תודה... יש כבר שרשור על זה.
ע עדידי15 New member 10/10/05 #56 היה חביב למדי../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif היה חסר לי את דראוונינג,לארג'ר ושואו מי טה מינינג ועוד הקלטתי לא נורא נחכה עוד חודשיים
היה חביב למדי../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif היה חסר לי את דראוונינג,לארג'ר ושואו מי טה מינינג ועוד הקלטתי לא נורא נחכה עוד חודשיים
P poster girl New member 9/10/05 #8 וואיי!!... תודה!!! ד"א, רצית שאני ישלח לך את הסירטונים של בריאן והאווי...[ ] את עדיין צריכה אותם? אהה.. ותשימי את המסנג'ר שלך פליז..
וואיי!!... תודה!!! ד"א, רצית שאני ישלח לך את הסירטונים של בריאן והאווי...[ ] את עדיין צריכה אותם? אהה.. ותשימי את המסנג'ר שלך פליז..
E elinor carter New member 9/10/05 #9 כן נשמה אני צריכה אותם! הינה המסנג'ר שלי [email protected] תתחברי עכשיו!
L lovenickcarter New member 9/10/05 #15 אעאעאע../images/Emo9.gif מישהי ראתה היום בבוקר את 10 הגדולים?
E Eti No Name New member 9/10/05 #16 יש אנשים ../images/Emo14.gif שלומדים. אני אראה היום בערב. ואפסיד הכי גאים.
S sivanick New member 9/10/05 #22 נראה לי שבגלל ששינינו את השעון זה ייצא בעשר.. וזה על עקרות בית.. לא נורא אני אראה מחר את השידור חוזר של עקרות
נראה לי שבגלל ששינינו את השעון זה ייצא בעשר.. וזה על עקרות בית.. לא נורא אני אראה מחר את השידור חוזר של עקרות
E Eti No Name New member 9/10/05 #24 בד"כ ../images/Emo14.gif אירופה משנים לפנינו את השעון. אני מקווה שהם כבר שינו.
S sivanick New member 9/10/05 #25 אני זוכרת שתמיד יש פרק זמן קצר שאנחנו באותה שעה כמוהם..אז נראה לי שהם משנים אחרינו.. אבל לא בטוחה..נצטרך לחכות ולראות
אני זוכרת שתמיד יש פרק זמן קצר שאנחנו באותה שעה כמוהם..אז נראה לי שהם משנים אחרינו.. אבל לא בטוחה..נצטרך לחכות ולראות
S sivanick New member 9/10/05 #27 ששש. מחר שידור חוזר. ../images/Emo11.gif הכי חשוב לא להפסיד הכי גאים. אין בעולם על הסדרה הזאת..אין.
E Eti No Name New member 9/10/05 #29 אמאמאמאמאא../images/Emo99.gif ../images/Emo14.gif סאנשיין. איזה פרק גאוני היה,די! בתדודה שלי יודעת את הסוף אבלאבלאבל אני לא רוצה שהיא תגלה לי. והיא אמרה שהוא לא טוב.
אמאמאמאמאא../images/Emo99.gif ../images/Emo14.gif סאנשיין. איזה פרק גאוני היה,די! בתדודה שלי יודעת את הסוף אבלאבלאבל אני לא רוצה שהיא תגלה לי. והיא אמרה שהוא לא טוב.