ערוץ 10 באינטרנט ועוד דברים טובים

הי! רציתי להמליץ על אתר המאפשר לצפות בערוץ 10 ובתחנות טלוויזיה אחרות בעולם. הצפיה אפשרית עם windows media player ובתחנות מסוימות נדרש realplayer בנוסף אפשר להאזין לתחנות רדיו מגוונות בארץ וברחבי העולם. http://www.webtivision.com תבלו! רותי

scoobysnax

New member
ברוכה השווה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

התגעגעתי כה
אל תעזבי ככה שוב פעם בלי להגיד לאן ולכמה זמן! דאגתי..
[:: סמיילי חושש של המסנג'ר שלי] אניווי, מזלטוב מאוחר שוב
למי שלא ידע, לכרמלית שלנו היתה יומולדת 17 שבוע שעבר![יום שני, ה17.10] תאחלו לה מזלטוב!
תאחלו

Kill Bernard

New member
היי שלום! ../images/Emo9.gif

ו ו ו ו ו ו נולדה לי אחות!
והיא מכוערת כזאת וזה. וזה ממש ממש לא טוב שהיא נולדה, ז"א בשבילי, כי אני הרי שונאת תינוקות, אבל היא נחמדה כזאת ורכה ואני לא יכולה לשנוא אותה והיא גורמת לי להיות כמו אנשים שאוהבים תינוקות ואסור לי להיות כזה!
בעיה. ותחזירו כבר את איילת הזאתי.

../images/Emo42.gif../images/Emo49.gif [או שלא....../images/Emo11.gif]

ממ...אוהבי תינוקות לפעמים באמת מעצבנים..
אבל בטח אחותך חמודה... אז תהני איתה..
[ווהו, כמה אייקונים..^^] ואיילת באמת חסרה..
לכולנו...
אז שוב

Sweet Misery

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מזל טוב.
איך קוראים לה?

Kill Bernard

New member
בת"ז - קיילא.

אבל זה בסדר, קוראים לה בשם הרבה יותר טוב ובכלל לא פקצתי-אמריקאי. קיילי. אבל היא עצמה נחמדה אז זה מפצה על השם. לא אשמתה ששני ההורים שלה מטורפים.

Sweet Misery

New member
קיילא?^^

יש לזה איזו סיבה?
וקיילי זה אכן קצת פקאצתי אבל זה שם יפה!
אם תדאגי שהיא תצא בסדר ולא תהפוך לבימבו, יהיה הכי טוב.

Sweet Misery

New member
הו,

מזכיר לי שפעם חשבתי לקרוא לבתי העתידית סרינה, כי זה מכיל את השם של סבתא שלי וזה גם שם יפה P: דווקא קיילה (אם זה היה עם ה"א :p) זה גם שם יפה. מוזר, אבל יפה.

Kill Bernard

New member
ברור שלא. ../images/Emo6.gif

רק עכשיו התברר לי שקיילה זה בכלל עם א', אה, וגם עם י' אחת, אז גם אם הייתי מתחילה לסבול את זה הכל מתחיל מחדש. איזה אכזריים. את רוצה שיקראו לך קילא?

למעלה