בבייביסיטר שלי.. אין לי מושג איך ( אולי בגלל שזה יאס..??) אבל לא ממש מזיז לי.. אני רואה טלוויזיה רק כשאני בבייביסיטר וזה כי אין לי משהו אחר לעשות שם.. ( חוץ מהיפים והאמיצים.. לזה אני מכורה=)
חח קודם כל מצחיק אותי שאנשים רואים את זה רק עכשיו, כי חצי מהארץ ראתה את זה לפני שנה ומשהו כשזה שודר באמריקה והורידו את זה ברשת יום אחרי. חוצמזה הסיום לא היה כל כך מיוחד.. זה היה די ברור שהסדרה תיגמר ככה. ולמרות שזאת אחלה סידרה ואני מת עליה, זאת ב-כ-ל-ל לא הסידרה הכי טובה שנוצרה, במיוחד בשנים האחרונות שכבר נגמרו להם הרעיונות לפרקים. אם תגידי הסדרה הכי מצחיקה זה כבר משהו אחר... זו דעתי כמובן
וגמני ראיתי במחשב יום אחרי. אבל עכשיו זה רשמי כזה נו.. חחחחח... זה היה ברור, נו מן הסתם. כל סוף של כל סדרה כזאתי הוא ברור, השאלה היא איך עושים את הסוף והם עשו אותו מעולה...! והיא כן הסדרה הכי טובה שנוצרה. חח
או שהסדרה הזאת אמורה להיות מצחיקה,והיא לגמרי לא?!?! סתם סדרה מסכנה לדעתי :\ ובטח ובטח שלא הכי טובה שנוצרה...כי הכי טובה שנוצרה זאת סיינפלד,ברור?! :| יופי
יש לי כמעט את כל הפרקים בוידאו... ועכשיו כשהכל כבר ב-DVD אני מתחיל להתחרט על שנים של בזבוז זמן, כסף וכח. אבל היה פרק מעולה... וגם הפרק שלפניו היה ע-נ-ק!