ו.... מה כ"כ עצוב בזה שכולכן בוכות?
B Bleeding Roses New member 6/10/05 #153 פאק איט, הנה נהרס לי הכל... בגלל האבא המזדיין הזה שלי שלא הצליח לפנות קצת זמן אני בטח לא אצא לטיול פתיחת שנה בצופים...ואני כל כך מחכה לזה. פאק איטטט בנוסף להכל יש לי פשוט משהו שהורס לי ת'חיים. בא לי למות. כ"כ...
פאק איט, הנה נהרס לי הכל... בגלל האבא המזדיין הזה שלי שלא הצליח לפנות קצת זמן אני בטח לא אצא לטיול פתיחת שנה בצופים...ואני כל כך מחכה לזה. פאק איטטט בנוסף להכל יש לי פשוט משהו שהורס לי ת'חיים. בא לי למות. כ"כ...
G GalGul000 New member 6/10/05 #154 ../images/Emo24.gif מה קרה? בטוח שאי אפשר לפתור את זה? אני רק אגיד שטיול פתיחה זה הכי פחות כיף באיזה כתה את? יש גם טיול פסחח. ומחנ"ק! מחנ"ק הכי כיף בכתה ז' לא יצאתי לטיול פתיחה.. וזה לא היה כזה פספוס.. יהיה טוב
../images/Emo24.gif מה קרה? בטוח שאי אפשר לפתור את זה? אני רק אגיד שטיול פתיחה זה הכי פחות כיף באיזה כתה את? יש גם טיול פסחח. ומחנ"ק! מחנ"ק הכי כיף בכתה ז' לא יצאתי לטיול פתיחה.. וזה לא היה כזה פספוס.. יהיה טוב
B Bleeding Roses New member 6/10/05 #155 ח. ואני מצפה לזה כי זו תהיה ההזדמנות היחידה שלי ל"חופש" רק עם החברים שלי לבד עד סןף סוכות.
G GalGul000 New member 6/10/05 #156 ../images/Emo9.gif בח' יש הבטחה! או טיול מים אל ים, או איך שאתם לא קוראים לזה זה ה-דבר. באמת... אני מבינה אותך. אבל לכי תדעי, אולי הדברים יסתדרו ובסוף כן תסעי.. וגם אם לא, תנסי לא להתבאס יותר מידי..את עדין יכולה לפגוש אותם
../images/Emo9.gif בח' יש הבטחה! או טיול מים אל ים, או איך שאתם לא קוראים לזה זה ה-דבר. באמת... אני מבינה אותך. אבל לכי תדעי, אולי הדברים יסתדרו ובסוף כן תסעי.. וגם אם לא, תנסי לא להתבאס יותר מידי..את עדין יכולה לפגוש אותם
T the queen zohar New member 6/10/05 #157 מה קורה שאין כח לעשות דוליז../images/Emo35.gif בכלל,מה אני עושה פה?לא עשיתי דוליז יובלות רגע,מיכל עושה פעם במילניום... והיא המנהלת
מה קורה שאין כח לעשות דוליז../images/Emo35.gif בכלל,מה אני עושה פה?לא עשיתי דוליז יובלות רגע,מיכל עושה פעם במילניום... והיא המנהלת
A ApharseMon New member 6/10/05 #159 ../images/Emo28.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אנבל צוחקת עליי בגללה שהוא המורה שלי. וזה לא מצחיק- יש לנו מחר מבחן והוא רוצה שעשה סיכום!!!!!! טיפים?
../images/Emo28.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אנבל צוחקת עליי בגללה שהוא המורה שלי. וזה לא מצחיק- יש לנו מחר מבחן והוא רוצה שעשה סיכום!!!!!! טיפים?
א אנבלייי New member 6/10/05 #161 XDDDDDDDDDDDDDDDDD פאק זה הכי מצחיק בעולם XDDDDDDDDDDDDDDD כי גם הראית לי אותו לפני ועשית כזה- בלהבלה הוא המורה שלי ואני מתכוננת למבחן ועכשיו את באה לי עם זה
XDDDDDDDDDDDDDDDDD פאק זה הכי מצחיק בעולם XDDDDDDDDDDDDDDD כי גם הראית לי אותו לפני ועשית כזה- בלהבלה הוא המורה שלי ואני מתכוננת למבחן ועכשיו את באה לי עם זה
T the queen zohar New member 6/10/05 #162 לרוב איני לומדת למבחנים../images/Emo168.gif אני וחברה שלי מקבלות אותו ציון.הנה השיטות למידה שלנו למבחן בספרות: חברה- יום ולילה יושבת,קוראת את הסיפור(כן,הוא על סיפור המורה שלי לא יודעת מה זה אנסים!)ומתכוננת. אני- פותחת את הטלוויזיה וצופה בסימסונים. נכון שכיף להיות אני
לרוב איני לומדת למבחנים../images/Emo168.gif אני וחברה שלי מקבלות אותו ציון.הנה השיטות למידה שלנו למבחן בספרות: חברה- יום ולילה יושבת,קוראת את הסיפור(כן,הוא על סיפור המורה שלי לא יודעת מה זה אנסים!)ומתכוננת. אני- פותחת את הטלוויזיה וצופה בסימסונים. נכון שכיף להיות אני
A ApharseMon New member 6/10/05 #163 ../images/Emo28.gif../images/Emo11.gif תגיעי לכיתה ט'. נו אז טיפים? ונמ, המורה עשה לעצמו אתר. 00