עדידי15

New member
חח ושתביני../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif

היא בכיתה ב'(כפי שהיא אומרת) והיא כותבת "אתן","אני אעשה" וכאלה חחחח אני בכיתה ב' לא אמרתי ככה

עדידי15

New member
קראת את זה שהם שאלו אותה על הבית

שלה וכאלה?אם יש אזעקה,סורגים וכאלה? חחחחחחחחחח XD

TrAd RaD

New member
אממממ..איזה הזוי

וואיי "היא ממש מוזרה הילדה הזאת אבל אם תסתכלו בפרטים כתוב ש"היא" זכר.. אז אני משערת שזה איזה ילד משועמם שאין לו מה לעשות..

Eti No Name

New member
איזוו חמודהה!!../images/Emo9.gif ../images/Emo14.gif

אז בהזדמנות זו אני גם רוצה לבקש סליחה מכולם פה
אם פגעתי במישהו כאן -זה בלי כוונה ואני מתנצלת.
אני רוצה לבקש במיוחד מקארין שהטרחתי אותה כ"כ הרבה..:$ וגם מהדר, כי שיגעתי אותה בשיחות טלפון.
אמ וגם מהבויז בדרך כלשהיא.. כי סתם טיפחתי אשליות..
וגם היו פעמים שהיססתי על האהבה שלי אליכם, ועכשיו אני יודעת שזו הייתה פשוט מעידה.

אבל לא הטרחת!

זה הכייף שלי
! אז אני לא מקבלת את הסליחה הזאת, כי אני לא רואה על מה.

Eti No Name

New member
אני אבקש עוד פעמיים ../images/Emo14.gif

ותהיי חייבת לסלוח.
אם לא העוון עליך.
נו מה.

נו../images/Emo10.gif

אני לא רואה על מה את צריכה לבקש סליחה... מצידי זה בסדר מוחלט. אם את רוצה אז סבבה... אני סולחת, בלי ברירה

חולה.../images/Emo12.gif

מה את מבקשת סליחה בגלל הטלפון??
תודה לך על כך שהתקשרת/את מתקשרת.
תענוג.

Eti No Name

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo14.gif

אבלאבלאבל אני מציקה לך וזה.
כפרעליך.

אני יודעת שאת לא מאמינה בה'

אז אל תעשי משהו שהוא נגד עקרונותיך. יש לך עקרונות ואמונות משלך, וזה שהמשפחה שלך אין אותן העקרונות זה משהו אחר. הם פשוט צריכים לכבד את שלך ואתם שלם. אז אם את לא מאמינה בה', ויום כיפור וכו' אז אל תצומי. את עושה, בסופו של דבר, עוול לעצמך. פשוט תכבדי אותם ואל תאכלי לידם. זאת בסה"כ דעתי

Shiri from the block

Active member
../images/Emo12.gif אז מה אמרתי?../images/Emo12.gif שאני אצטרך למצוא דרך שהם לא יראו, כי הם גם לא יודעים על זה../images/Emo6.gif ואני לא עושה שום עוול לעצמי, יש לי סיבות משלי גם שאת לא יודעת../images/Emo9.gif

חח לא,

זה שתי דברים שונים מלא לאכול לידם ומלשקר להם ולאכול בסתר. כשאת לא אוכלת לידם את מכבדת אותם. וכשאת משקרת, זה הדבר המגעיל שאפשר לעשות. מתישהו את תצטרכי לספר להם שאת וה' לא ממש בקשר הדוק. ואם את אומרת שאת לא עושה עוול לעצמך, אני מאמינה. ואם יש לך סיבות משל עצמך, מה טוב. אני לא מתכוונת לחקור, אלו החיים שלך... העיקר שאת מאושרת

Shiri from the block

Active member
חח חמודה../images/Emo9.gif את צודקת, אבל הקטע הוא, שאם אני אספר להם אני מפחדת שאני אאכזב אותם, וזה הדבר האחרון שאני רוצה, אז.. אני מעדיפה לשתוק בנתיים../images/Emo9.gif תודה על הדאגה כפרעלייך../images/Emo99.gif

efratushh

New member
חח אני ממש מזדהה איתך!

אני במצב דומה..
וגם אני שותקת, כי זה לא הרגע לספר להם. רק שאני מתנהגת כמו שהם רוצים, עד שאני אצא מהבית.

למעלה