efratushh

New member
עכשיו!!!../images/Emo9.gif

הינה, אני כבר מסיימת לארוז.. ואני אצלך, אני כבר יודעת את הדרך.

אני מבינה אותך.

ההורים תולים בנו כ"כ הרבה ציפיות ואנחנו פשוט מפחדים שלא נעמוד בהם. זה הרבה לחץ וזה מעיק. ובסופו של דבר, אנחנו מתפוצצים מהלחץ, מהשתיקה.

עטר9

New member
חחחח בי לא תולים כל כך הרבה...../images/Emo6.gif

כאילו, ההורים שלי מצפים ממני שאני אתנהג טוב בבסיס, שאני יהיה בנאדם טוב וזה. ושיהיה לי ערכים וכבוד- לאחרים ולעצמי.
אבל צום וכאלה דברים הם לא דורשים. [כי אנחנו לא ממש מסורתיים]
הם מודעים לזה שיש להם ערכים מסוימים ולי יש אחרים, אז אם אני לא רוצה לצום- הם לא תולים את זה עלי ומכריחים אותי דווקא, הרי מה המשמעות אם זה לא בא ממני?!.... [וזה לא שאני לא רוצה לצום... אני כולה בת 13 וחצי, ועד עכשיו פשוט לא הרגשתי צורך... ודווקא נראה לי שהפעם אני כן אצום, כי אני חושבת שיש לי סיכוי לעמוד בזה ולהרגיש שעשיתי משו טוב
... ולא סתם סבלתי.] אז קיצר- צום קל לצמות ושכולם יסלחו לכם!

עטר9

New member
אמממממ......

גמאני רוצה לבקש סליחה אם עצבנתי מישי פה. אם גרמתי למישי להיות עצובה, לכעוס, להתעצבן .... וכאלה נוספים. --------------------------------------------------------------------- אז רציתי לומר שאני מאוד מצטערת, כי ממש לא התכוונתי לעשות משו כזה... ואני מקווה שלא נשמור טינה על שטויות ונמשיך הלאה... אז מי שנעלבה- סורי ואני מקווה שסלחתן!!!!
[גם אם לא העלבתי אפאחת, תמיד עדיף לומר סליחה!] קיצר, שיהיה לכולן צום קל [אם צמות] וסליחה ....
לאב יו אול..... לילה טוב....!

ארמ..../images/Emo9.gif

סליחה, אם פגעתי בכן, אם עצבנתי אתכן, אם לא התייחסתי בכבוד, סליחה אם נעלבתן ממני בכל דרך אפשרית, ורק שתדעו שזה בלי כוונה.
צום קל.

עדידי15

New member
איזה דובי אתם../images/Emo35.gif../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif

חח זה סתם משהו דפוק תעשו אותו! הם כתבו את השם של בקסטריט שלנו עם א'
http://roev.mustigman.com/p/bear.html לפני שבוע יצאתי דובי מסטול ועכשיו אפל חחח

TrAd RaD

New member
לי יצא דובי פופלארי...../images/Emo4.gif

הדובי שלי כזה מתוקקקקקקק דרך אגב קוראים לו
פוהי

למעלה