פאקינג כנסו!

עשינו מסיבת הפתעה לחברה שלי.. עכשיו הילדה הזאת כאן ועדו ילדה הם רואות להן סרטי אימה..ואני אוהבתוהכל אבל זה על סיאנס.. בדיוק שלפני שעה עשינו בערך סיאנס כאילו סתם עשינו כזה. ויאבאא אני כולי צמרמורות! ובלההה.. אם קראתם..תגיבו ואם יש לכם מסן דברו איתי במסן!

GalGul000

New member
איזה סרט?

אוי אני זוכרת שבכתה ו' עשינו סיאנס. זה כזה מטומטם

הסרט!

"לוח סיאנס" יאבאא הם בסלון עכשיו ..אין לי כוח לסרט על סיאנס עכשיו! ועדו בבית שלי יותר מפחיד

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifהממ.

מסיפורים ששמעתי על זה, סתם מסקרנות לא כדאי לכן להתעסק עם המתים.:/

tamaguchi girl

New member
כל המוצא חיים-

שיודיע לי. אבדו לי כאלה
אני משועממת בזמן האחרון בצורה מפחידה. וגם אין לי חשק לכלום. ואני עייפה כל הזמן. וזה מעצבן :| ואין לי מושג מה אני עושה על המחשב בשעה כזו. אני אמורה להיות בחלום ה10 עכשיו >< המ..כן. אני אלך לישון. סתם כי משעמם לי
לילה טוב
[כבר לא לילה- עכשיו בוקר, אבל זה לא נשמע טוב להגיד 'בוקר טוב' כשהולכים לישון..אמ. כן.
]

broken winges

New member
אאאאאאאאאאאאאואאזיס!!!!!!!!!

לא מאמינה!!!!!!!!!!! בערוץ MTV כולן להדליק עכשיו! טופ 10 של אואזיס!!! עיריצ', כולן!

poohandme

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

את כל כך כל כך כל כך נסגדת^________________^ חיכיתי שיהיה כזה
וזה רק התחיל^^ יאDDDDDDDDDDDDD:::::::: little by little
ייייייייאאאא^________^ הם אף פעם לא משדרים שלהם><; ^^ לילה במקום 9. חה. איך עקף את ליטל?
אני צריכה להרגע
כדאי שאני אגיד בפורום. ביי

Radio Joe

New member
דפקתי את הברך ]:

רצתי לחדר להדליק טלוויזיה [אואסיז! טופטן!!11] ודפקתי את הברך בשידת עץ. כל הברך סגולה. יאבאאא

broken winges

New member
אני דפקת את הראש בשפיץ של החלון

וכמעט פתחתי אותו(את הראש) עכשיו אני מייבבת מכאב ומחזיקה קרח על הראש.. אבל לפחות יש את טופ טאן!!

Radio Joe

New member
אומאגדדדדדדד

יש לי חתךךךךך כל הברך שלי חתוכה כוסאמק :| פאאאאק יורד לי מלאן דם בלעעע

Radio Joe

New member
יו הצילו זה לא מפסיקקקק

אמאלההה כל הרצפה שלי פה דםם :[ אלוהים

GalGul000

New member
פאאאאאאאאאאק :|

תעשי עם זה משהו
אעעאהאה אמאלה
דם מפחיד אותי

RoCiSTiT

New member
מהההההרררררררר

תשטפי את הרגל. קחי מגבת משומשת! תעצרי את הדם! מהרררר מה את תקועה פהP:? לכי כברררררר

למעלה