הגיע הזמן שגם בישראל תוקם קהילת דובים יציבה וקבועה . קבוצת איכות המורכבת מדובים ישראליים המעוניינים להעביר ערבי כייף ביחד ויותר ומועדון היכרויות משלנו . המפגשים נועדו ליצור סביבה ואוירה המתאימה לדובים וחובבי הזאנר! זה הזמן שלנו להקים מועדון משלנו וזה תלוי בנו !!! ראה קישור. לפרטים נוספים צרו קשר.
הרעיון היה דווקא ליצור מפגשים שהם באיזור שיוצר אוירת דיסקרטיות ולא במקום מרכזי...מאיפה אתה מגיע? אין איזה מישהו שאתה יכול לקחת איתו טרמפ? בכל מקרה בהמשך נשלח למייל שלך פרטים נוספים ומפת הגעה אולי תמצא איזה דרך...
האם יש קשר להתארגנות של קבוצת דובים חדשה שנשלחה גם אלי דרך אתר אטרף? האם המפגש לדובים אן גם לכאלה שאוהדים אותם , הרי לא כולם bears יש גם cubs,chasers,admireres וכד' אשמח לתגובות
יוזמה ברוכה, מקום מעולה. למועדון בתל אביב בחיים לא הייתי מגיע וגם לא דובים רבים אחרים, לבצרה זה כבר משהו אחר. כל הכבוד על היוזמה. וכל מי שמתעניין מי אני אתם מוזמנים לניק שלי האטרף sumo bear
רק חבל שאני משרת בבסיס מסריח שצריך לסגור בו שבת כל פעם שלישית... לצערי אני לא עוכל להשתתף במפגש הזה החודש... אני מאוד מקווה שזה לא מפגש יחידי ושיהיו עוד... אני גם רוצה להכיר עוד דובים בארץ. ואליהם אני ישתדל להגיע... אני שמח על ההתארגנות. ישר כוח!!! הגיע הזמן.