roxette6

New member
ברנוער כל יום שבת בערב

כל יום שבת בשעה 20:00 בערב. בבית האגודה הינכם מוזמנים להגיע. אפילו לארוניסטים. ברחוב נחמני 28 ת"א. קצת הסבר על הברנוער: מיועד לבני נוער אבל לא רק בני נוער יכולים להגיע. אין אלכוהל.. אפשר לקנות חטיפים שתיה קלה וחמה. יש טוסטים מאוד טעים. אז אני מצפה לראותכם

אוקיי, עכשיו זה הצליח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

אממ, פעם שעברה לא יכלתי להיכנס לצ'אט של הפורום בגלל שהשתמשתי בפיירפוקס... שיניתי את זה לאקפלורר עכשיו והוא עובד לי
פליז בואו נעשה עוד מפגש צ'אט..
בבקשה

Centaur1977

New member
קומונה חדשה-ריקודי עם גאים.../images/Emo34.gif

שלום, פתחתי לאחרונה קומונה חדשה לריקודי עם לקהילה הגאה. אני מתחיל כאן ניסיון לפתוח חוג ריקודי עם לקהילה. אני מקווה שיהיה ביקוש והרבה יירצו להצטרף. אני תלוי בכם ואני מקווה שתסכימו להצטרף למהפיכה של חוג מיוחד שבו תוכלו לעשות הכל באופן חופשי בלי לחשוב מה אחרים יחשבו או אם יירתעו מהפעילות של ריקוד גבר עם גבר או משהו דומה. אנא כנסו לסקרים בקומונה ותענו על כמה שאלות כדי שאני אדע מה הרקע של אלו אשר גולשים לקומונה. אתם יותר ממוזמנים לפרסם עוד ועוד את הקומונה אצל חברים, במייל, באינטרנט, בצ'טים. במקרה הזה - כל המרבה הרי זה משובח. communa.tapuz.co.il\gayfolkdance

noyaרצח

New member
../images/Emo32.gif

שלום.
אנחנו עושות עבודת מחקר שקשורה בנטייה מינית ואזור שמרני/מתירני. נודה לכם אם תוכלו לעזור לנו למצוא מאמרים/מחקרים וכדומה שקשורים בנושא. תודה מראש

nyc2121

New member
מישהו מ/בניו יורק עכשיו?

מחפש גבר שמתגורר בניו יורק או מי יכול להגיד לי איפה אני יכול למצוא גברים יהודיים/ישראלים בניו יורק

היום בתפוז אנשים ../images/Emo107.gif

שגיב פרידמן, שמגלם את הכלב הנאמן בתוכנית הסאטירית "הרצועה" בערוץ "ביפ", יתארח בפורום הומור שחור וב-BlogTV הלילה ב-21:00 ויענה לשאלותיכם. צרפו שאלותיכם עכשיו - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=907&msgid=65100195
לתכנית צעירים חדשה בערוץ 2 דרושים אנשים מעניינים בגילאי 15-25: לא משנה הרקע, מקום המגורים, השריטה ומה אבא שלכם עושה - העיקר שתדעו לדבר על החיים שלכם הכי פתוח ותעניינו אותנו! מדובר על השתתפות קבועה ואתר התכנית ישולב בתכנים באתר תפוז אנשים. האודישנים ייתקיימו בימים הקרובים. להשארת הודעה: mailto:[email protected]

למעלה