tombenarye1234

New member
../images/Emo32.gif

היו תמונות עכשיו בערוץ 11 של מנהל הפורום...משהו בקשר לבחירות בליכוד... בעיקר מה שראו שם היה ליכודניקים שמנסים לעצור אותו מלדבר, וליכודניקים דוחפים אותו...(איזה אנשים נחמדים)

iceviper

New member
מי מהם?

גמני ראיתי,אבל עדיין לא זכיתי לראות את מנהלינו פנים אל פנים.

tombenarye1234

New member
אמממ...

אני לא יודע אם הוא רוצה להזדהות סתם ככה, ואני לא מכיר את הכללים של הפורום הזה, כך שעדיף שלא אכתוב מי זה...אגב, אם תכנס לכרטיסים של המנהלים תוכל לזהות את התמונה שלו...
אגב, ראיתי בכרטיס שלך שאתה צימחוני

הכללים

הכללים דורשים אנונימיות. אתה מוזמן לכתוב אישית למנהל הרלוונטי ולשאול אותו.

מה י פרובוקציה?

אם אני הייתי מגיע עם חברי לתנועת הקו הציוני לאום-אל-פחם ומפגין שם בעד העברת אום-אל-פחם והמשולש לפלסטינים, כנראה שהייתי מותקף על ידי המקומיים. מה היתה תגובתכם אז? הייתם אומרים לי "אתה פרובוקטור! מגיע לך" אז מי יכול להסביר למה הגעתם של אנשי ג'נבה למרכז הליכוד איננה פרובוקציה? או אולי מאחורי כל זה ישנה איזו גזענות של השמאל כלפי הערבים, בבחינת "אינך יכול לצפות מערבים שיהיו כמונו"? ואגב, שלטי ענק ברחבי הארץ שוב מנסים לקדם את התמיכה בג'נבה ולהביא המונים להפגנות. ואני שואל שוב שוב ולא מקבל תשובה: מי מממן את זה?

tombenarye1234

New member
אני לא מצפה מערבים שיהיו כמוני?

מה זאת אומרת? מאיפה הסקת את זה? ומה הקשר לערבים בכלל בדיון? עזוב אותם שניה בצד, אני שואל אותך, אם היו מגיעים ליכודניקים לעצרת של יחד, ומדברת שם עם התקשורת, אתה חושב שהיו באים דוחפים אותם ומשתיקים אותם? אני אישית לא ממש אדם שהתעסק עד כה בפוליטיקה הישראלית, אך אני סבור שלא יקרה מצב כזה, סתם השערה שלי.

אם ליכודניקים היו מגיעים לעצרת

אם ליכודניקים היו מגיעים לעצרת של יחד, התקשורת בכלל לא היתה ניגשת לדבר איתם. במקרה הכי טוב היו מראים מרחוק איזה שלט. אני כמובן לא ליכודניק והמראה של צירי מרכז הליכוד ממש לא מעורר בי רגשי כבוד, אבל בא לא נשכח שהתקשורת מקפידה להראות תמיד את הפן הרע של הימין ואת הפן המכובד של השמאל. לדוגמא - האם אתה יודע כמה שוטרים וחיילים כבר נפצעו בהפגנות בבילעין? הפגנות שכוללת מחזות אלימים במיוחד. אבל התקשורת מתעלמת לחלוטין מההפגנות האלו ומעדיפה לדון שוב ושוב בשקצת סודה קאוסטיק שגרמה לאי נעימות אצל השוטרים. ובקיצור - אל תאמין שמה שאתה רואה בתקשורת משקף את האמת. השמאל לא פחות אלים מהימין.

tombenarye1234

New member
מה?

מה אתה מכניס לי פה את זה שהתקשורת אוהדת שמאל או לא? נתתי לך שאלה תאורטית. אם עכשיו היו מצלמים את אנשי הליכוד באמצע מפגש שמאלני, האם לדעתך אנשי יחד ירביצו לליכודניקים, יסתמו את פיותיהם או ידחפו אותם?
לא שאני מבין בנושא, אבל ממה שהבנתי, בבילעין, השמאל אלים כי פוגעים שם בזכויות בסיס של אנשים (ובגלל זה שגם הצבא תוקף אותם שם). למה הליכודניקים דוחפים וסותמים פיות של אנשי יחד? הם היו תחת איום של רובים? פגעו בזכות בסיס שלהם? לא חושב ככה...

worrywort

New member
ראיתי את זה

בושה, חבורה של שימפנזות החברי מרכז האלה.. "אוגה בוגה"

למעלה