאף אחת מהבנות לא נראית לך ראויה לזכות בקטגוריה. זהו משחק חברתי חביב בפורום..לא יותר. לא באנו לפגוע ולהעליב אף אחת..ואת בכל זאת באת והעלבת. לא יודעת. אה, ולמה אמרת לגל "סליחה שאני קיימת"? כל מה שהיא אמרה שלדעתה זה לא במקום להגיד את זה. אני איתה. הייתה לך אפשרות לבחור כל אחת אחרת..וזאת בלה, דמוקרטיה משו. והן נבחרו מקום ראשון, תיקו.o_0 ובלה. טוב לא יודעת.>< התחרפנתי..וחזרתי על עצמי קצת..

חמצמצה

New member
../images/Emo31.gif

פשוט שזו באמת הייתה הערה מיותרת ופוגעת. לא משנה בין אילו 2 בנות היה השיוויון- ההערה עצמה פוגעת והסמיילי הבוכה הזה, קצת מוגזם, לא..? זה פשוט שיש דברים שעדיף לשמור לעצמךך. ואם את לא רוצה אפ'חת מהן, אין מה לעשות. השיוויון הוא בין שתיהן- הייתה הצבעה הן קיבלו הכי הרבה קולות ובמספר שווה. צריך להכריע- לא מתאים לך? אל תצביעי ובלי הערות מיותרות. ואולי זה לא היה קללה אבל זה די פוגע. אהכן, גם אפ'חד לא הפך את זה לדבר טרגי- גל אמרה שזה לא במקום
את הגבת, לא הגיבו לך בחזרה גם ככה ועזבו אתזה. אז די הגזמת

למעלה