אוגי2000

New member
בוקר טוב לכל הנוכחים../images/Emo65.gif

קראתי בידיעות אחרונות בסוף השבוע שמורה היכה תלמיד קטין ואוטיסט. המורה הטיח את ראשו בקיר והכה אותו נמרצות , הוא קבל 6 חודשים בפועל, ואני שואל אם מורה מכה אוטיסט חסר ישע אז להיכן הגענו?ואנו עוד רוצים שלום.אין מנוס אם רוצים אנו שלום חייבים לחנך לאהבה וסובלנות כי גם ילד שמכה ילדזה דבר חמור ובודאי שלא יביא שלום.

../images/Emo10.gif

אישום: קצין כבל פלסטיני ואילץ אותו לצעוד קצין צנחנים בדרגת סגן מואשם שהוציא בשעת לילה מאוחרת את ראש הכפר דיר ניזאם מביתו, כבל אותו באזיקים והסיע אותו למרחק 15 קילומטרים. שם שחרר אותו, כעונש על "הסתה נגד ישראל". חקירת מצ"ח נפתחה בנושא לאחר שארגונים פלסטינים התלוננו על המעשה חנן גרינברג העונש ל"אימאם המסית" - מיני-מרתון: קצין נאשם שהעניש אימאם פלסטיני על דעת עצמו, ואילץ אותו לצעוד ברגל 15 קילומטרים, כיוון שלטענתו הוא קרא קריאות הסתה נגד ישראל. כתב האישום נגדו הוגש אתמול (א') בבית הדין הצבאי של פיקוד מרכז ביפו. הקצין נאשם בעבירה של חריגה מסמכות. העונש המקסימלי על עבירה זו הוא שנת מאסר. האימאם של הכפר דיר ניזאם לא נענה לבקשת הקצין, וזה כבל את ידיו באזיקים, העלה אותו לג'יפ צבאי והסיע אותו למרחק של 15 קילומטר מהכפר. הקצין הוריד את האימאם מהג'יפ כשהוא כבול באזיקים, על מנת שהפלסטיני ייאלץ לחזור לכפר ברגל ולהשתחרר מהאזיקים בכוחות עצמו. תלונה בענין הגישו ארגוני סיוע פלסטינים, ובעקבותיה נפתחה חקירה של בסיס מצ"ח בירושלים שהובילה בסופו של דבר להגשת כתב האישום הנדיר. הדיונים במשפטו צפויים להתחיל בסוף החודש. בין עדי התביעה שצפויים להגיע להעיד בתיק, נמצא גם מי ששימש באותו זמן מפקד הגדוד, קצין בדרגת סגן אלוף, שייאלץ להעיד נגד פקודו לשעבר. רק לפני מספר ימים דן בג"ץ במדיניות צה"ל בכל הנוגע להפעלת "נוהל שכן" ונוהל אזהרה מוקדמת בשטחים. בג"ץ קבע כי פעילות זו נוגדת את החוק הבינלאומי, ואין לחיילי צה"ל רשות לכפות על תושבי השטחים מעשים כדי לסייע להם במצבי סיכון. אך נראה כי קצין הצנחנים שש להעניש את הפלסטיני גם כשלא היה נתון בסכנת חיים.

אוגי 2000

New member
מוטי

קראתי את הודעתך בפורום אקטואליה ואני יכול רק להגיד לך שאתה אל תתערב בנעשה שם. מספיק אתה מנהל של פורום על הפנים, שבקושי יש אנשים ובכלל תשאר כאן, לא צריכים אותך שם.

סלוניק

New member
../images/Emo41.gif פסטיבל 'לילות רמדאן' בנצרת.

אירועי לילות רמדאן 2005 יתקיימו בשוק נצרת – העיר העתיקה במהלך השבוע בחסות עמותת נצרת לקידום התרבות והתיירות. העיר העתיקה ושוק נצרת הנם אטרקציות תיירותיות – תרבותית וארכיאולוגית - מיוחדות בארץ ומהיפות בעולם. המסחר בשוק האותנטי, שחלקו משומר, הוא חוויה אותנטית לכל מבקר בעיר. הפסטיבל הנו אירוע רב משתתפים שמתקיים זו שנה שנייה בעיר נצרת, לאור ההצלחה הרבה של לילות רמדאן 2004 בו השתתפו אלפים מתושבי נצרת ומכל המגזר הערבי מהדרום עד הצפון ויהודים מכל הארץ ותיירים מחו´ל . בשוק בימי רמדאן: • מבצעים,הגרלות והנחות בחנויות נצרת ואזור העיר העתיקה והשוק, מסעדות ומלונות. • מופעי מוסיקה, מופעי חוצות, תיאטרון, טיולים מודרכים, בזאר עבודות יד ואמנות, קולנוע, ועוד הרבה מופעים והפתעות. • משחקים מתנפחים לילדים. • שוק פתוח עד שעות הלילה המאוחרות. עמותת נצרת לתיירות ותרבות, המייצגת יישובים ערבים ויהודים באזור נצרת, תארגן הסעות לתושבי האזור כדי להקל על האלפים להיכנס לעיר ולאזור האירוע. לפרטים נוספים.

