o0Invisible0o

New member
אממ..היי אני בוכה פה.../images/Emo122.gif

וכן, באמת עלו לי דמעות בעיניים.
את תמצאי את האנשים האלה, חבר ואיזה שתי חברות טובות. באמת. לי יש חברות טובות שאני יודעת שפשוט חושבות כמוני, וכמוך. יש עוד אנשים..ואת תמצאי את החברות האלה שלך..באמת!
והחיים קשים וכולם עוברים תקופות כמו שלך..גם אני עברתי, ואפילו גרועות מכך. ולאיודעת..יהיה טוב.
טיפשי ככל שזה נשמע.
באמת!

broken winges

New member
זה לא נשמע טיפשי בכלל

וזה מאוד נגע לי לליבי( ho Harry,i'm toucht) שזה גרם לך לבכות. אני פשוט אחכה לאנשים האלו בתקווה שאמצא אותם מתישהו.

yaeloolik

New member
לא ידעתי שככה את מרגישה../images/Emo10.gif../images/Emo25.gif

את לא יכולה להחזיק הכל בבטן כ"כ הרבה זמן. תראי כמה כתבת.. כמה תחושות... אני אוהבת אותך

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifO:::::::::::

מעיין
קבלי נגלת חיבוקים מכל הלב, יורדת לי דמעה ];

אנבלייי

New member
מעיין../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אני יודעת למה את את מתכוונת. בערך לפחות, כי אצלי, כמו שאני מסתכלת על זה עכשיו, לא היה ממש מעולה ביסודי.[הייתי ממש שמנה וחסרת אופי, למרות שהיתי החברה הכי טובה של "מלכת הכיתה", עדיין קראו לי אנבולבול. אני מספרת לך אתזה רק כדיי שתצחקי
כי צחוק זה בריא. וכיף.
הקטע זה שהחברה הכי טובה שלי המציאה לי אתזה בצחוק, ואז הייתי פשוט אנבולבול. היום למדתי לצחוק עלזה.] ואני מבינה את כל הקטע הזה, זה בכלל לא קיטשי, כל אחד צריך מישהו שיהיה באמת איתו, שלו. ולכל אחד יש תקופות בודדות בחיים. גם לאלה שנראה כאילו הם תמיד מוקפים בחברה. ואני חושבת שכל אחד אפילו צריך לעבור תקופה כזאת, פעם אחת. אני, אישית, מרגישה כבר מי-יודע-כמה זמן, או לפחות הרגשתי בתקופות מסויימות, הכיהכי לבד בעולם. גם כשאני בתוך המון. הייתי בודדה. אפשר להגיד שדי למדתי להכיר את עצמי בתקופות האלה. אבל אל תתני לעצמך לשקוע לתוך זה.. זה מוביל לדברים הכי גרועים. כי דוגרי, זה מאוד נוח להיות בשדיכאון, ולבכות כל הזמן. גם אם זה לא מהנה, שוקעים ברחמים עצמיים ומרגע שאת כבר בתוך זה ממש קשה לצאת. לפעמים אין כוח, או חשק לצאת בכלל. אני בטוחה שבאיזשהו שלב את תמצאי את האנשים שלך, ואת עצמך ובכלל, ואני מקווה שעד אז יהיה בסדר. את תמיד יכולה לפנות לפה, או אליי.

../images/Emo24.gif

מעיין, קודם כל, אני רוצה לדבר איתך. יש לך את המסנג'ר שלי?>< עלית לחטיבה השנה? עברו רק חודשיים וקצת. זה המון זמן בשביל "לשכוח" אנשים וזה קורה להמון. אבל זה גם מעט זמן בשביל להכיר טוב ולמצא חברים חדשים. אני מבינה אותך לגמרי, גם אני נמצאת במצב הזה המון פעמים, והאמת, עד היום (שנתיים וקצת) לא מצאתי חברה טובה שאני יכולה לסמוך עליה וממש להנות איתה. אני חושבת שחברה טובה באמת זה מצרך נדיר ובחטיבת ביניים-תיכון עוד יותר. אם את רוצה "להשתלב" בכיתה שלך אני חושבת שכדאי להתפשר אפילו, להיות בסדר עם כולם ולאט לאט אני מקווה שתמצאי לך את החברות, החברים שלך. אני מקווה שיהיה לך טוב יותר
נעמה ניסחה את הכל נפלא. אני מקווה שהעלייה שלך תגיע כמה שיותר מהר
קראתי את הכל ואני אוהבת אותך

