LEATHER REBEL

New member
זה בעיקר בגלל ש...

כפי שכתבתי הוא לא יצא על CD. הוא נכשל במכירות באופן טוטאלי! כן! SHALOM לא מכר! עותקי פלסטיק נדירים עדיין מסתובבים בשוק האספנים, וב EBAY מדי פעם עולה עותק שמחירו בהחלט לא זול. שיא אחד יצא על CD, ניתן לקרוא על כך בהודעה המקורית שבראש השרשור. נשיא ותהני!

LEATHER REBEL

New member
הירגע חבר. יש בעולם דברים חשובים

הרבה יותר! גם אני מחכה להוצאה לגיטימית על CD של פסקול הסרט "הנוער לשלטון" (משנת 1968) או בשמו המקורי WILD IN THE STREETS. גם במקרה הזה, שיר אחד קיים על CD אוסף אבל זה לא מנחם אותי. בקיצור, עדיין אין אבל אני לא יושב בבית מדוכא בגלל זה.

בכנרית

New member
אני חושבת

שאפשר להעביר תקליטים לCD.אם יש לך את המכשיור המתאים...

shahf

New member
מכשור מתאים: פטיפון ומחשב עם צורב

יותר מזה אין צורך

LEATHER REBEL

New member
זה שבראש העמוד לא נדיר

ואפילו קיים על CD. ה DVD של אותו מופע גם הוא כבר יצא לשוק. קריסמס בפתח!

MusicA

New member
בדר"כ (רק בדר"כ) זה הפוך, כנראה שיש

שאם יש תקליט נדיר, יש סיבה טובה.

LEATHER REBEL

New member
תתפלא!

יש המון נדירים שהם טובים ואפילו טובים מאד. למה זה נדיר? כי זה לא מכר מספיק ולכן לא יוצרו ממנו הרבה פריטים. למה לא מכר מספיק? לא כי זה לא טוב אלא כי תמיד יש תחרות ולכן אם נגיד יצאו באותה שנה תקליט של דיויד בואי ותקליט של COMUS אז סביר להניח שיותר יקנו את בואי. שני האלבומים של COMUS ניתנים כיום להשגה על CD כי במשך השנים נוצר ביקוש.

MusicA

New member
וכן אני שאני יודע שיצא DVD, אבל

תקליטים זה יותר כיף מהכל, אפילו שהאיכות לא משהו וצריך להחליף צד כל פעם.

imri2

New member
../images/Emo32.gif נצלש

תראו: http://bidur.msn.co.il/msnEntertainment/Music/News/200511/20051108103745.htm

MsUnderstood

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ענק../images/Emo70.gifשולט../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה