שטופ

New member
לאההההההההההההההההההההההההההההההההה

בקשר לשלטים של התחרות... אין לי מסנ', אז האימייל שלי: [email protected] ממש תודה על העזרה!!

שטופ

New member
גמלי יש פיינטשופ.

אבלח אין לי זמן, כוח, ועצבים. תודה בכל מקרה. לאה אמרה שהיא אוהבת לעשות שלטים, אבל לא אכפת לי מי תכין.

יואאא כנסוו דחוףף!!!

גרמתי לכם להיכנס..לא לא אל תסגרו..=] טוב אז יש מגילה קטנה אם קצת צומי וסיפורים! מחר .... השביעי לנובמבררר ישש משוו שאני מחכה לוו מהחופשש הגדוללל זה סוף סוף הגיעעעא עאעעע הופעה של פיל קולינס
אכן אכן אכן אני אהיה שםםם!! אעאעעעעע ומיכל אני אוהבת אותך!!!!!! וביום רביעי כמבון יש לי טיול שנתי אנחנו נוסעים לצפון ליומים.. אני אם כל החברות שלי חוץ מיובל גיא עדי וליר הנסגדותת.. אני אם נטשה(נטע) נופר אוריה חן עדי וגפן
כן גפן משלנו!! והכנתי לכולם מלא מאל מושמושים מקווה שיכינו גם לי.. הציונים שלי כל כך נמוכים שאמא שלי אורת שהיא לא תתן לי לעשות דוליז יותר.. אעאעע בלי דולייז אעאעע אבל אני מכירה את אמא שלי והיא לא עושה כלום ממה שהיא אומרת בערך חעע.. ואני כל כך מאושרת החיים בינתיי טובים.. אחותי החמודה שלחה לי כל מיני דבירם.. אחותי הגדולה גרב בחול למי שלא יודע..=] ואני מתגעגעת כבר עברה שנה מאז שהיא לא בבית..אבל לא נורא.. טוב בקיצר מי שקרא שישרשר

ינקיפנק

New member
האלפ מי!!! האלפ! האלפ... האלפ?

למישו יש קישור טיפ מקום עצה אימרה הצעה או כל דבר אחר שיכול לומר לי איפהאפשר לתוח את חוץ מטיפו ה-----?

אני לא יודעת מה איתך.

אבל גם אם אני ממש ארצה לעזור. ואתאמץ. אני לא אצליח לקרוא את מה שרשמת. סורי.

o0Invisible0o

New member
יש לי יותר מדי משפחה בבית, הלפ!

אבא שלי, אחות של אבא שלי, אח של אבא שלי. וזהו. אין משפחה שלי..כאילו. אמא, אחיות וכאלה לתמיכה נפשית..
אבלאבל..תיכף מתחיל זוב"י!!
יאי!
פרק ראשון! בנות עם AXN תראו!!

o0Invisible0o

New member
מי עושה עכשיו בחינות בגרות לעזאזל?

מיייייייייייי..??? בנובמבר??
במיוחד שכבר סיימתי ללמוד..
משפחה, גאד.:X

Mrs Johnny depp

New member
97 במתמטיקה../images/Emo9.gif../images/Emo105.gif

סתם רציתי לחלוק
97 במתטיקה
הכי טוב בהקבצה
אני כזאת שוויצרית:p

ש ט ו פ

New member
זהו, החלפתי שמשתמש.

והוא לא יבלבל את איילת
ואני יכולה לשלוח מסרים

o0Invisible0o

New member
איפה נועה? ונעה? ואורית?

וקארין? וגילי? ובלה? נו. יש מלא בנות..לאן כולן נעלמו..?
ותגידו, מה קורה עם אינסה..?

למעלה