broken winges

New member
אופפפפפפפייררר (2) או מאחורי המסיכה

סליחה שלא הגבתי למעלה אני עצלנית..
אני מזדהה איתך אבל אני פשוט שמה פס. אני שונאת פאקצות ופשוט מתרחקת מהן..מי שצריכה אותי שתחפש אותי בסיבוב. אני חושבת שאיבדתי חלק גדול מהתמימות שהייתה לי..ולמען האמת אני חושבת שזה עזר לי. אז מה? גמלי יש בנים בכיתה שקוראים לי מכוערת ואפילו סמור(הם לא יודעים בכלל מזה..בהתחלה הם קראו לי במקום סמור סמוראי) או שאני זורקת להם איזה משהו בציניות או לוקחת בקלות או פשוט לא שמה עליהם. נכון אני לא יפה ואני עצמי לא חושבת ככה, אבל אני לא חושבת שזה מה שצריך להעסיק אותי כי מי שבאמת ירצה אותי ידע לשפוט אותי לפי דברים אחרים וזה מה שחשוב. בכול מקרה. אני אוהבת אותך. אוף.. באלי לבכות לפחות דיברתי עם תום מכיתה ח'!!!! ^^^^^^^

S t i t c h

New member
את!../images/Emo2.gif

את יודעת ששוש ממש סתומה? היא צרחה עליי אתמול בגלל שאמרתי לה שכל מכנסי הספורט שלי בכביסה :X

broken winges

New member
אם אני יודעת?!?!?!?!

היא הבנאדם שאני הכי שונאאאאאאאאאאת!! אוף והיא לא יודעת שומדבר בגרוש. היא חרא

ש ר ו נ ע

New member
יש אנשים שממש יודעים לבאס:/

אבל אני לא מתייחסת אליהםם כי היום אני שמחה שמחה שמחהההההההה ואני חננה. סתם לא-_-' אבל אני מרגישה חננה>< ואתן תגידו שזה חננה..וחננה. אני אלבש סוודר עם משבצותXDDDDD טוב מה אכפת לי,כי אחרי התקופה הדי מדכאת שהיתה לי הגיע גל ענק של שמחה,ואני מעדיפה להתמקד בו עכשיו,להשקיע בו ולנצח. ואני לא אומרת שהניצחון הכי חשוב,בכלל לא,אבל...זו המטרה שאני מציבה לעצמי כרגע,כי הדבר הזה יעשה אותי ממש מאושרת,וכדי להיות מאושרת,והרי אושר זה דבר נפלה,אני אשקיע הכי הכי. אני אתרום מעצמי הכי הכי! חיבוק? נשיקה? בטטה?

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifאני שונאת כבשים../images/Emo2.gif

היינו בטיול ביום שלישי ואז הפאקצות התחילו לשיר עלינו|הלא פאקצות
| : "הילדה הכי מכוערת בגן, יש לה עיניים הכי מכוערות בגן... וכו' וכו' אז התחלנו להתעצבן והמצאנו על אחת מהן שיר|אנחנו קוראות לה כיבשה| הכיבשה הכי שמנה בגן, אין לה עיניים הוצאנו לה אותן, ושיער הכי ג'יפה בגן ופה הכי מסריח בגן. וכמה שמביטים בה יותר רוצים ממש להתאבד כי היא הכבשה היחידה שיש בגן. כשהיא מחייכת קופצים מגשר|זה לא חרוז><| כשהיא עצובה אני מכה בה חזק כדי שתהיה יותר עצובה. מה לעשות שיש כבשה בגן.... נהנהנהנה...

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo6.gif אהבתי את ההתחלה

אני מזמרת את זה זה נשמע מאגניב! הכבשה הכי שמנה בגן, אין לה עיניים הוצאנו לה אותך XD זה מתחבר טוב בשיר קבלו ח"ח

917635

New member
לא יפה.../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo78.gif

מה הכבשה עשתה לך?

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gif קודדם כל...

היא הילדה הכי מעצבנת שיש בעולם
היא מקללת מרכלת מכה משוויצה מעצבנת ויש עוד.... וזה לא רק לי זה לכל השכבה
היא חושבת שהיא מלכה ומישהו צריך להסביר לה שהיא ממש לא
היא גם איימה עליי פעם.... שהיא תרצח אותי
ועוד כמה דברים... אמרתי לה שאני אלך למשטרה ואזזז היא התחילה להתחנף ולבקש סליחה ולהביא לי מתנות

o0Invisible0o

New member
לא.../images/Emo4.gif

יש הרבה פקאצות שאינן מזיקות. הן פשוט שם, פקאצות..וזהו.-_-" והשיר הזה, בלה.

../images/Emo108.gifאני שרתי את השיר הזה בגלל

סיבה אחת
היא איימה עלי.... לא יודעת מה איתך אבל אם היית מכירה את הדבר הזה|היא אפילו לא ילדה| גמאת לא היית יכולה לסבול אותה
היא גם ניסתה לזרוק עליי כיסא פעם אחת אבל זה לא פגע בי למזלה
היא עוברת ליד הבית שלי לפעמים רק כדי להתחיל לקלל אותי......

o0Invisible0o

New member
../images/Emo7.gif.

אסור, פשוט אסור להרוס את השיר הזה. אני כ"כ אוהבת אותו, יש סיפור מאחורי זה..אבל לא משנה. חוצמזה, שזה סתם לרדת לרמה שלהן לשיר את השיר הזה, עדיף להתעלם וזהו.-_-"

למעלה