RESTO

New member
אנשים! כנסו!

קודם כל שנה מדהימה לכווווולם! אין לי מחשב כבר שבוע וחצי!!! ואני לא שורד!!! אז אנא תעדכנו אותי מה חדש ומה קורה בסוף בסוכות.... יאללה חבר'ה יום כיפור עוד שבוע! אתם מוכנים?! (או כמו שראיתי מודעה בקשר להתנתקות , "מי מעיז לצאת נגד המלך?!(הקב"ה) "

../images/Emo43.gif רוצים להיפגש על חשבוננו../images/Emo35.gif

תפוז מזמינה אתכם למפגש פורום על חשבונה
זוכרים את פרוייקט "המקלדת"? אתם הגולשים שלחתם יותר מ1200 סיפורים. אתם הגולשים הצבעתם איזה מהסיפורים יעברו לשלב הבא והלקטורים שלנו בחרו (יתפרסם בקרוב) בכ- 60 הסיפורים שיופיעו בספר. בקרוב מגיע שלב העריכה, העימוד, עיצוב הכריכה וההדפסה. מה לדעתכם צריך להופיע על כריכה של ספר שמורכב מיצירתם ודעתם של אלפי אנשים
כי לנו ברור שאתם הגולשים הם אלה שצריכים להופיע על כרירכת הספר הזה
ב20 באוקטובר (יום חמישי, חול המועד סוכות) נקיים מפגשי פורומים לכלל הפורומים ב
נכנס את כל מי שרוצה להשתתף בכיכר רבין לצורך צילום הכריכה של פרוייקט המקלדת. כל מי שהשתתף בפרוייקט, הצביע לסיפורים, שמע עליו או סתם רוצה להיפגש עם החברה מהפורום, מוזמן להגיע בשעה 15:30. הצלחת צילום הכריכה תלויה בהמון גורמים אבל בעיקר, בהשתתפות שלכם. אתם מוזמנים לספר על הפרוייקט לחברים שלכם ולהזמין אותם לבוא להצטלם גם.
אנחנו מבטיחים שיהיה כיבוד קל (ושווה
)

Funky Giraffe

New member
המופע לזכר עוזי חיטמן ב19.10

בשיתוף גל"צ, לא יודע אם זה ישודר שם בחי.. אבל יש מצב ככה או ככה זה מצולם לערוץ ל10

../images/Emo32.gif ישראל - איי פארו 1-2

עם יהיה תיקו בין שוויץ לאירלנד בעזרת השם אז ישראל תגיע להצלבה (אלא עם כן צרפת תפסיד לקפריסין, דבר שכמעט בטוח שלא יקרה) כל אוהדי מכבי חיפה: ראיתם את המשחק!!!!! קטן לא יודע לשחק!!!!! ודוידוביץ' לא ראוי להיות השוער הלאומי. רק אידיוט יכול להדוף את הכדור לתוך השער שלו. אכן אחד המשחקים הגרועים ביותר של הנבחרת אבל עדיין יש תקווה. נתראה בהצלבה (אמן ואמן!!!!!!!!!)

היום בתפוז אנשים../images/Emo39.gif

רמי ורונן, אירה וגיא ואפרת ורואי -שלושת הזוגות שעלו לגמר הגדול של רצים לדירה יתארחו בתפוז Live ב Blog Tv בשעה 19:30. אתם מוזמנים לשרשר להם שאלות כבר עכשיו בפורום רצים לדירה 2.
אילן נרינסקי, מורה לזואולוגיה ומנהל פינת חי יענה לשאלות בנושא שילוב בע"ח במסגרות חינוכיות היום בשעה 20:00 בפורום חינוך לילדים ונוער

טיפקסית

New member
וופה מזל טוב מומו

ברוכה הבאה,מהיום אינך עוד נערה,מהיום את נקראת מלש"בית מלש"בית=מיועדת לשירות ביטחון כל דבר שקשור לצבא את יכולה לפנות אליי שיהיה מזל טוב ולא להילחץ,כולה צו ראשון!

lioryifrah

New member
איזה משחק דפוק!!!

50 שניות ראשונות גול ואז בתוספת זמן של סוף המשחק עוד שני גולים!!! יאללה קפריסין!!! תנצחו ת'צרפתים!!! איזה מוזר זה... משחק אחד אנחנו בעד צרפת ואז משחק שני אנחנו נגד...

shiepki

New member
חח מזל טוב והכל

אבל למה חיכית לזה? מרגע זה הצבא יציק לך כל שניה ויטרטר אותך בצורות שונות וכל זה לפני שאת מתגייסת! מאז הצו הראשון קיבלתי כבר איזה 5-6 מכתבים מהצבא ואף אחד מהם לא שימח אותי

T W I G G Y

New member
שרתתי בלשכת הגיוס...... =/

מקום זוועתי תודה לאל שאני לא שם יותר....

למעלה