tamaguchi girl

New member
../images/Emo24.gif

אני כ"כ מבינה אותך, ושאם הייתי לידי הייתי מוחצת אותך כ"כ חזק... אני לא ממש יכולה להגיד לך "יהיה טוב" כי זה רק יותר ידאיג, וזה כמעט תמיד לא נכון. וגם כי אני עדיין בזה, כבר כמה שנים וזה לא עובר, אבל אני עדיין מנסה שא ליפול ולהכנס לדיכאון ובדידות- כי זה לא מה שיעזור לי בחיים. אני אפילו מתחילה באמת ללמוד ולהקשיב בשיעורים בבית ספר- רק כדי לא לראות אחרים, לא להקשיב, ופשוט לסיים וללכת משם כמה שיותר מהר. מה שכן, את יכולה להמשיך בשלך ולא להתייחס לאנשים קנאים, מגעילים, צבועים ומזופיים- הם לא שווים את זה. ואולי זו קלישאה, ואול זו לא, אבל יש משפט שאומר שהמון אנשים יעברו בחייך, אבל רק חברי אמת ישאירו בך סימן. עוד 20-30 שנה תזכרי בזה, ותזכרי רק את האנשים החשובים לך ביותר- את כל האנשים האלו, שסתם עברו לידך, לא תזכרי בכלל. את תמיד מוזמנת לדבר, גם אם זה שתי שניות ושתי מילים, אני פה בשבילך

אפילו שניים!../images/Emo24.gif../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

את האמת גמלי כשנכנסתי לחטיבה לא ממש היו חברים. והחברים- כביכול- שהיו לי בכיתה ז' הם ממש לא החברים שלי עכשיו. זאת אומרת, רק בסוף כיתה ז'- תחילת כיתה ח' התחלתי להסתובב עם החברים האמיתיים שלי מעכשיו. וחלק מהם גם הכרתי רק באמצע ח' או משהו... וכן, גם לי הייתה הרגשה כזאת ולאף אחד לא ממש היה אכפת ולא היו לי חברים אמיתיים וממש הרגשתי מנותקת והכל... אבל עכשיו טוב לי, והכרתי שם חברים אחרים. ואני בטוחה שתמצאי שם חברים ושעדיין לא מצאת אותם פשוט כי לא יצא לכם להכיר אחד את השני.

S t i t c h

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני מבינה את ההרגשה שלך.
ואני יכולה להגיד לך שאם את זקוקה למשו....שיחה או משו כזה...את תמיד יכולה לחפש אותי בבניין של התיכון ולדבר...אני פה בשבילך
מקווה שהכל יסתדר

broken winges

New member
אני לא יודעת מה לכתוב לכן..

באמת. אתן הבנות הכי מדהימות שהכרתי. אתן האנשים הכי יפים והכי טובים שאני מכירה. אתן עושות לי טוב כל בוקר כשאני פותחת את העיניים. אני יודעת שפה קיימים אנשים אמיתיים . תודה רבה לכולכן. זה מדהים אותי לדעת שעוררתי כל כך הרבה אנשים. וזה עוד יותר מדהים אותי לראות את הכוח העצום הזה שיש לכן ואיך שהוא משפיע עליי לטובה. אני כל כך אוהבת אתכן. ובאמת שהייתי צריכה את החיבוקים שלכן והלבבות ופשוט לדעת שאתן שם. זה מטען של כמה שנים..כבר מכיתה ה' הייתי תוהה בקשר לדברים שכתובים פה. ואני לא חושבת שזה נורמלי. אני לא חושבת שילדה בכיתה ה'..ילדה בת 10 וחצי 11 צריכה לחשוב על דברים כאלו. ובטח שלא לכתוב שירים על אהבה נכזבת ומוות ודיכאון ויאוש בגיל הזה. הרבה פעמים חשבתי שיש לי בעיה. ומצד שני אני מאמינה גדולה במאגיה אז אולי הנפש שלי עברה הרבה. לא משנה כרגע מהי הסיבה,העיקר שיש לי מה שיהיה פה לצידי! אני כל כך אוהבת אתכן! כל אחת ואחת מכן! תודה