סלוניק

New member
פרוייקט המקלדת בתפוז.

בחמישי הקרוב יתקיים 'פרוייקט המקלדת' => הפנינג לכלל גולשי תפוז בכיכר רבין. היות ואני רואה כי נרשמו חמישה גולשים להגעה, אפשרי גם לנסות להפגש במין מתכונת אשכולית (הכוונה היא לפורומי האקטואליה).

סלוניק

New member
טוב

ככל הנראה יתקיים ריכוז של גולשי אשכול האקטואליה איפשהו בכיכר למי שמתכנן להגיע.

מצטרף לברכות

היום הגבתי בפורום זה על תלונות בקשר לאימאם מסית שנשלח לעשות גוגינג צריך להבין כי הסתה כזו היא המנוע של פעולות הרצח של הפלסטינים על הפיגוע האחרון כמובן אף אחד לא מדבר - או יותר נכון אסור לדבר שאלתי איך כשאני כותב על פלסטינים מוחקים כי זה הרי לא שייך לפורום אבל כשמישהו אחר מתלונן בשם אימאם פלסטיני מסית זה בסדר הודעתי נמחקה כי כאן לדקטטורה כידוע יש חיבה לחמאס אז רבותי היקרים תעשו קודם כל דו קיום עם עצמכם עד שלא יוחלפו המנהלים כאן גם לי אין מה לעשות כאן תמשיכו לנשק בתחת של כל אימאם שמסית לפעולות רצח חג סוכות שמח

sela v

New member
מה? פורום אקטואליה זה פורום ימין?

בכלל נראה לי שאחרי ההתנתקות הימין נהפך למיעוט.

מספיק עם הפיקוח הצמוד כאן!

הייתי פעיל בפורום זה לפני כשנתיים ונכנסתי לפני כחודש וגיליתי שלא ניתן לקיים כאן דיון רציני כי יש שני מנהלים שיושבים כל היום על המחשב ומוחקים כל מה שלא מתאים להם ואז הודעות המוקיעות את ישראל מתקבלות בברכה וכל מי שמנסה להגיד משהו בגנות הערבים נמחק מיד אני חושב שניהול פורום צריך להצטמצם בשמירה על דיון מכובד - ללא התקפות אישיות וגידופים אבל לא ייתכן שתהיה צנזורה על כל דעה. המחיקות והנימוקים שנשלחים במסרים בטח מעסיקים אותם שעות ביום. תלכו לפעמים לסרט ותראו שהפורום ממשיך להתקיים. פילוסוף צרפתי אמר פעם לחבר "אני לא מסכים עם מה שאתה אומר אבל אלחם בחיי על זכותך להגיד מה שאתה חושב" אז תנו לדיון לזרום בלי פיקוח כי לא אנו נקבע את אופי הדו קיום אבל כדאי לדבר על זה - חופשית

ובגנות ישראל זה בסדר?

פורום זה הפך להיות למרכז משמיצי ישראל ומי שתוקף חזרה מוחקים ומרחיקים אותו. ממש לא רציני. כנראה לרגל החג אינם מוחקים היום מיד אבל צוברים את כל מה שלא מוצא חן בעיניהם למעיין פח אשפה ציבורי המיועד לזריקה נכון שבפורום זה לא מבקרים כמעט ערבים והוא משמש בעיקר לחילופי דעות בין ימין אבל כשמתאמצים לחסום צד אחד הפורום נועד לשיממון אני אומר שוב - המנהלים לא צריכים לעסוק במחיקה סיטונית של כל מה שמטיל ביקורת על הערבים מי שרוצה להשמיץ את המדינה ללא מענה בשביל זה יש פורום ערבים שם הם מחליפים חיבוקים עם אורי אבנרי

sela v

New member
לדעתי אחת הסיבות שאין פה

כמעט ערבים, היא בגלל אנשי הימין שהפכו את הפורום הזה לעוד פורום אקטואליה. הימין לא מנסה לפתח דו קיום, אלא כמו הקיצונים מהצד הערבי שאומרים להעיף את היהודים לים. אז הימין היהודי אומר להעיף את הערבים ממדינת ישראל.

נשארו כאן מספיק הודעות גזעניות

שההגדרה "ביקורת" היא הגדרה עדינה מדי עבורן. פורום ערבים הוא פורום פנימי כמו פורום חרדים ופורום פמיניזם, לעומתו פורום דו קיום נועד להפגיש יהודים וערבים. מי זה אורי אבנרי?

כל הכבוד לקצין.

היהודים צריכים להבין שזאת המלחמה שלנו על הארץ שלנו ועם האנשים שרוצים להרוג אותנו.

למעלה