naturist

New member
חובבי נודיזם? עיסוי בערום?../images/Emo91.gif

יש כאן חובבי נודיזם? עיסויים? בואו הצטרפו ונקים קבוצה קטנה ודיסקרטית לבלוי של כייף. כנסו לכרטיס שלי ושילחו מסר דיסקרטי עם דרך להתקשרות

apr1

New member
מפגש דובים ב- 24/11/05

הגיע הזמן שגם בישראל תוקם קהילת דובים יציבה וקבועה . קבוצת איכות המורכבת מדובים ישראליים המעוניינים להעביר ערבי כייף ביחד ויותר ומועדון היכרויות משלנו . המפגשים נועדו ליצור סביבה ואוירה המתאימה לדובים וחובבי הזאנר! זה הזמן שלנו להקים מועדון משלנו וזה תלוי בנו !!! ראה קישור. לפרטים נוספים צרו קשר.

megaroy

New member
איך לעזאזל מגיעים לשם ?

לא לכל הדובים יש רכב .חלקנו נלצים עדיין לסמוך על תחבורה ציבורית .אי אפשר לארגן משהו כזה בת"א ? או לחילופין לארגן הסעות ?

apr1

New member
פרטים נוספים

מאיפה אתה מגיע? אולי תוכל להתארגן על טרמפ או משהו... תשלח לנו את המייל שלך ונשלח לך בהמשך היום פרטים נוספים.

megaroy

New member
זה המייל שלי...

תשלחו לי פרטים או הצעות אחרות :) [email protected] וה 45 בשם זה לא הגיל אלא המספר היחיד שהיה פנוי . חחחחחחח

binudistm

New member
אין רכב ! משהוא יותר במרכז

בשעות ומקום שתחבורה ציבורית יכולה לעזור בבקשה ואללה - אל אחד כזה שבתמונה הייתי מצטרף בכייף

apr1

New member
הרעיון...

הרעיון היה דווקא ליצור מפגשים שהם באיזור שיוצר אוירת דיסקרטיות ולא במקום מרכזי...מאיפה אתה מגיע? אין איזה מישהו שאתה יכול לקחת איתו טרמפ? בכל מקרה בהמשך נשלח למייל שלך פרטים נוספים ומפת הגעה אולי תמצא איזה דרך...

apr1

New member
טרמפ

דרך אגב אם אתה מת"א יש אולי מישהו שאמר שאין לו בעיה לקחת טרמפ...אז עדכן אותנו.

isrbear

New member
הבהרות

האם יש קשר להתארגנות של קבוצת דובים חדשה שנשלחה גם אלי דרך אתר אטרף? האם המפגש לדובים אן גם לכאלה שאוהדים אותם , הרי לא כולם bears יש גם cubs,chasers,admireres וכד' אשמח לתגובות

apr1

New member
אז ככה...

על איזה קבוצה נשלח אליך מאטרף? בכל מקרה בוודאי שזה גם לאוהדי דובים. אתה יכול לשלוח לנו מסר עם כתובת המייל שלך ובהמשך נשלח לך עוד פרטים ומפת הגעה וכו.

apr1

New member
אתה מוזמן לבוא...

אתה יכול לשלוח לנו מייל נשלח לך פרטים נוספים

sumo

New member
המקום מצויין - דיסקרטי מאד

יוזמה ברוכה, מקום מעולה. למועדון בתל אביב בחיים לא הייתי מגיע וגם לא דובים רבים אחרים, לבצרה זה כבר משהו אחר. כל הכבוד על היוזמה. וכל מי שמתעניין מי אני אתם מוזמנים לניק שלי האטרף sumo bear

dagystyl

New member
נשמע ממש נחמד...

רק חבל שאני משרת בבסיס מסריח שצריך לסגור בו שבת כל פעם שלישית... לצערי אני לא עוכל להשתתף במפגש הזה החודש... אני מאוד מקווה שזה לא מפגש יחידי ושיהיו עוד... אני גם רוצה להכיר עוד דובים בארץ. ואליהם אני ישתדל להגיע... אני שמח על ההתארגנות. ישר כוח!!! הגיע הזמן.

למעלה