תסתכלי על הרוכב השני מול הראשון

ותראי שאפשר לעשות את זה הרבה יותר יפה ממה שהוא עשה.. לא ציפיתי שזה יהיה כמו מטר...אבל עובדה שזה אפשרי לעשות את זה נורמלי.. אני לא חושבת שאני יותר טובה ממנו או משהו..ממש לא! אבל לא הייתי מקפיצה את הסוס שלי 2.32 גם פעם אחת. גם זה יכול לגרום לו נזק..תחשבי על נחיתה לא טובה במטר לעומת בשניים..על העומס ברגליים.. חח ואחרי זה הם עוד לא שברו שום שיא אז מה הקטע

כן אבל

כל אחד רוכב שונה מהשני והם לא מתורגלים בלקפוץ כזה גובה... אני בטוחה שזאת הייתה הפעם הראשונה שכל אחד מהם קפץ כזה גובה.. זה לא כמו שתקפצי 1.30 אז פעמים ראשונות לא תשבי לפעמים הכי טוב אבל ככל שתקפצי את זה יותר אז את תשבי הרבה יותר טוב מעל המכשול נכון? חוץ מזה שכל אחד מגיב אחרת בגובה כזה.. ועובדה שהם לא היחידים שקופצים גבהים בגובה של 2 מטר ויותר יש כל שנה בקריסמס מקצה גובה שבדר"כ מגיעים שם עד 2.20 בערך וגם לזה רק איזה 2 רוכבים מגיעים ועוברים לפעמים.. וזה גם תחרויות על כסף לא רק שיא חוץ מזה שזה די קרוב לשיא יחסית למה שאנשים בדר"כ קופצים כשיש תחרות גובה

גם שם יש את זה פשוט תחפשי

כבר שנים שאין לי ערוצי זהב אבל אני חושבת שזה היה משהו כמו ערוץ 15 שם..

Blue Eyessss

New member
פאק=\../images/Emo47.gif

זה רק אני או שיש שם כמה רוכבים שפשוט רוכבים כאילו...רע? איפה הסגנון=\? וזה לגמרי לא מתוך זלזול בגובה אני לא בקטע של לרדת עליהם או משו אבל נגיד הזה הערבי הזה..רכב כמו לאדעת מה זה לא רמה

PinkHorse

New member
תגידו, למה בהתאחדות התחרות שביגור

ובצח התבטלו? ז"א הם פשוט מחקו את זה..

MorH

New member
כן ../images/Emo174.gif

אני שולחת להם ביומראשון בערך מכתב על זה ( כולל זה שצריך לשלם כמה ימים מראש בויזה ) הממממ ואני יאסוף שמות של אנשים + שם של החווה שלהם + פלאפון/טלפון שנגד כל העניין הזה אז בינתיים מי שרוצה מוזמן לשלוח לי מסר עם הפלא שלו ואיפה הוא רוכב בהמשך אני יעלה לפה ת'מכתב ...

למעלה