Shusho

New member
../images/Emo32.gif

שרית חדד בסלקום איי מוד. כן. עכשיו אני רוצה את זה.

א ל א ו ר

New member
../images/Emo163.gifלה לה לה!

צום קל לכל מי שצמה!
לה לה לה אני חושבת כל הזמן שהיום יום שישי... ומאד משעמם לי -_- אוו איזה כיף לי! תקעתי גוש ביום שני לכל הכיתה שלי ^^
כולם אכלו (רק אני לא אוכלת את האוכל הגועלי הזה) ואז כולם סיימו לאכול ולכולם הייתה כאב בטן! ואז אמרתי לכולם "זה מה שקורה שלא מקשיבים לאלאור" וצחקתי על כולם.. XDD

מהאוף הקודם.

גמדענק. אני ממש מצטערת, אבל לא יהיה לי אינטרנט בחופש, כנראה שכל החופש. אני מבטלת את ההשתתפות שלי בגמדענק, זה בסדר? אני ממש מקווה שאני לא דופקת אף אחת אגב, אני מצטערת שאני לא תמיד עונה לכן במסן, בדרך כלל אני פשוט לא על המחשב (המסן נדלק במצב "מחוברת" כל פעם שאחד היוזרים במחשב מתחבר לאינטרנט, ככה שלא תמיד זו אני על המחשב). אגב, תחרויות טקסטייל ופורטרייט נפתחות בחופש? יש לכן תאריכים מדוייקים כדי שאני אוכל לגנוב כמה שניות אינטרנט ולהעלות את הדוליז? כבר הכנתי חלקים מהן ולא בא לי לפספס.

yaeloolik

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo25.gif

עשיתי חידוש לבייס+ עשיתי בייס חדש ואין לי איפה להראות
. או למי להראות
.

P oo k a

New member
|דמד|../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאת יכולה להראות לי:].

ולמה את לא יכולה להעלות לפורום, כדי להראות?
.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifאני באה לעירית יום שני :]]

יאי
עכשיו אני אתלהב מזה עד יום שלישי
עירית להחביא את העוגיות

א ל א ו ר

New member
../images/Emo163.gif צריכה עזרה...

אני רוצה לשנות כינוי וחתימה בתפוז ואני אל יודעת איפה מישהי יכולה לעזור לי?

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif

כינוי-פותחים יוסר חדש. חתימה-תלחצי על השם משתמש שלך ויהיה לך שם עדכון העולם שלי ובלה בלה :]]

שטופ

New member
|זיגידביל|../images/Emo178.gif

אתמול ב- 18:15 יצאתי מהבית ועליתי על אוטובוס שלקח אותי לסיור סליחות לירושלים. אספנו בדרך כמעט את כל הגולן, ונתקענו לפחות חצי שעה בכורסי. אל תשאלות אותי איך, אבל הגענו לירושלים ב- 0:00. לקח לנו 6 שעות להגיע לירושלים|שוק||הלם|. באוטובוס ראינו את הסרט 'הדרך לאל-דוראדו'. סרט מוזר. כשהגענו, היה לנו מין כזה סוף הדרך מוזר כזה, שנגמר בכותל. ב- 3:35 התאספנו חלק מהקבוצה ליד היציאה, ובגלל הישבה על הרצפה נרדם לי הישבנון[
] שלי. ואז נזכרתי שיש לאביה כרית. אז לקחתי אותה, והתיישבתי עליה. ואז כולם הגיעו והיינו צריכים ללכת. עליתי על האוטובוס וניסיתי ללכת לישון, אבל הנובניקיות עשו הרבה יותר מדי רעש. הגענו למאפיית אנג'ל, וקניתי לי משהו לאכול. אח"כ חזרתי לישון. התעוררתי לקול הצרחות של הנובניקיות. והם צילמו אותי ישנה, וצילמו את הכפרגל המאוד-מנעיינת שלי. הגעתי הביתה ב- 10:05. איזה מגילה

למעלה