broken winges

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif תודה.

אני בסדר גמור עם הכיתה שלי ואין לי טענות לגביה זה פשוט שאנשים בה באו מהכיתה הקודמת שלהם יחד.. זאת אומרת.. שתי בנות חברות הכי טובות יחד ועוד שתי בנות יחד ועוד שתיים ועוד קבוצה של שלוש.. כאילו אלו שתי חברות טובות שבאו יחד מאותה כיתה אז שתיהן יחד ואין כל כך עם מי להתחבר שם.. בקשר למסנג'ר.. אז אממ אין לי..בגלל שהמחשב שלי לא טוען\קולט תוכנות חדשות ולכן אין לי גם אייסיקיו חדש ואין לי קאזאה או אימיול :( יש לי אייסיקיו(ישן) אם בא לך...

גם אצלי זה היה ככה

סתם דוגמה, בהתחלה היינו 7 בנות בכיתה, אניה ייתי היחידה שבאה לבד. היו שתיים שבאו ביחיד והיו חברות טובות-טובות והיום אחת מהן בכלל בכיתה אחרת, היא לא הסתדרה איתנו. השנייה חברה טובה של כולנו^^ גם לגבי שאר הבנות, 4, הן באו ביחד, די מגובשות וזה לא לגמרי ככה היום. הכל משתנה וכל הקטע החברתי בא והולך. תחכי קצת, הדברים האלו לא נשמרים הרבה זמן. אבל זה לא אומר שאת לא צריכה לנסות להתחבר איתן
בהתחלה יחסית די רוצים להכיר אנשים חדשים. אני בטוחה שגם השאר רוצים להכיר אותך טוב יותר
בטח שאני רוצה את האייסיקיו שלך^^

Blue Pencil

New member
../images/Emo10.gif

אל תדאגי, כמה שבועות,חודשים ולא תהיה לך בעיה. אני נורא אהבתי את הכתה שלי בכתה ו',לפחות חשבתי ככה, אבל בכתה ז' הבנתי כמה לא נהניתי בכתה ו',וכמה טוב להיות בחטיבה. את תכירי אנשים חדשים בקרוב, ותמצאי את אלה שבאמת חשובים לך. ואת תהיי בסדר.

מעיין. ../images/Emo23.gif ../images/Emo29.gif

את מדהימה, אל תנסי אפילו לחשוב אחרת. ומי שלא מתייחס אלייך, זבל, או שחבל לי עליו, כי לא יצא לו להכיר אותך, באמת חבל לי על כל הילדים האלה. ביסודי, אם שמת לב, גם בגן שבאת בפעם הראשונה לביתספר, לא הכרת אף אחד, אף אחד, בכתה ו' כבר אמרת שלום לכולם והכל היה בסדר, אבל עכשיו החטיבה, היא כמו הגן, יקח לך זמן למצוא את הקבוצה של החברים שלך, כמוני, גם לי עכשיו יש רק 4 חברות (?) עם הזמן את ואני נכיר עוד המון חברות, ויהיה בסדר ואז כווללללם יגידו לך שלום. ^^" בנתיים, המצב יהיה קצת שונה, אבל עם הזמן, חודש חודשיים או אפילו שנה, זה יקרה, ואל תדאגי, זה יקרה על בטוח. אוהתב אותך, וחשוב לי ממך מאוד.
יהב :).

למעלה