זה שאלון קצר מה :>

1. אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת על אנושית, מה היית בוחר/ת לקבל? יכולת לרפא אנשים או משהו כזה. וגם לעוף היה יכול להיות נחמד
2. אם היו מציעים לך שלושה דיסקים בחינם, איזה דיסקים היית לוקח/ת? קווין, מירי מסיקה, ונראה כבר שם
[
] 3. אם לא היו אייקונים בתפוז, איך הייתם מסתדרים? לא היינו. |דרמטי| 4. אם יש גשם בחוץ, מה תעדיפו לעשות? לצאת החוצה או להתכרבל מתחת לשמיכה עם שוקו חם? קודם לצאת החוצה, ואז להיכנס הבייתה לשמיכה ולשוקו
5. אם לסבתא היו גלגלים? העולם לא היה נראה כמו שהוא היום |נימה מאשימה|

בומבומבום.

1. אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת על אנושית, מה היית בוחר/ת לקבל
למחוק זיכרון [למה הוא יותר מידי טוב
] ואמ לשחק עם תקופות בחיים
. כמו גולשים בזמן שכזה :$. 2. אם היו מציעים לך שלושה דיסקים בחינם, איזה דיסקים היית לוקח/ת
3 דיסקים של Counting Crows
. 3. אם לא היו אייקונים בתפוז, איך הייתם מסתדרים
אמא'לה. חיי לא היו חיי. הילית תעידי תעידי
. 4. אם יש גשם בחוץ, מה תעדיפו לעשות
לצאת החוצה או להתכרבל מתחת לשמיכה עם שוקו חם
אני מהאנשים שיצאו עם בוקסר וחולצה קצרה וירקדו ברחוב כי הגשם בא
. 5. אם לסבתא היו גלגלים
זה עדין לא היה מחזיר אותה לחיים
.

sweetdreams

New member
טוב... אז ככה:

1. אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת על אנושית, מה היית בוחר/ת לקבל? לקרוא מחשבות היה מאוד עוזר לי. 2. אם היו מציעים לך שלושה דיסקים בחינם, איזה דיסקים היית לוקח/ת? הייתם שואלים לפני שבוע, זה היה קל. מירי מסיקה, עברי לידר והביטלס. אבל בנתיים כבר יש לי שניים מהם והשלישי בדרך
3. אם לא היו אייקונים בתפוז, איך הייתם מסתדרים? בפרוש לא! 4. אם יש גשם בחוץ, מה תעדיפו לעשות? לצאת החוצה או להתכרבל מתחת לשמיכה עם שוקו חם? שניהם הולך! אני אוהבת חורף!!

JULI4561

New member
עונההההההההההההההההההההההההההההה

1.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת על אנושית, מה היית בוחר/ת לקבל? WOW ישש הרבההההההה אני רואה מכושפות אני מושפעת חחח טוב אז היתי רוצה יכולת לאממ... או להקפיא דברים או לראות את העתיד "לקבל חזיונות" או להוזיז דברים באמצעות המוח . 2. אם היו מציעים לך שלושה דיסקים בחינם, איזה דיסקים היית לוקח/ת? אממ...טוב אז 1. קטנטנות הוענה ה-7! 2. מירי מסיקה [בשביל אמא שלי] 3. משהו של היהודים. 3. אם לא היו אייקונים בתפוז, איך הייתם מסתדרים? גוססים, נכנסים למיטה ולא יוצאים ממנה שבועות , שוקלת התאבדות ומנסה להדבק בשפעת העופות!!! כולה אייקונים... היתי מסתדרת בסדר גמור! =] 4. אם יש גשם בחוץ, מה תעדיפו לעשות? לצאת החוצה או להתכרבל מתחת לשמיכה עם שוקו חם? להתרכבל מתחת לשמיכה עם שוקו חם. 5. אם לסבתא היו גלגלים? שיהיו לה גלגלים אחר כך נדבר!..

purple rain2

New member
אוף למה הוידאו התקלקל סעמק ../images/Emo46.gif

1. אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת על אנושית, מה היית בוחר/ת לקבל?
תמיד מתתי שתהיה לי אפשרות לקרוא את המחשבות של אנשים
2. אם היו מציעים לך שלושה דיסקים בחינם, איזה דיסקים היית לוקח/ת?
כרגע
אמממ... וואי האמת לא עולה לי משהו
3. אם לא היו אייקונים בתפוז, איך הייתם מסתדרים?
שקט, לא מדברים על זה
4. אם יש גשם בחוץ, מה תעדיפו לעשות? לצאת החוצה או להתכרבל מתחת לשמיכה עם שוקו חם?
להתרכבל
5. אם לסבתא היו גלגלים?
אז היה לה מגניב

Meijen Shaggy

New member
טוב נו, גם אני עונה.. ../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

1. אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת על אנושית, מה היית בוחר/ת לקבל?
לשלוט על מחשבות של אנשים..
2. אם היו מציעים לך שלושה דיסקים בחינם, איזה דיסקים היית לוקח/ת?
אממ.. אני לא ממש טיפוס של דיסקים.. את הדיסקים שאני רוצה, כבר יש לי. 3. אם לא היו אייקונים בתפוז, איך הייתם מסתדרים?
לא רוצה לדמיין את זה אפילו!
4. אם יש גשם בחוץ, מה תעדיפו לעשות? לצאת החוצה או להתכרבל מתחת לשמיכה עם שוקו חם?
להתכרבל, אוף קורס..
5. אם לסבתא היו גלגלים?
אז סבא היה רוכב עליה.

למעלה