מעיינה!../images/Emo24.gif

תקשיבי,אני עכשיו בכיתה ח',כיתה ו' היייתה השנה הכי טוב בחיים שלי מבחינת חברה,היינו מיין שלישיה כזו מעולה שכל הזמן שורצת אחת אצל השניה ומסרות הכל.לעבור לחטיבה היה סיוט,הם עברו לביצפר אחד ואני לבצפר אחר,בכיתה החדשה שלי ממש לא השתלבתי,הייתה איזה בת אחת שעוד הכרתי,אבל גם היא לא הייתה חברה אמיתית,אבל כל הזמן התנחמתי בזה שאני שומרת על קשר עם החברות מכיתה ו',שעד היום אחת מהם היא החברה הכי הכי שלי,ואחת גם חברה טובה, עכשיו,אם את מרגישה שבכיתה החדשה את לא מוצאת את עצמך,תלכי לכיתות האחרות,בשיעורים -אין מה לעשות- תלמדי,ובהפסקות,תלכי תנסי למצוא עוד חברות,כשאת רואה בנות שאת לא מכירה,תתנהגי כאילו שזה היום הראשון,"אפשר לשבת?" או משו.כל זמן זה זמן להכיר חברים חדשים. בהצלחה,מדהימה אחת!

GalGul000

New member
אני שונאאאאאאת ערבית ../images/Emo7.gif

10 בניינים!!!!!! פאקינג 10 בניינים!!!!! אפילו מי שעושה בזה בגרות לא למד 10 בניינים בתחילת ט'. לרוב לומדים את זה בסוף י'. וניקוד סופי. גם מיודע וגם לא מיודע. אני לא קולטת את החרא הזה. אין לי כוח לערבית. לא יכולה עם המקצוע הזה יותר.
ואני לא באה לצופים בשביל ערבית. (וואי, כמה ירדו עלי אח"כ
אבל בשביל ערבית ומתמטיקה אני מפסידה צופים. אין ברירה.) אבל בא לי שבט
אפילו שמחר אני בשבט. בא לי יום פעילות. לאסובלתערבית. לא מבינה את זה
לא הייתי כשלמדו בניין 10. יש דף אבל אני לא מבינה כלום. אוף

8ar8ie

New member
אממ... :[ ערבית זה../images/Emo64.gif

רק שאצלנו זה פחות מפחיד
באמת כדאי לך לעבור.. אז מה אם המורה זונה? ודי גרועה.. אני חושבת שאת יודעת את כל החומר שנלמד עד סוף השנה ויותר מזה:\...

GalGul000

New member
כי יש לי אחלה מורה. והמבחנים

שלה יחסית קלים.. רק שיש הרבה חומר. חוצמזה שאני צריכה את השעות האלה. בסדר נו, הצלחתי להבין בניינים. אני רק צריכה להזכר קצת בשטויות של "נושא נשוא מושא ישיר בלה בלה" ובניקוד סופי. וללמוד טבלת מילים (נראה לי שהייתה לנו הכתבה עליה.. אז זה לא אמור להיות כל כך קשה...). אבל זה כבר ביום שבת.

GalGul000

New member
כן, הייתה לנו הכתבה. למזלי.

אבל הסתכלתי על המילים ואני לא זוכרת כלום
בסדר, זה יבוא לי כבר. אני יחזור על זה. איזה מזל שהמבחן שעה ולא שעתיים.

GalGul000

New member
אחזור* ../images/Emo2.gif

איילת נו. את פה. כבר שכחת את התפקיד שלך? אניצריכה לתקן את עצמי? תתביישי! *מפסיקה להגיב לעצמי*

8ar8ie

New member
:]

התחלת כבר ללמוד
:0 הו לעזעזל... ערבית. אני אלמד מחר או משו...

GalGul000

New member
כן, כי אין לי סופ"ש.

כל הסופ"ש אני בצופים. אבל נראה לי שאני לא אבוא בשבת ואמשיך ללמוד. אין לי כוח עכשיו. ואני גם אשכח הכל עד אז.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאפילו שזה נשמע ילדותי.

לילדה בכיתה ט'. אני לא רוצה שיכניסו לי בעוד רבע שעה את המקל הענקי הזה לפה ]; הצילו??????

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifכן, וחזרתי.

ניצלתייייייייי היא הביאה את המקל ות'זה עם האור, היא הסתכלה עם האור וראתה שיש שריטות בגרון משיעולים או וירוס, אז היא נתנה לי כדורים למציצה והיא זרקה את המקל שהיה ביד.DD: ואני גם לא בולעת כדורים אז יאיי

Stinki Winki

New member
אפשר חיבוק?../images/Emo7.gif

ואני לא רוצה לפרט למה, אבל אין לכן סיבה לדאוג.. אני פשוט צריכה תמיכה.

למעלה