../images/Emo24.gif

לי יש רק שלושה ימים, אבל זה כואב נורא. ופעם היה לי שבוע ומשהו, אבל זה התקצר עם הזמן. ואני לוקחת נרוצין P: אפח'ת לא תכיר. ואצלנו קוראים לו "בזוקה". זה החלק הלא טוב בלהיות בת.. P:

אאוץ'../images/Emo3.gif

ציירתי עיניים וחשבתי לצייר איתן בייס. הקטע שאין לי מושג איזה>< יש לכן רעיונות? למה מתאימות העיניים? צ'יבי חסר מין מוגדר, ילדה, נערה.. כל דבר.. אין לי רעיונות><

tamaguchi girl

New member
מין קריקרטורה כזו..

נגיד ילדה קטנה עם ראש גדולגדול וגוף קטן וחמוד D: ועינים מדהימות

סאקורה?

זו הילדה המתוקה הזו מהאנימות? יש לה שיער חום קצר-בינוני? מקווה שאני מבדילה בין הבנות, כולן כל כך רזות-גבוהות-ארוכות רגליים-יפות-ומעוררות קנאה><

Stinki Winki

New member
סאקורה

זאת היא
אממ ילדה בת 10 ככה
בלי ציצי בקיצור ודי נמוכה יחסית

אופנו!

נטע החברה הכי טובה שלי כרגע באיטליה.. אוריה החברה הכי טובה שלי גם..בתאילנד אופנוו כולם ארגג לא בארץ! לנטע יש עוד מעט יומולדת.. אז ארגנו מסיבת הפתעה לונה פארק עניינים..לא הצליח הארגון נסינו לארגן משו חדש! שמענו שעוד חברות שלה מארגנות מסיבת הפתעה גם..אז הלכנו דיברנו אם לידור(עוד חברה טובהשלי) ואמרנו לה שאם שתינו רוצות לארן משו בואו נחבר את זה.. עכשיו מצד אחד יש את חן נופר שאירגנו אותי מההתחלה.. ומצד שני יש את לידואר מוסקונה ועינב..שגם מארגנות.. הם רוצות לארגן מה שבראש שלהם.. בלי לשתף את נופר וחן.. אני לא רוצה שזה יהיה ככה.. אני לא רוצה כי אני יודעת שזה יהיה ריב..אתן מבינות?! עכשיו זה כזה ארגג.. ונטוע עוד מעט חוזרת מאיטליה ואנחנו כאילו מתחילות לארגן וזה בזמן שאנחנו אפילו לא יודעות אם אמא שלה מרשה..אגגג אני מעוצבנת..נורא אם קראתם שלחו
ותגיבו

את כ"כ לא..

אני מקווה שזה רק יום רע, ומחר יהיה טוב יותר
ודוליז זה רק דוליז, לא החיים. ככה שאם זה חלק ממה שמעצבן, זה לא צריך לעצבן
הציטוט על היום הרע-טוב נלקח מספר ילדים עם מוסר השכל והכל
, אבל זה כ"כ נכון
שיהיה לך טוב יותר

למעלה